Şimdi Ara

ÖSYM şifremi kimler elde edebilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ÖSYM şifremi 2 ay önce değiştirdim ve bu süre zarfında yeni şifremle sık sık sisteme giriş yaptım. Fakat şu başvuru yerlerine bakmak istediğimde şifrenin yanlış olduğunu gördüm. Benim dışımda biri değiştirmiş olabilir mi? Böyle birşey mümkün mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şifren neydi ?

• *********** hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

*********** hocam

baş harfi büyük olmalıydı şifre yanlış
  • Ben değistirdim hocam okullar aciklaninca sizinkini de merak edip bi giriyim bakiyim dedim sonra evde baska misafirler falan da vardi onlar sifreyi gorunce degistirmek zorunda kaldim. Öğrenmek istersen pm gel ya da hemen degistiririm diyosan burdan yaziyim

• Beyler şifreyi değiştirdim fakat bu şifre değiştirmek bu kadar kolay mı?

• Bildiğim kadarıyla telefona sms yoluyla bildirim felan vermiyorlar sanırım. Mail adresini değiştir. google ın sms yoluyla 2 aşamalı şifre korumasını aktifleştir. O mail ile bağla hesabı telefondan ile ilgili bir işlem varsa kullanmadığın veya bilmediğin 3. parti yazılımları sil.Zaten telefon ile şifre değişikliği yapılıyorsa çalınması imkansız mail ile ise dediğim yola başvurursan kimsecikler çalamaz. Telefonunda olan uygulamada beliren 6 haneli şifreyi girmeden giremiyorsun maile (30 saniyede bir sayılar değişiyor) ek olarak telefonuna mesaj geliyor şifre o şekilde giriyorsun. Son olarak bilgisayarını bi tara derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakemal_1907

Bildiğim kadarıyla telefona sms yoluyla bildirim felan vermiyorlar sanırım. Mail adresini değiştir. google ın sms yoluyla 2 aşamalı şifre korumasını aktifleştir. O mail ile bağla hesabı telefondan ile ilgili bir işlem varsa kullanmadığın veya bilmediğin 3. parti yazılımları sil.Zaten telefon ile şifre değişikliği yapılıyorsa çalınması imkansız mail ile ise dediğim yola başvurursan kimsecikler çalamaz. Telefonunda olan uygulamada beliren 6 haneli şifreyi girmeden giremiyorsun maile (30 saniyede bir sayılar değişiyor) ek olarak telefonuna mesaj geliyor şifre o şekilde giriyorsun. Son olarak bilgisayarını bi tara derim

Hocam çok saçma bir sistem

İki adımlı doğrulamayı kullanırım tüm hesaplarımda.

Fakat bu sistemde;

Ne Mail onayı var

Ne SMS onayı var

Bilmen gerekenler;

Kimlik seri nosu (gün içinde çantama erişimi olan herkes görebilir)

İlkokuldaki öğrenci numaram (Google'da aratarak bulabiliyorum)

• Aboo bak ben çok ileri düşünmüşüm.. ÖSYM den böyle bir güvenlik beklemek saçma olurdu zaten Diyecek birşey Yok maalesef

• ÖSYM şifremi kimler elde edebilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakemal_1907

Aboo bak ben çok ileri düşünmüşüm.. ÖSYM den böyle bir güvenlik beklemek saçma olurdu zaten Diyecek birşey Yok maalesef

Millet yerleştirme falan yapıyor bu sistemle.

Ben şimdi kıl olduğum birinin kimliğini görsem gaziantep kabuklu yemiş mühendisliğine yazabilirim.

• Saçmalık = ÖSYM.. haksızlık aptallık ve daha bir çok olumsuz kelime =ÖSYM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.