Şimdi Ara

ÖSYM YE DİLEKÇE NASIL YAZILIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1) En yakın ziraat bankasina gidip ösym ye 20tl yatırıyoruz. İki çıktısı alınıyor yatırdiğımıza dair biri bizde kalacak birini göndereceğiz.
    2) Bir postaneye gidiyoruz( ptt falan) orada dilekçeyi dolduruyoruz ve dekontla birliklte koyup ösym ye gönderiyoruz şimdi aşağıda iban resmini ve dilekçe örneğı paylaşcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İBAN
    https://i.hizliresim.com/007l3W.jpg
    BU GÜNCEL BEN BURAYA YATIRDIM

• Dilekce örneği
    ÖSYM YE DİLEKÇE NASIL YAZILIR?

• Bağış maalesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dilekçede ne yazılir?
    Tc kimlik ya da yu numarası
    Adi soyadi
    Baba adı
    Dogum yeri
    Dogum tarihi
    Yazışma adresi ( kendi ev adresi)
    Posta kodu (yaşadiğınız yerin posta kodu postanedekilere söyleyin şurda yaşıyorum diye size söylesinler)
    Evrek refarans numarası ( ösym aise gir evrak referans numarasi iste var yanda ona takla saniyesinde çıkıyor)
    Sınav adı yılı: yks 2019
    Sinav dönemi :2019
    Telefon no
    E posta ( gecerli kullandiğinızı yazın)
    İlçe i
    İl
    Semt
    Bu bilgileri düzenli bir şekilde yazdıktan sonra altına şikayetinizin nedenini açıkça yazın. Şu kisımları özellikle belirtin
    TYT Fende mantar sorusu ( ösym nin yayinladiğı pdf de 17.soru) E şıkkı yanlış alınmıştır. Ama bize dağitılan Meb 12.sınıf Anadolu lisesi Biyoloji kitabında 116.sayfada mantarlarin laktik asit fermantsyonuyla yoğurt yaptığı açikca belirtilmektedir. Ösym meble çelismesi olanaksızdır. Soru yanlıstir. İptali istenmektedir.

• Arkadaşlar BUNLARI YAPMAM 1 SAATİMİ ALDI LÜTFEN YAPIN ÇOK KOLAY. Hatta daha kısa da sürebilir sizin ben yağmura rağmen gittim lütfen tembellik etmeyin gidin hakkınızı savunun.

• Yıl olmuş 2019 halen elden dilekçe isteniyor. İnternet sitesini boşuna mı açtın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lütfen misafir olanlar da dikkate alsın kaç gündür buradasiniz dostlar. Bu soru tartışıldı baya gördunüz siz de dilekçe atın. En fazla 1 saat sürer yol uzunsa diye diyorum bunu da yoksa 30dk lık iş

• Hangi soru için dilekçe yazdın?

• rockerboy-h kullanıcısına yanıt
    Mantar için hocam

• Up

• 20 liranıza yazık edersiniz gaza gelip dilekçe vermeyin bunları zengin etmeyin. Bu soru iptal olmaz.
  • ÖSYM sence bizi takar mı ?
  • Bu SON YAZANLARI TAKMAYIN ÖSYM ÖĞRENCİLERİN DÜŞÜNCESINI ÖNEMSEMESE SINAV SAATİNİ GERİ ÇEKER Mİ SINAVDAN SONRA SINAV SIRASINDA NEDEN RAHATSIZ OLDUNUZ DIYE ANKET ACAR MI GÖZETMENLERİ DEĞERLENDİRME ŞANSINIZ BİLE VAR. YUKARDAKİLER SORUYU E İŞARETLEYİP HAKSIZ YERE ÖNE GEÇENLER . MEBDDE NE YAZIYORSA ODUR.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.