Şimdi Ara

ÖSYM çıkmış soruları mı satıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilmediğimden soruyorum, normalde youtubeda yayınlayan hocaya dava açıyorlar fakat bazı yayinevleri soruları deneme olarak vs yayınlıyor bunlar satın mı alıyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bilemiyorumaltanb kullanıcısına yanıt
    Evet
  • Evet telif haklarını satıyorlar sadece parasını veren yayınlar paylaşabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki telif ve lisans hakkı satılıyor

• yuh ya

• Belli bir seneye kadar tüm soruların telif haklarını apotemi yayınlarına sattılar. Zamanında soru çözümü yapan öğretmenlere dava açan apotemi yayınlarıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdi.ç

Belli bir seneye kadar tüm soruların telif haklarını apotemi yayınlarına sattılar. Zamanında soru çözümü yapan öğretmenlere dava açan apotemi yayınlarıdır.

hadi canım harbi mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maalesef öyle hatta youtube da son 15 yılın çıkmış sorularını kendi kanalında yayınladılar.
    Linki burdahttps://www.youtube.com/playlist?list=PLxlJ49nUWnGlrKBO70F5BLTI4EIS2wQ7u

• Erdi.ç E kullanıcısına yanıt

Cap A yayinlari acil gibi kitaplarda da var cikmislar

• apotemiden satın alıyolardır onlar da

• Son 15 yılın tüm soruları apotemi yayınlarının elinde. Diğer yayınevleride öğrenciler çıkmış soru koymamışlar demesinler diye
    5-10 sorunun parasını verip kitaplarına koyuyorlar.

hain apotus

yav aga sallayanı gördüm de seninki gibi kafayı da ilk kez görüyom:) çap yayınları çıkmış sorular ben 9.sınıftım vardı yıllardır var açsa en başta çap açardı A yayınları son 47 çıkmış sorular kitapları son 20 yıl çıkmış sorular kitapları var hatta sadece mat değil tüm branşlar https://www.kitapsec.com/Arama/index.php?a=%E7%FDkm%FD%FE+sorular bir sürü marka telif ödeyip kitabına soruları koyuyor kitap çıkarıyor

ösym demek devlet demek devlet telif ücretini ödemeyen herkesten parayı ister sana süper bir sır vereyim sen seviyon böyle şeyleri:) ösym sınava giren öğrencilerden de para alıyor sınav için:) hem de her sene bir defa ödemen de yetmiyor her sene paşa paşa veriyon

apotemi çözmüş sağolsun başka bir kaç kanal daha gördüm çıkmış soru çözen apoteminin çözümleri daha güzel keşke hepsini çözse sadece matın belli bir kısmını yüklediler bir aydır bekliyorum devamı için adamları kızdıracan şimdi görüp de kalanı yüklemeyecekler:)

• fmrt F kullanıcısına yanıt
    Durup durmadık yere niye apotemiye sallayacağım ama belliki sen bana sallamak için hemen hesap açmışsın. Bunu bizzat dava açılma döneminde youtube da ösym çıkmış sorularını çözen bir hoca söyledi. Linkinide bulursam paylaşacağım. Hocanın dediği şu dava olayından sonra ösym den bir yetkiliye ulaşıp bu olayı danışıyor. Yetkili kişide bu ösym nin yaptığı birşey değil soruların telif hakkını alan yayınevi açmıştır diyor. Böylece telif hakkının apotemide olduğunu öğreniyor. Bu olay öncesi çap yayınları ile ösym arasında nasıl bir ilişkisi vardır okadarını bilemem.

• Sadece bir markaya vermiyorlar kardeşim. İsteyen herkes telifini alıp basıyo

• yav sen eve hırsız girince ölmemiş miydin troll

yav aga sen de harbi komplo teorisyeni çıktın kahvedeki amcalar gibi konu geldi yazdım şimdi olmayan bir şeyden sallarsan sana asıl dava açmasın yayınevi bilindik bütün yayınlarda ösym sorusu var apotemi de çap ta acil de işlerin yayını hepsinde çıkmış sorular var kanallarında çıkmış soru çözüyorlar ayrıca çıkmış soru çözen onlarca hoca var hepsinin videoları duruyor bence bahsettiğin hocayı biri trollemiş belki gıcık olan bir öğrencisi şikayet etmiştir sana bir sürü bıyıklı mat sml hoca mat barış engin hoca gibi geçmişte yüklenmiş ve hala yüklü çıkmış soru kanalı bırakıyorum teori için:)

• bekareeksidörtace B kullanıcısına yanıt
    ln niye troll oliym ciddiydim ama bi şey yoktu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.