Şimdi Ara

ÖSYM REKORA KOŞUYOR - TAM 26 SORU İPTAAL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ULAN YUH ÖSYM TAM 26 SORUYU İPTAL ETMİŞ LAN SINAVIN SEÇİCİLİĞİ Mİ KALDI? TUSTA DA HER YIL Bİ BU KADAR İPTAL EDİYOR.BU ADAMLAR DAHA SORU HAZIRLAYAMAZKEN NASIL BİZE SORU SORUYOR ANLAYAMIYORUM ?

DUYURU
    (27 Kasım 2015)

2014 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2014-İSG) Mayıs Dönemi: Yeniden Değerlendirme Sonuçlarının Açıklanması

24 Mayıs 2014 tarihinde uygulanan 2014-İSG Mayıs Dönemi Sınavının Temel Soru Kitapçığında yer alan bazı soruların iptali ile puanların yeniden değerlendirilmesi talebiyle açılan dava sonucu yapılan yargılamada Ankara 2. ve 9. İdare Mahkemelerince alınan karar neticesinde;
    2014-İSG Mayıs Dönemi A Sınıfı Temel Soru Kitapçığındaki 8., 20., 35., 46., 47., 50., 54., 55.; B Sınıfı Temel Soru Kitapçığındaki 8., 10., 20., 44., 45., 46., 51., 54., 56.; C Sınıfı Temel Soru Kitapçığındaki 45., 46., 47., 51., 52., 54. ve 56.; İş Yeri Hekimliği Temel Soru Kitapçığındaki 29. ve 58. soruların iptaline karar verilmiştir. İlgili sorular, bahsedilen testlerde en az bir cevabı bulunan tüm adaylar için doğru cevaplanmış kabul edilerek 2014- İSG Mayıs Dönemi değerlendirme işlemleri yeniden yapılmış olup sınav sonuçları 27 Kasım 2015 tarihinde saat 17.00’den itibaren ÖSYM'ninhttps://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

• Yanlış soruları insanları elemek için bilerek koyduklarını düşünüyorum. Bazıları bir soruda takılıp kalıyor, diğerlerine geçen kazanıyor. Yoksa bu sorular 100 kişilik bir ekibin elinden geçiyor. Fark etmemeleri olanaksız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak12133

Yanlış soruları insanları elemek için bilerek koyduklarını düşünüyorum. Bazıları bir soruda takılıp kalıyor, diğerlerine geçen kazanıyor. Yoksa bu sorular 100 kişilik bir ekibin elinden geçiyor. Fark etmemeleri olanaksız.

Koysunlar hadi en fazla 5 tane de 26 ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanki gireceğiniz ünviersiteler dünyaca ünlü bilime büyük katkıları olan yerler de soru iptal diye üzülüyorsunz. gir birine işte maksat üni mezunumusun evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mağdur Adam

sanki gireceğiniz ünviersiteler dünyaca ünlü bilime büyük katkıları olan yerler de soru iptal diye üzülüyorsunz. gir birine işte maksat üni mezunumusun evet.

BU ADAMI EKSİLEYENLER BENİ +'LASIN.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.