Şimdi Ara

Otel icin İstanbulda hangi semt? (Ciddi- kisisel olgunluga ulasamayanlar yazmasin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle lutfen kisisel olgunluga ulasamayanlar lutfen yazmasin!

Beyler nisanlimla istanbula gezmeye gelicez. Booking den bakiyorum rezervasyon icin ancak semtlerin birisi sultanahmet birisi taksim/beyoglu birisi kadikoy. Ben tam olarak bilemedigim icin tam karar veremiyorum. Ama aksaray tarafinda kalinmayacaginida biliyorum. Sizce bu saydigim yerlerden hangisi daha iyidir hem gunduz hem gece guvenli ve guzel olarak?

beyler herkese teşekkür ederim cevaplarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilbilen -- 23 Mart 2015; 20:09:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sultanahmet ya da Kadıköy ama bence Sultanahmet. Kadıköye göre daha merkezi. Beyoğlu pek güvenli olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 23 Mart 2015; 9:35:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Sultanahmet ya da Kadıköy ama bence Sultanahmet. Kadıköye göre daha merkezi. Beyoğlu pek güvenli olmayabilir.

Hocam cevap icin tesekkurler ancak birde sultanahmet tarafinda kumkapi diye bir yer var orasi nasildir acaba ?

• Merhabalar. Yukarıdaki arkadaşın da bahsettiği gibi Sultanahmet tarafları benimde çok hoşuma gidiyor. Fiyat konusunda hiç araştırma yapmadım ancak konum dolayısıyla çok ilgimi çekiyorlar. Benim size tavsiyem Aksaray-Sirkeci arasını yürüyerek araştırma yapmanız. Gülhane parkının önünden sol tarafa döndüğünüzde veya gülhane tramvay durağının arkasındaki sokaktan girince çok güzel oteller var ancak genelde turist görüyorum barlarında fahiş ücretler olabilir.
  • bentderesi xdxdxd xdeeeeeeeee kişisel olgunluğa ulaşamadım ama yinede yazdım
  • Sultanahmet iyi Kumkapıdan uzak dur.

Beyoğlu civarında da güzel oteller var. Ama orada ancak pahalı olanlar iyidir.

Sultanahmette iki çeşit otel vardır. Bir turistlere acımasızca giydirenler iki ölçülü giydirenler. Tursitlere acımayanlar yabancı Türk ayrımı yapmadan giydiriyorlar o sebepten fiyat araştırması yapmadan gitme.

Beyoğlu ise genellikle lüx otelleri barındırır yani 5 yıldız ve üstü olanları. Oralara paran yetiyorsa git.

Cağaloğlunda otel bulabilirsen orasıda olur.

Bütçe çok geniş değilse genellikle koreli ve japonların tercih ettiği iki otel var ufak oteller bunlar yalnız. Sadece konaklama için.

Biri Cağaloğlu Yazar otel diğeri istanbul central otel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 23 Mart 2015; 11:30:30 >
  • uygun fiyatlı ve nezih olsun diye düşünüyorsanız, topkapı sur içinde ki oteller olabilir yada fındıkzate tarafında ama kadıköy uzak durulmalı, sultanahmet ise pahalıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kadıköy dışında her yer olur. Aşırı kalabalık ve kokuyor. Ne zaman metrodan insem kanalizasyondaymışım gibi iğrenç kokuyu alırım otobüsde keza sahilde olmazsa kokuyu hissediyorsun. Sultanahmet güzeldir daha derli toplu ve ulaşım kolaydır. Sultanahmetten şaşma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadıköy ve Beyoğlu'nda kaliteli ve otellere göre fiyatı daha cazip olan Hostel bulabilirsin. Booking'ten puanlarına ve üye değerlendirmeleri sana yardımcı olacaktır. Kadıköy için Hush Hostel Lounge önebilirim. Kadıköy merkezinde ve Moda'ya da oldukça yakın. Dediğim gibi booking'ten incele ve aynı prensipler altında başka alternatif yerlerde önüne açılacaktır.
  • Hilton Otelini tercih edebilirsiniz..Etiler

• Konuyla biraz alakasız olacak ama, istanbulda dünyanın parasını harcamak yerine yurtdışına gidin derim,vizesiz gidebilceğiniz birçok ülke var ve harcayacağınız toplam para aşağı yukarı aynı olacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurqaN91 -- 23 Mart 2015; 12:55:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Sultanahmet iyi Kumkapıdan uzak dur.

Sultanahmette iki çeşit otel vardır. Bir turistlere acımasızca giydirenler iki ölçülü giydirenler. Tursitlere acımayanlar yabancı Türk ayrımı yapmadan giydiriyorlar o sebepten fiyat araştırması yapmadan gitme.

Beyoğlu ise genellikle lüx otelleri barındırır yani 5 yıldız ve üstü olanları. Oralara paran yetiyorsa git.

Bütçe çok geniş değilse genellikle koreli ve japonların tercih ettiği iki otel var ufak oteller bunlar yalnız. Sadece konaklama için.

Beyoglunda kac tane otelde kaldin? En kotu oteller beyoglundadir.:-)

• Kadıköy'den uzak durun bence. Bütçenizi bilemiyorum ama Kadıköy'ün pahalı otelleri o paranın karşılığını vermiyor. Merkezi diye yerli yabancı ayırt etmeden çekiyor fiyatı. Ucuz otelleriyse pek nişanlıyla gidip kalınacak uygunlukta değil. Tabi her oteli bilmiyorum ama geneli böyle. Mümkünse Sultanahmet'te araştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khal Woof

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Sultanahmet iyi Kumkapıdan uzak dur.

Beyoglunda kac tane otelde kaldin? En kotu oteller beyoglundadir.:-)

Taksim'e 1 dk. mesafede oturuyorum ben. Herhalde anlatabilmişimdir.

• Ben fatihte oturuyorum aksarayın üstleri , otel konusunda pek bilgim yok ama ulaşım konusunda herşeyi bana sorabilirsiniz şehir bütün metro ağı , tramvayı bu kısımda. Mesajım bulunsun sorunuz olursa yazarsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilen

quote:

Sultanahmet ya da Kadıköy ama bence Sultanahmet. Kadıköye göre daha merkezi. Beyoğlu pek güvenli olmayabilir.

Hocam cevap icin tesekkurler ancak birde sultanahmet tarafinda kumkapi diye bir yer var orasi nasildir acaba ?

Kumkapıya bulaşmayın bence dar sokakların olduğu kenar mahalle gibi bir yer. Ne tarz tiplerin çıkacağı belli olmaz.

• Treth kullanıcısına yanıt
    Sanirim etrafina bakmiyorsun veya insanlara yanlis bilgi aktarmayi seviyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilen

quote:

Kumkapı hiç tekin bir yer değil hocam. Fatih taraftan da uzak durun. Bende kadıköy daha uygun sizin için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khal Woof

Sanirim etrafina bakmiyorsun veya insanlara yanlis bilgi aktarmayi seviyorsun.

Olur mu öyle. Bir çok büyük otel var o tarafta.Sen ufak genellikle travestilerin filan tercih ettiği yerlerden bahsediyorsun anladığım kadarı ile.
  • Bence mlllet caddesi üzerindeki oteller hem fiyat hem de rahatlık açısından iyldir.Ulaşımı da kolay tarlhl yerlere metro,tramvay ve otobüsle ulaşılabilir.özellikle eresin topkapı,holiday inn iyi oteller.Holiday innde Banvit basketbol takımı istanbul takımlarıyla maç yapmaya geldiğinde kalıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.