Şimdi Ara

Otelciler Tarafından Soyuldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalr otele gitmiştim odama bir fare geldi cızırtısından cok rahatsız oldum.Aradım fare yakalama aracı oldugunu söylediler ama bunun bana 20 $ a patlıyacagını soylediler.Bende kabul etmek zorunda kaldım hemen bir kedi yolladılar ve fareyi halletti.Sonra kedi cızırtı yapmaya basladı aradım kedi yakalama aracı oldugunu soyledıler ve 30$ dediler.Hemen bi köpek yolladılar kediyi halletti.Sonra köpek cızırtı yapmaya basladı ve aradım köpek yakalama aracı oldugunu soyledıler bununda 50 $ oldugunu soyledıler mecburen almak zorunda kaldım 1 tane aslan yolladılar.Aslan halletti.Aslanın kükreme sesleri rahatsız etti bu sefer aradım aslan yakalama aracı olduugnu soylediler ama bunun $100 dolar oldugunu soylediler.Bende kabul ettim fil getirdiler bunu kabul ettim.Filin sesi daha coktu fil yakalama aracı oldugunu soylediler $120 dolara onuda aldım. bir fare yolladılar fil fareden korktu ve kaçtı.Bu döngü 5 kere döndü ve cok fena kazıklandım ne yapmam lazım

• olmamış kanka
  •  Otelciler Tarafından Soyuldum
  • sanki bir çizgifilmdi bu ya hatırlıyor gibiyim
  • aferin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

Otelciler Tarafından Soyuldum

• Hadi hayırlısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HEMEN BAYKUŞ VE LİSELİ RESİMLERİNİ BEKLİYORUZ
  • O kadar $ verip istemek yerine bedava olan beyinden isteyip yararlansaydın ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filippa

sanki bir çizgifilmdi bu ya hatırlıyor gibiyim

Evet tom ve jerry deydi galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbursankarax

Arkadaşalr otele gitmiştim odama bir fare geldi cızırtısından cok rahatsız oldum.Aradım fare yakalama aracı oldugunu söylediler ama bunun bana 20 $ a patlıyacagını soylediler.Bende kabul etmek zorunda kaldım hemen bir kedi yolladılar ve fareyi halletti.Sonra kedi cızırtı yapmaya basladı aradım kedi yakalama aracı oldugunu soyledıler ve 30$ dediler.Hemen bi köpek yolladılar kediyi halletti.Sonra köpek cızırtı yapmaya basladı ve aradım köpek yakalama aracı oldugunu soyledıler bununda 50 $ oldugunu soyledıler mecburen almak zorunda kaldım 1 tane aslan yolladılar.Aslan halletti.Aslanın kükreme sesleri rahatsız etti bu sefer aradım aslan yakalama aracı olduugnu soylediler ama bunun $100 dolar oldugunu soylediler.Bende kabul ettim fil getirdiler bunu kabul ettim.Filin sesi daha coktu fil yakalama aracı oldugunu soylediler $120 dolara onuda aldım. bir fare yolladılar fil fareden korktu ve kaçtı.Bu döngü 5 kere döndü ve cok fena kazıklandım ne yapmam lazım

sende para kalmamıştır çık caminin önünde dilen

• quote:

Orijinalden alıntı: Sen Artık Benden Sonra

quote:

Orijinalden alıntı: Filippa

sanki bir çizgifilmdi bu ya hatırlıyor gibiyim

Evet tom ve jerry deydi galiba.

yok bugs bunny ve saftirik elmır büyük ihitmal
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

Arkadaşalr otele gitmiştim odama bir fare geldi cızırtısından cok rahatsız oldum.Aradım fare yakalama aracı oldugunu söylediler ama bunun bana 20 $ a patlıyacagını soylediler.Bende kabul etmek zorunda kaldım hemen bir kedi yolladılar ve fareyi halletti.Sonra kedi cızırtı yapmaya basladı aradım kedi yakalama aracı oldugunu soyledıler ve 30$ dediler.Hemen bi köpek yolladılar kediyi halletti.Sonra köpek cızırtı yapmaya basladı ve aradım köpek yakalama aracı oldugunu soyledıler bununda 50 $ oldugunu soyledıler mecburen almak zorunda kaldım 1 tane aslan yolladılar.Aslan halletti.Aslanın kükreme sesleri rahatsız etti bu sefer aradım aslan yakalama aracı olduugnu soylediler ama bunun $100 dolar oldugunu soylediler.Bende kabul ettim fil getirdiler bunu kabul ettim.Filin sesi daha coktu fil yakalama aracı oldugunu soylediler $120 dolara onuda aldım. bir fare yolladılar fil fareden korktu ve kaçtı.Bu döngü 5 kere döndü ve cok fena kazıklandım ne yapmam lazım

balıklama atlayarak ....

• başlık sakat bunu neden kimse görmüyor
    otelciler tarafından soyulmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

balıklama atlayarak ....

cami çıkışı iyi para toplardı hemde otelde bir 5 tur daha attırırdı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.