Şimdi Ara

osym ve kullandığı yazı tipi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar osym nin yaptığı aslında doğru olanı tamam göremeyen falan olur ciddi göz bozuklukları yaşıyor olabilir ancak dikkat ettim de turkçe soruları çok uzun gibi gözüküyor mesela 3-4-5 in Türkçesi cehennem gibi geldi bana.Normalde 40 dk da tamam olan sorular 50 55 dk oldu bana.Soruları okurken nefesim kesiliyor sanki.Sizin fikirleriniz nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lütfen yapmayın ya :( Kalemtıraş, yazı boyutu falan cidden bu kadar fark ediyor mu? ben normal çözüyorum hatta böyle büyük olması çok daha güzel. Töderin sınavında kriz geçirecektim Matematik sorularında işlem yapamıyorum kıç kadar yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

lütfen yapmayın ya :( Kalemtıraş, yazı boyutu falan cidden bu kadar fark ediyor mu? ben normal çözüyorum hatta böyle büyük olması çok daha güzel. Töderin sınavında kriz geçirecektim Matematik sorularında işlem yapamıyorum kıç kadar yerde.

Mat da falan sonunun sonuna kadar haklısınız hele toderde hocam duygularıma tercüman oldunuz kağıdı yırtıp yiyesim geldi.Ama turkçe için ben de bir baskı oluşturuyor

• Bence ösym kitapçıkları huzur dolu apotemi endemik 7 li kitapçıklarından dehşet akıyor

• osym ve kullandığı yazı tipi
    Endemigin zindani.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bugatti1907 kullanıcısına yanıt
    Bu Tr yi 2. Sinde görmüştüm sanırım xD

• quote:

Orijinalden alıntı: bugatti1907

osym ve kullandığı yazı tipi
    Endemigin zindani.

Hocam ben de çözdüm ama daha rahat okudum.Yani bir de o soruları osym de hayal etsene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi ara bende takmıştım bunlara ösymin yazı tipini çok araştırmıştım ''forgotten futurist'' yada ''arial'' olması lazım ama sonra anladım gereksiz ayrıntılar sınavda odaklanman lazım akılna bunlar gelmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UtopikMuhayyile -- 5 Mart 2017; 20:23:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.