Şimdi Ara

Oto anahtar fiyat belirsizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul avcılar Honda jazz marka aracımın elimde tek anahtarı var. Kaskodan yaptırsam komple kapı kilit sistemleriyle birlikte değiştirilecek deniyor ve 800tl civarında bir masraf çıkıyor hem hasarsizlik indirimim bozulacak hem de aracın tramerine yazılacak. Bende dışardan yaptırayım diyorum ancak arastirdigimda çok farklı fiyat verenler var işte sustali sustasiz uzaktan kumandalı orijinal görünümlü vs derken 150 - 200 arası fiyatlar veriyorlar ama hangi anahtarci ile görüsürsem lafın sonuna birşeyler ekleniyor işte abi sanırım onda şöyle böyle bir çip var ben sana 150 dedim ama işte öyleyse fiyat artar gibisinden sanırım bu işin raconu bu olmuş ne kadar koparırlar ise kar diye bakıyorlar gibi. Sonuçta anahtar üzerindeki çip üzerine immobilizer kodu yazılacak ve aracin beynine işlenecek hepsi bu kadar bunun ederi bellidir. Ha bu cihazlar pahalı cihazlar hakkını alsınlar ama önce fiyat verip sonra yukarı çekme çabaları hoş değil. Sizlerin önerisi nedir? Oto anahtar yaptirilirken nelere dikkat etmek gerekir? Bir de kaskodan sorun yaşamamak için yedek anahtarı nasıl cikarttirmak lazım sanırım her iki anahtarın immobilizer kodlarının kopya olmaması gerekiyormuş yoksa dışardan yapıldığı ve sahte olduğu anlaşılır diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O sonradan eklenen cümlenin anlamı şu.Ben bunu yapamayıp içine sıç...,eğer böyle bi durum olursa telafi eder gene kar ederim mantığı.
  • BEn her iki anahtarı da sıfırdan çıkarttım.Anahtarcıya sormuştum. Kodlar elindeyse(güvenlik kodu ile anahtar kodu) uzaktan kumanda ile yedek anahtar dahil 330 liraya yaparım. Kodlar elimde olmadığından mecbur yetkili serviste kaskodan yaptırdım. Sadece yedek anahtara 80 lira dediler(Anahtarcıda) kodlama vs dahil. Yer: İZMİR
  • Orada Olmayan Adam O kullanıcısına yanıt
    Kasko delinmiş olmuyor mu öyle olunca? sanırım komple aracın kilit sisteminin değişmesini istiyorlar bir de polise anahtarı kaybettiğinize dair dilekçe vermeniz gerekiyormus diye duydum
  • muyguc M kullanıcısına yanıt
    Kasko delindi tabi ama.benim indirim yüzde 30 du zaten onemsemedim. Polislik bir.durum yok. Servise gittim dilekçe doldurdum aksama arabami aldım. Kilit sistemi falan değişmedi üstad öyle birşey yok. Kodlar lazım tabi. Güvenlik ve anahtar kodu. Bende olmasaydı 80 lira da kodlara istiyorlar.kasko.onu karşılamıyor. Ben aracın ulk servisine telf actirdim servise mail atın dediler servise. Onlara ücretsiz verdiler 80 liradan kurtuldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yedek Anahtar Ve Kasko
    13 yıl önce açıldı
    Oto Anahtar Seçiminde MHZ Etkisi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.