Şimdi Ara

ÖSYM resmi twitter hesabınının Twitterda beğendiği tweetler hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖSYM resmi twitter hesabınının Twitterda beğendiği tweetler hakkında

Nasıl yorumluyorsunuz DH halkı?
    Bence resmi hesabı hüloooğ kafasında birinin yönetmesi kurumun ciddiyetini yeterince ortaya koyuyor.3 yanlış soru bekliyordum bunları okuduktan sonra niye 5 olmasın dedim.Sorun yanlış soru da hazırlamalarında değil, yanlış sorular hazırlayıp pişkin pişkin açıklamalarla gerekli soruları iptal etmemelerde :)

12-13 martta sorular açıklanınca demeyin bu niye yanlış, koskoca kurum yanlış mı yapıyor.Siz ne bekliyordunuz ki, adamların öyle bi iddiaları yok :)

Kalite,güven,öğrenci seçmek, adalet...Bunlar ÖSYM'ye uzak kavramlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cx7 -- 5 Mart 2017; 13:27:5 >

• rez
  • Yazık. Ülkenin hiçbir kurumuna mi guveneyemeyecegiz? Tarafsiz olmasi gereken kurumun haline bak!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drydmr -- 5 Mart 2017; 13:36:58 >
  • Sorulari hazırlayanlara güveniyorum ben

Edit: vazgeçtim
    ÖSYM resmi twitter hesabınının Twitterda beğendiği tweetler hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yvz_1149 -- 5 Mart 2017; 13:53:33 >
  • La şunların hazırladığı sınav için mi yırtınıyom ben daha çalışmıyorum

• Geçen sene bi pkk lıyı takip ediyordu burda konusu açılınca takibi bıraktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 5 Mart 2017; 14:8:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitter üzerinden hakaret
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Memleketteki çürümüşlüğün boyutu...

• Şu şekilde yorumluyorum :

Eğer şıklarda soru ne olursa olsun: Evet,15 Temmuz,Köprü,Yol ve Osmanlı'yı Öven ne varsa onu işaretleyeceğim

• İyi misiniz? Tarafsız olmadığını düşündüğünüz kurumun beğendiği tweetler cumhurbaşkanının. Seçilmiş cumhurbaşkanının. Ak parti, chp tweeti beğense hadi neyse taraflı olduğunu savunursunuz. Devletin başındaki bağımsız seçilmiş adamı takip edene taraflı diyorsunuz. Gerçekten kafayı yemişsiniz.

• Emin olamadım bakayım dedim harbiden rezalet.

• Tarihteki cevaplar belli oldu

Köprü

Darbe

15 Temmuz

bunları işaretleyecem yanlış çıkarsa bile m.vekili olurum

• givemelife kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin cumhurbaskani eger propaganda yapiyorsa evet bu bir curumusluktur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Cumhurbaşkanin evet tweetini begenmesi gerçekten büyük tarafsizlikmiş. Eh bir de taraf tutsa neler olacak(!)

Akpnin Devletin başındaki adamın ağzındaki bi lafa bakması , akp nin kurucusunun c.b olması , akp nin genel başkanını direk c.b nın belirlemesi bla bla bla

Yeter mi? Biraz beyninizi kullanın kula kulluk en büyük günahlardan biridir

• quote:

Orijinalden alıntı: givemelife

İyi misiniz? Tarafsız olmadığını düşündüğünüz kurumun beğendiği tweetler cumhurbaşkanının. Seçilmiş cumhurbaşkanının. Ak parti, chp tweeti beğense hadi neyse taraflı olduğunu savunursunuz. Devletin başındaki bağımsız seçilmiş adamı takip edene taraflı diyorsunuz. Gerçekten kafayı yemişsiniz.

Kardeş Norveç cumhurbaşkanından mı bahsediyorsun? Referandumda evet twitini bile beğenmişler, RTE 10 YILDAN fazla parti genel başkanlığı yapmış şuanda partili cumhurbaşkanlığının propagandasını yapan birisi. Kendisi bile diyor ben tarafsız değilim diye. Neyini savunma ihtiyacı duyuyorsun anlamak mümkün değil, yıllarca cemaat tarafından yönetildi yüzbinlerce insanın hakkı yendi. Şimdi gidip ak parti milletvekillerinin akrabalarına sorular verilirse rahatsız olmayacaksın. Gidip üniversite hazırlanmayın boşuna siz okusanız ne olur.

• Gerçekten konuşmaya değmezsiniz

Tek yapabildiğiniz ayırım ve düşmanlık

• quote:

İyi misiniz? Tarafsız olmadığını düşündüğünüz kurumun beğendiği tweetler cumhurbaşkanının. Seçilmiş cumhurbaşkanının. Ak parti, chp tweeti beğense hadi neyse taraflı olduğunu savunursunuz. Devletin başındaki bağımsız seçilmiş adamı takip edene taraflı diyorsunuz. Gerçekten kafayı yemişsiniz.

Mesajı ilk okuduğumda ironi yaptığını zannettim, bence bu bile mesajın komikliğini gözler önüne seriyor.Hiç bir şeyi değiştiremesem bile RTE'nin tarafsız olmadığı konusunda seni ikna etmek istiyorum, gel konuşalım istersen.
    Öncelikli sorun zaten ÖSYM gibi Türkiyenin en kapsamlı organizasyonunu gerçekleştiren bi kurumun bu meselelere karışması.
    Yüzbinlerin takip ettiği sosyal medya hesabının lakayit bi kişiliğe verilmesi.
    Bence bu durumun hiç bir açıklanabilir tarafı yok.
    Ha ama şöyle iyi bi tarafı var söylemeden geçmeyelim, yarın sınava girdiğin zaman 2 öğrencinin 2 gecede hazırlayacağından daha kalitesiz, adaletsiz bi sınav görürsen, bundan muzdarip olursan dersin ki kurum belli, sınav belli.
    Kafayı deve kuşu gibi kuma gömmeye devam...

• quote:

Gerçekten konuşmaya değmezsiniz

Tek yapabildiğiniz ayırım ve düşmanlık

aynen. hayır demek 15 temmuzun yanında yer almaktır diyen de bizdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pedro Picapiedra -- 5 Mart 2017; 14:36:23 >
  • Adamlardaki rahatlığa bak.Sonra gel bunlardan tarafsızlık bekle.Yandaşlarına soruları satmamasını bekle.
    Yazık...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.