Bildirim
ösym şeker
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Aklima gelmemisti he
Sinav sirasinda sekerimi emcükleyip rakip elicem iyi dedin moruk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bide şey var sınavın ortasında birisi sekerini açar sonra sınıf komple şekerini açar -
Geçen sene yks'de vermediler. Vermesinler daha iyi zaten.
Nasıl vermediler hocam bizde 3er tane verilmişti. Birde vermemek sıkıntı olur. Şekeri düşen insanlar var.
Msü de verilmedi yks de verildi
tam rakip elemelik he. Okuldan sevmediğim birkaç kişiyle aynı yere düşmüşüm şeker sesi yapıp çıldırtıcam umarım sınav görevlisi bana sarmaz -
Onu düşünmemiştim o zaman çikolata falan versinler kağıt ambalaj olsun ses çıkarmaz. Geçen sene bana şeker vermediler çok net hatırlıyorum sizi bilemem.quote:
Orijinalden alıntı: euroynomos
Nasıl vermediler hocam bizde 3er tane verilmişti. Birde vermemek sıkıntı olur. Şekeri düşen insanlar var.
Şeker vermişlerdi üçer tane artık nasıl girdiysen sınava Ayrıca giriş belgesinde kalem şeker peçete falan yazıyor yine verecekler yani.
-
Hocam onu çok iyi hatırlıyorum baktım bir anda hepsi şeker yiyor iyi bari bir tanede ben yiyeyim deyip açmıştım -
Belgede verilecek yazıyor.
sırf bunlar yüzünden şekeri yememiştimquote:
Orijinalden alıntı: taytay123
Hocam onu çok iyi hatırlıyorum baktım bir anda hepsi şeker yiyor iyi bari bir tanede ben yiyeyim deyip açmıştım -
en temizi
En Beğenilen Yanıtlar

Geçen sene yks'de vermediler. Vermesinler daha iyi zaten.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X