Şimdi Ara

ÖSYM SSLİ MEZUNA KALIYIM MI ANKETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÖSYM SSLİ MEZUNA KALIYIM MI ANKETİ

(En Son Oy Tarihi: 30.7.2016)
Giriş
  • ARKADAŞLAR HUKUK İSTİYORUM MEZUNA KALAYIM MI YOKSA PDR PSİKOLOJİ FİLANDA YAZAYIM DA AÇIKTA KALMAYAYIM ?  ÖSYM SSLİ MEZUNA KALIYIM MI ANKETİ
    HUKUK NERESİ OLSA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM GOZUM KARARDI

• Mezun ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok saglam bi edebiyat-cografyan var
    senin yerinde olsam 1 sene daha hazırlanır saglam bi matematik geometri kasarım
    ilk 10k rahat girersin
  • Mezuna kalmaktan korkma ne yani ki kendin icin yapacaksın kesinlikle kalmalısın denemeden bilemezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: hayallerçukurovahukuk

çok saglam bi edebiyat-cografyan var
    senin yerinde olsam 1 sene daha hazırlanır saglam bi matematik geometri kasarım
    ilk 10k rahat girersin

katılıyorum ++
  • izmirtıp İ kullanıcısına yanıt
    hocam bir sene daha çekilir mi diye düşünüyorumda hedeflerin varsa katlanmak zorundasın haklıısn
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmancem67

hocam bir sene daha çekilir mi diye düşünüyorumda hedeflerin varsa katlanmak zorundasın haklıısn

hocam bence seneye efsane bir sıralama yapabilirsiniz kesinlikle kalın derim edebiyatınız harika, 1500 olan arkadaşımın bile edebiyatı 53 net değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayallerçukurovahukuk H kullanıcısına yanıt
    inşallah hocam bende öyle düşünüyorum zaten ygs felaketti ondada iyi yaparak mat geo özel ders dershane youtube filan çalışcaz artık
  • o edebiyat bilgilerine yazık etme 1 sene sağlam mat geo kas 30+ rahat görürsün
  • Benim sonucumla çok yakın ama ben bi sene şansımı denedim artık gidicem sende dene bence de

• hocam inşallah bide son sene geçtim tm ye :( 55 1 olcaktı yazım yanlışı sorusu yaktı beni edebiyattan seneye bu kadar iyi yapamazsam bile mat ilke geo yukselceğinden tamamlarım diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbossa0007

o edebiyat bilgilerine yazık etme 1 sene sağlam mat geo kas 30+ rahat görürsün

Adamsın emin kardes

• smalak0077 kullanıcısına yanıt
    sülo senin ne işin var lan burda :D
  • Şşş ifşaya gerek yok. Benim konuya sessizce yorum bırak ajdnsjssj

• edebiyat coğrafya çalışmayı bırak ve mat geo kas biraz da ygs'yi düzelt tamamdır.
  • hocam geometrinin yuzunu açmadım etkilemiyo aktsayı diye aptal da değilim :( anadolu öğrt lisesi mezunuyum ama geoya bakmadım bu sene temelden başlayım bi bakcam sağolasın
  • Vamos Bien V kullanıcısına yanıt
    aynen hocam turkçe sos sadece ikisi 70 net yaparken ygsde toplan 78 net yaptım :( faciaydı resmen teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmancem67

hocam inşallah bide son sene geçtim tm ye :( 55 1 olcaktı yazım yanlışı sorusu yaktı beni edebiyattan seneye bu kadar iyi yapamazsam bile mat ilke geo yukselceğinden tamamlarım diye düşünüyorum

kesinlikle kal seneye ilk 5kya girersin 30 mat 15 geo bırakıırsan edebiiyat coğrafya aynı olsa bile 5k olursun :)
  • %7 bile olsa her alanın en azından kolay sorularını yapman gerekir bence ki geometri ygs'de de var ve %7 değil. vaktin var bu sene çalış yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vamos Bien -- 30 Temmuz 2016; 11:40:59 >
  • Aynen hocam sonuçta bu meslekle ömrun geçicek 1 sene nedir ki :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.