Şimdi Ara

ösymnin fizikte eğitim sistemiyle dalgası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ben de dahil herkes düşmüş yani düşmeyen yok ki mesele düşme de değil.hep nitel:duyuyla nicel:ölçü aletiyle diye ezberleyip geçtik o konuları

fakat nicel gözlemin tanımı meb kitabı ve normalde : ''nesnel olan kanıtlanabilirliği olan gözlemlere denir''

yani yan yana iki kişiyi getirip de uzun olanı o yolla seçmek nesneldir kimi getirip koysan aynı şeyi söyler kanıtlanabilir.

ve unutmayın bu dersane sınavı değil yanlış cevap veya hatalı cevap yok.iyi günler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BABA BU DEDİĞİNİZE ÖLÇMEDE HATA DENİR NİTEL GÖZLEM DENMEZ KURBAN OLİM.YA YENİLDİK İŞTE.HEM SIRALAMADA KAÇ YER DEĞİŞİR SANIYORSUNUZ HEPİMİZİN YANLIŞKEN.İŞİNİZE GÜCÜNÜZE BAKIN.VE YANIT DOĞRU MALESEF ARAŞTIRABİLİRSİNİZ.
  • Önemli olan sıralamanın oynaması değil. Ben sonucumdan gayet memnunum. Önemli olan hakkı koruyan adil bir sınav olması bizim amacımız budur. Benim fenden 1yanlış fazla geldi mesela o kadar sorun değil. Ama bi çok kişinin 5 6 7 yanlış fazla gelmiş. Benim iyi geldi diye susarsam olmaz. O yüzden açıklama gelene kadar devam.
  • 5 6 7 yanlış fazla diye bir şey yok.hep dedim susun diye millet kendince kuruldu sorular çıkmadan netler söyledi.tamamı yalan dolan ve eksiklik bastırma.BUNA YEMİN EDERİM.ösym ve hükümeti zerre sevmeyen biri olan ben, insanların kendi hatalarını kabullenmeyip de başka suçlu aramasını zerre doğru bulmuyor,tiksiniyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • montaigneci M kullanıcısına yanıt
    Gaza getirmişler seni belli.Normalde fende 2-3 yanlış yapardım maksimum zaman denemelerinde.Bu sınavda da sadece dalga sorum yanlıştı.Diğerlerinden %100 emindim.6 yanlış nedir abi?Kesinlikle yanlışlık var bu işte.

Orijinalden alıntı: nancilin

Gaza getirmişler seni belli.Normalde fende 2-3 yanlış yapardım maksimum zaman denemelerinde.Bu sınavda da sadece dalga sorum yanlıştı.Diğerlerinden %100 emindim.6 yanlış nedir abi?Kesinlikle yanlışlık var bu işte.

aynen kezo aynen.sen şu tr yi 3 . çözüp full de çeken kivramsın.aynen.
    "İnsanlar tuhaftır! Fena birşey yapmakta olduklarını hissedecek olurlarsa mutlaka en evvel vicdanlarını susturacak bir sebep bulurlar."
  • quote:

Orijinalden alıntı: faru77

ya nicel gözlem herhangi bir ölçme aleti olmadan yapılamaz. nicel gözlem bilimseldir kesin sonuçlar içerir. matematikteki 2*2 4 eder gibi. sen neyin kafasındansın

o bizim ezberimiz kardeşim benim o bizim ezberimiz.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.