Şimdi Ara

ÖSYM'NİN VERECEĞİ YENİ KALEM-SİLGİ(SS'Lİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
11.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iyibirisiff

quote:

Orijinalden alıntı: mr_gölge

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sıfıradam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sıfıradam

Bu yıl şikayet üzerine(özellikle silgi) kırtasiye kutusu yapmışlar.

ÖSYM'NİN VERECEĞİ YENİ KALEM-SİLGİ(SS'Lİ)

öğrenci başına toplam maliyeti 3-4 tl olan sınavı 40 tl ye yapıyorlar, yemişim silgisini kalemini peeh.

Sınav kağıdı masrafı,organizasyon,harcanan diğer malzemeler desen en fazla 10 tl tutar,geri kalan kim bilir ne oluyor

10 tl mi? Dalga mı geciyorsun, ozdebir sınavını 5 tlye yapıp kâr ediyor adamlar.Sen zannediyormusun ki 2 milyon kitapçığı bastırmak için normal matba ücretini ödeyecek?Herseyden 2 milyon adet alınırsa çok ucuza temin edilir.
    Bu sınavın kişi başı maliyeti 2 tl yi geçiyorsa bende birsey bilmiyorumdur..

özdebir 5 lira diyosun. peki özdebirde gözetmenler ekstra ücret alıyor mu. ygsde her sınıfa 2-3 öğretmen giriyor ve herbirinin gözetmenlik ücreti 150-200 lira.

her sınıfa kamera sistemi döşenecek, her sınıfa saat takılacak vs. kitapçıklar öyle rastgele basılıp dağıtılmıyor özdebir gibi. sınavın hazırlanmasından basılmasına kadar kullanılan yazılımların hepsi de normal matbaa basımlarından farklı.

hadi 15-20 lira felan desen dicem neyse. ama bi de tutmuş 2 lira diyosun...

Bir gözetmenin 3 saatlik ücreti 250 tl mi ? yuh diyorum baskada birsey demiyorum. Ne içtiysen iyi kafa yapmış.

ya algılama sorunlusun daha okuduğunu bile anlamıyorsun ya da Türkiye şartlarından bihabersin... daha fazla bi şey yazmıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: AudreyTautou

beyler alışa durmak için hangi kurşun kalemi önerirsiniz

faber castell elite güzel renk renk hemde ben yesil siyah olanı kullanıyorum sanılan kadar kötü değil kursun kalem (ama ösymninkileri bilemem)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NephertitiKleopatra

quote:

Orijinalden alıntı: Mete321

Silgi güzelmiş bide sınavdan sonra silgi ve kalemler bizim mi oluyor?

Yok seneye gireceklere tekrar dağıtıyorlar senden alıp

Dostum bu hükümetin ne yapacağı belli olmaz diye düşündüm :D iyi lan benim gibi silgi almaya üşenenlerin silgisi olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim silgim,hiç şaşmam en iyi seçim.Yedek bile alıyorum alırken kalmazsa diye
  • ya direkt adam gibi uçlu kalem alsınlar bence. zaten para yine bizden çıkmıyor mu aga
  • sınava girmeden kalemlerin 2 taraflarınıda açın alın size 4 kalem sonra uğraşmazsınız zaten herkesin aklına gelirdi niye yazdıysam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Jimador -- 8 Şubat 2013; 22:25:21 >
  • 3 yıldır umarsızca şu şekerleri yemekten bıktım usandım artık, bitsin bu çile bu sene
  • Beyler ösyme ye diyanet işleri ile ortak proje yapıp şekerleri okutmaları için baskı yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anypeopl.. -- 8 Şubat 2013; 22:44:23 >
  • kalemin markasını bilen var mı?
  • 40 lira veriyoruz verdikleri kalem fatih. faber koyun bir zahmet
  • Silgiye iyi denilmiş de o silgi biraz kirlenince acayip karalıyor ve optik silmede sıkıntı yaratabiliyor. Keşke beyaz veya siyah silgilerden verseler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuntas

Silgiye iyi denilmiş de o silgi biraz kirlenince acayip karalıyor ve optik silmede sıkıntı yaratabiliyor. Keşke beyaz veya siyah silgilerden verseler.

Silgi döndür sürekli aç kağıdını :) ben de vardı ben tecrübe sahibiyim bu silgi konusunda iyi oldu bana :D
  • tuvalet sorununu çözseler tam güzel olurdu...
  • 2013-YGS’ye girmek istediğini bildiren aday sayısı 1.851.326’dır.
    Çarp 40 ile. 74.053.040 lira.

Sadece Sınavsız Geçiş hakkı için 2013-ÖSYS’ye başvuran aday sayısı ise 71.707’dir.
    Çarp 10 ile. 717.070 lira.
    Topla. 74.770.110 lira yatırılmış. Ösym her yıl 40milyon civarında gelir elde ediyor. Bize harcanan kısım 34 milyon. Yarısı nereye gitti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

tuvalet sorununu çözseler tam güzel olurdu...

Tuvalet sorunu iyi ya, düşünsene sürekli salona birinin girip çıktığını.. Şahsen ben en ufak sesten etkileniyorum sinirlerim zıplıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Nayc

quote:

Tuvalet sorunu iyi ya, düşünsene sürekli salona birinin girip çıktığını.. Şahsen ben en ufak sesten etkileniyorum sinirlerim zıplıyor..

büyük konuşma.sınav anında seninde tuvaletin gelebilir...
  • quote:

quote:

quote:

Büyük konuşma mı? Geliyor zaten. O benim problemim. Yanımdakinin dikkatini dağıtmaya ne hakkım var? Aynı şekilde yanımdakinin ne hakkı var?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Büyük konuşma mı? Geliyor zaten. O benim problemim. Yanımdakinin dikkatini dağıtmaya ne hakkım var? Aynı şekilde yanımdakinin ne hakkı var?

şimdi bu duruma güzel bir açıklama yapardım ama neyse.forumdakilerin akşam akşam tiksinmesini istemiyorum!

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi bu duruma güzel bir açıklama yapardım ama neyse.forumdakilerin akşam akşam tiksinmesini istemiyorum!

O senin terbiyesizliğin olurdu. Az dikkat etmeli insan. Sınavdan önce az içersen az yersen sınav anından önce tuvalete girersen sınavda da yudum yudum içersen bir problem olmaz..

• hocam her sınavda fazladan kalemi veya silgisi olan var mı diye soruyorduk bence hafifte olsa böle dagıtılması iyi oluyor tek kötü yanı 40 tl nedir yah tabldot da vermeleri lazım....+++++++++su+++++++
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.