Şimdi Ara

ÖSYM İtiraz Edicekler Toplanıyoruz[Ciddi Konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben dahil arkadaşlarımda ösym sistemindeki ygs kitapçıgın yanında cevap anahtarı yanlış kodlanmış.Şöle örnek verim misal benim kitapçığım A grubu ama sisteme B kitapçıgının cevap anahtarı üzerinden işlenerek puanlama yapılmış.Kendimden örnek verim 19 doğrum var 12 yanlışım var bunu tam tersi olarak B gurubunda yanlış olarka geri döndüğünü görüyorum,aynı şekilde sosyalde(tam tersi yani 19 yanlış 12 doğru olarak geldi] o şekilde bana kapak olarak geldi.Şimdi tek beklediğim gün pazartesi günü, tüm işlemleri elime alıp yapıcam birşeyler.Bu durumda olanlar kesinlikle başvursun sizin puanlarınız başkalarına faiziyle gidiyor hakkınızı koruyun.220 beklerken resmen hüsrana uğradım suan bronşit oldum tekrar astıma kadar yolu var bu hastalıgı atlattım ama bu sonucları görünce ölme doruguna geldim lütfen kimse köstek yorum yazmasın.Son çırpınışlarda olsa hak korunmalı.Benim için sıkıntı yok fakat ya seneyede aynısı olursa diye itirazımı yapacağım.

Son olarak ne hikmetse herkesin sıralaması 155lerde.

http://www.2013mersin.net/2012-ygs-sinav-sonucu-itiraz-etme-dilekce-nasil-yazilir.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 22 Nisan 2012; 17:18:19 >

• türkçeden 7 soru kaydırdım beklediğimden fazla da 10 yanlış geldi.
    yanlış geldi sıralamam 20000
    acaba itiraz etsem oynar mı?
    gecen sene biçok kişiye puan geldi zaten
  • boş işler. geçen yıl bende sizin gibiydim yolladım dilekçeyi ne bir cevap verdiler ne bir değişme oldu mal gibi verdiğin parayla kalıyorsun.
  • Giden 5 tl olsun benim için sıkıntı yok valla,arkadaşlarıma fazla fazla puan gelmiş,ben yarın gönderiyorum istiyenlerde gönderip şansını deneyebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.