Şimdi Ara

ÖSYM aday işlemlerindeki şifre kriteri(ÖNEMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce koyduğum şifreyi aptallık yaparak unuttum.

ÖSYM aday işlemlerine girebilen biri varsa aranızda, yeni şifre oluştururken istediği kriterleri bana söyleyebilir mi?

4-8 karakter arası mı, sayı ya da sembol zorunlu mu? vs.. bunun gibi

Koyduğum şifreyi büyük ihtimalle hatırlarım diye düşünüyorum, çok makbule geçer biri yardımcı olabilirse..

• Sayı ve sembol ve en az 1 büyük harf zorunlu sanırım minimum 6 harf üşendim bakmaya
  • miEx0992*=

gibi şifre olması lazım, büyük harf - küçük harf - sayı - özel karakter kombinasyonu
  • Koyduğum şifreyi az çok hatırlıyorum ama sayı ve sembolleri nasıl yerleştirdim basmıyo bi türlü.

Gizli soruyu da hatırlamıyorum 2 sene önce girmiştim. Bulamazsam ösym başvuru merkezlerinden şifremi sıfırlatacağım di mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Koyduğum şifreyi az çok hatırlıyorum ama sayı ve sembolleri nasıl yerleştirdim basmıyo bi türlü.

Gizli soruyu da hatırlamıyorum 2 sene önce girmiştim. Bulamazsam ösym başvuru merkezlerinden şifremi sıfırlatacağım di mi?

bende şifremi hatırlıyodum şimdi hatırlıyamıyorum hay sizin özel karakterinize ya gizli soruyuda ne yaptım hatırlamıyorum hiç illa para alıcaklar bizden...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.