Şimdi Ara

ÖSYM Başkanı yalan mı söylüyor? SINAV İPTAL OLMALI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer bir hatam varsa tüm arkadaşlardan özür dileyerek konuya başlayayım. Şimdi ÖSYM ne dedi? Basın kitapçığı, eşsiz kitapçıkların üretildiği sistemden ayrı olarak üretildi. Ancak eşsiz kitapçıkları incelediğimizde, basın kitapçığındaki şık dizilimiyle aynı olduğunu görüyoruz. Yani benzer sıraya sahipler. "1 2 3 4 5" basın kitapçığı, "4 5 1 2 3" eşsiz kitapçık gibi... Eşsiz kitapçıklar acaba master kitapçıktan üretilmedi mi? ÖSYM göz göre göre yalan mı söylüyor?

* Eğer yanıldığım, kaçırdığım bir nokta varsa kusura bakmayın.

Düzeltme: Şık yerine soru yazmışım. düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembe7 -- 5 Nisan 2011; 18:52:07 >

• Soru sirasi degilde siklarin sirasi hep ayni, ve evet haklisin, basin kitapcigi kesinlikle bu sistemin icinden cikmis olmali yoksa siklarin ayni sirada olma ihtimali cok dusuk.

Ya OSYM baskaninin hicbirseyden haberi yok ya da yalan soyluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onno92 -- 4 Nisan 2011; 23:35:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakita

Eğer bir hatam varsa tüm arkadaşlardan özür dileyerek konuya başlayayım. Şimdi ÖSYM ne dedi? Basın kitapçığı, eşsiz kitapçıkların üretildiği sistemden ayrı olarak üretildi. Ancak eşsiz kitapçıkları incelediğimizde, basın kitapçığındaki soru dizilimiyle aynı olduğunu görüyoruz. Yani benzer sıraya sahipler. "1 2 3 4 5" basın kitapçığı, "4 5 1 2 3" eşsiz kitapçık gibi... Eşsiz kitapçıklar acaba master kitapçıktan üretilmedi mi? ÖSYM göz göre göre yalan mı söylüyor?

* Eğer yanıldığım, kaçırdığım bir nokta varsa kusura bakmayın.

ÖSYM Başkanı saçmaladı o açıklamada en önemli sorulara cevap vermedi
    Öğrenci kitapları da master kitapçıktan üretilecek başka seçenek yok .

• BENDE BUNDAN BAHSEDİYORUM ÖSYM BAŞKANI ŞIKLAR KARIŞIK DEDİ AMA BELLİ SIRAYA GÖRE HAZIRLANMIŞ.BUDA ŞİFRE İHTİMALİNİ GÜÇLENDİRİYOR.
  • quote:

ösym başkanı ortaya çıkan şifre olayının basına dağıtılan kopyanın sonradan master kitapçıktan üretilmiş olduğunu belirtti.

yalan söyledi!

ösym başkanı şifrenin master kitapçıktaki doğru cevap sabit bırakıldığı için ortaya çıktığını söyledi.

yalan söyledi!

ösym başkanı tüm adaylara başka bir master kitapçıktan üretilen kitapçıkların verildiğini söyledi.

yalan söyledi.

son araştırmalar göstermiştir ki basına dağıtılan kitapçıklar master kopyadır! tüm seçenekler basın kopyası olarak sunulan kitapçıktan kaydırılarak elde edilmiştir. o zaman ösym başkanının yalan söylediği kesin! o zaman diğer konularda da yalan söylüyor olduğu intibası paranoya değil.

bakınız,

basın kitapçığı sosyal 17. soru

şık dağılımı
    a) yalnız iii b) yalnız i c) ii ve iii d) i ve ii e) yalnız ii

master kitapçıkta olması gereken
    a) yalnız i b) yalnız ii c) yalnız iii d) i ve ii e) ii ve iii

şimdi aday kitapçıklarına bakıyoruz, buyrun siz de bakın,
    örneğin, ankara kuzey 231 sayfa 6354

sorunun seçenekler,
    a) i ve ii b) yalnız ii c) yalnız iii d) yalnız i e) ii ve iii

bir diğer örnek, sayfa 6458 (hepsinde uyduğu için uzatmaya gerek yok)
    a) ii ve iii b) i ve ii c) yalnız ii d) yalnız iii e) yalnız i

görüldüğü gibi sorular basın kopyasından üretilmiş. basın kopyası master kitapçığın ta kendisi!

tekrar ediyorum, ösym başkanı basına dağıtılan kitapçığın sonradan üretildiği konusunda yalan söyledi! master kitapçık basına dağıtılanın ta kendisi!!

buyrun bakalım, işte bu defa tesadüflerle açıklayamazsınız. olay bitmiştir. ösym başkanının yalan söylediği kanıtlarla ortaya konmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceko1905.

BENDE BUNDAN BAHSEDİYORUM ÖSYM BAŞKANI ŞIKLAR KARIŞIK DEDİ AMA BELLİ SIRAYA GÖRE HAZIRLANMIŞ.BUDA ŞİFRE İHTİMALİNİ GÜÇLENDİRİYOR.

Tamamiyle ayrı bir sistemden üretilen bir kitapçıktaki şık dizilimi, nasıl eşsiz kitapçıkla aynı olabilir? Ne diyebiliriz ki. Master kitapçık nerede?
  • @serdarix, hocam kusura bakma aynı şeyi düşünmüşüz. Ben bu konuyu mail attım gazetecilere vs... Bakalım ne olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

BENDE BUNDAN BAHSEDİYORUM ÖSYM BAŞKANI ŞIKLAR KARIŞIK DEDİ AMA BELLİ SIRAYA GÖRE HAZIRLANMIŞ.BUDA ŞİFRE İHTİMALİNİ GÜÇLENDİRİYOR.

Tamamiyle ayrı bir sistemden üretilen bir kitapçıktaki şık dizilimi, nasıl eşsiz kitapçıkla aynı olabilir? Ne diyebiliriz ki. Master kitapçık nerede?

Arkadaşım basına dağıtılan kitapçık dahil tüm kitapçıklarda şıklar belli sıraya göre dizilmiş.MASTER KİTAPÇIK -EŞSİZ KİTAPÇIK- NERDE GÖRE MİYORUM.AYRICA MASTER KİTAP ÇÇIKTA FARKLI OLSADA DİĞER TÜM KİTAPÇIKLARDA ŞIKLARDA BELLİ BİR SIRALAMA VAR.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşım basına dağıtılan kitapçık dahil tüm kitapçıklarda şıklar belli sıraya göre dizilmiş.MASTER KİTAPÇIK -EŞSİZ KİTAPÇIK- NERDE GÖRE MİYORUM.AYRICA MASTER KİTAP ÇÇIKTA FARKLI OLSADA DİĞER TÜM KİTAPÇIKLARDA ŞIKLARDA BELLİ BİR SIRALAMA VAR.

Yok hocam, katılıyorum sana. Yanlış anlaşılma oldu heralde.

• quote:

@serdarix, hocam kusura bakma aynı şeyi düşünmüşüz. Ben bu konuyu mail attım gazetecilere vs... Bakalım ne olacak.

AYRICA KONUYU AYRINTILI BİÇİMDE ABBAS GÜÇLÜYE MAİL ATTIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceko1905. -- 5 Nisan 2011; 0:04:08 >
  • quote:

@serdarix, hocam kusura bakma aynı şeyi düşünmüşüz. Ben bu konuyu mail attım gazetecilere vs... Bakalım ne olacak.

hocam ekşiden bir arkadaştan alıntı... benim değil...

diğer başlığa kaynağını göstererek koymuştum... baktım tam konuyla alakalı buraya alıntı şablonunda açıklama yapmadan koydum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarix

quote:

hocam ekşiden bir arkadaştan alıntı... benim değil...

diğer başlığa kaynağını göstererek koymuştum... baktım tam konuyla alakalı buraya alıntı şablonunda açıklama yapmadan koydum...

Ben de şimdi ekşide gördüm. Yazan arkadaşla neredeyse aynı anda bitirmişiz yazıyı. Bakalım bu iddiaya nasıl cevap verecekler

• Kendi kitapçığına bakan varmı bugün haberlerde bazıları internetteki kitapçıkların kendi kitapçıkları olmadığını söylüyordu.
  • valla eğer sunulan bilgiler doğruysa kıvırtarak veremeyecekleri kesin... adamın beli kırılır...
  • evet benimde dikkatimi çekti. ösym master kitapçığıda açıklasın.
  • ŞUANDA EN AÇIK BARİZ OLAY BU AMA HERYERDE ABUKSABUK KONU VAR
  • quote:

ösym başkanı ortaya çıkan şifre olayının basına dağıtılan kopyanın sonradan master kitapçıktan üretilmiş olduğunu belirtti.

yalan söyledi!

ösym başkanı şifrenin master kitapçıktaki doğru cevap sabit bırakıldığı için ortaya çıktığını söyledi.

yalan söyledi!

ösym başkanı tüm adaylara başka bir master kitapçıktan üretilen kitapçıkların verildiğini söyledi.

yalan söyledi.

son araştırmalar göstermiştir ki basına dağıtılan kitapçıklar master kopyadır! tüm seçenekler basın kopyası olarak sunulan kitapçıktan kaydırılarak elde edilmiştir. o zaman ösym başkanının yalan söylediği kesin! o zaman diğer konularda da yalan söylüyor olduğu intibası paranoya değil.

bakınız,

basın kitapçığı sosyal 17. soru

şık dağılımı
    a) yalnız iii b) yalnız i c) ii ve iii d) i ve ii e) yalnız ii

master kitapçıkta olması gereken
    a) yalnız i b) yalnız ii c) yalnız iii d) i ve ii e) ii ve iii

şimdi aday kitapçıklarına bakıyoruz, buyrun siz de bakın,
    örneğin, ankara kuzey 231 sayfa 6354

sorunun seçenekler,
    a) i ve ii b) yalnız ii c) yalnız iii d) yalnız i e) ii ve iii

bir diğer örnek, (hepsinde uyduğu için uzatmaya gerek yok)
    a) ii ve iii b) i ve ii c) yalnız ii d) yalnız iii e) yalnız i

görüldüğü gibi sorular basın kopyasından üretilmiş. basın kopyası master kitapçığın ta kendisi!

tekrar ediyorum, ösym başkanı basına dağıtılan kitapçığın sonradan üretildiği konusunda yalan söyledi! master kitapçık basına dağıtılanın ta kendisi!!

buyrun bakalım, işte bu defa tesadüflerle açıklayamazsınız. olay bitmiştir. ösym başkanının yalan söylediği kanıtlarla ortaya konmuştur.

Arkadaşın örnek verdiği;

Ankara Kuzey 231 sayfa 6354 soru 2
    Ankara Kuzey 231 sayfa 6458 soru 15

için verdiği bilgilerin yani şık sıralamasının doğruluğunu teyit etmek isteyenlerftp://2011ygs-kitapcik.osym.gov.tr adresinden 063 - ANKARA-KUZEY klasörü altındaki YGS_2011_231.pdf dosyasından teyit edebilirler...

Basın kitapçığı için verilen bilgiler için dehttp://www.osym.gov.tr/belge/1-12470/2011-osys-ygs-sorulari-ve-cevaplari-29032011.html adresinden 2011ygssorulari.pdf adlı dosyayı indirip yukarıdaki soruların aynıları olan 2011 - YGS / SOS kısmındaki sorularla kıyaslayabilir...

yalan söyledi!

ösym başkanı öyle diyorsa bize inanmak düşer... tatmin olunacak, tatmin olundu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarix -- 5 Nisan 2011; 13:16:47 >

• bu kitapçıklara herkes bakabiliyor mu ben siteye giriyorum kitapçıgın üstüne tıklıyorum ama kaç kere denedim bir tane kitaçığı bile göremedim sitede sorun mu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

bu kitapçıklara herkes bakabiliyor mu ben siteye giriyorum kitapçıgın üstüne tıklıyorum ama kaç kere denedim bir tane kitaçığı bile göremedim sitede sorun mu var

üzerine sağ tıkla "Hedefi farklı kaydet/Save taget as" gibi bir seçenek olması lazım onu seç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarix

quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

bu kitapçıklara herkes bakabiliyor mu ben siteye giriyorum kitapçıgın üstüne tıklıyorum ama kaç kere denedim bir tane kitaçığı bile göremedim sitede sorun mu var

üzerine sağ tıkla "Hedefi farklı kaydet/Save taget as" gibi bir seçenek olması lazım onu seç...

teşekür ederim

dün ntv de yorum farkı programını izliyodum emre kongar bu konuda bir şeyler söyledi ösym zaten sınavı dışarı hazırlatıyor kamuoyunun bilmedigi şeyler var ayrıca ösym başkanınının konuşmasına ilişkin şifre söz konusu degil algoritma vardır dedi algoritma şifrenin matematikçesi aslında ösym başkanı bu şifre degildir ama şifredir demek istiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.