tamamdır amd patches seçtim kernel den sleep olanı seçtim. Skip olayını da geçtim Şu an calculating yapıyor beklemedeyim
Yavaş yüklenmesini sebebi hdd veya anakartın çipsetinden kaynaklanıyor olabilir,hiç yüklenmemesinden iyidir.
ek bilgi olarak osx altında sürücü yüklemek için OSx86 Tools Utility ve Kexthelper programları cok kullanışlı
ben tekrar format attım ve baştan kurdum bu sefer yamalardan kernel erkan kartı ve anakart chipseti için seçtim herşey harika.
masaüstüne kadar geldik ancak sadece boş bir mouse çıktı o kadar ve simge veya başka bir menü gelmedi bunun sebebi nedir kurulum tamam ancak arayüz gelmiyor şuan
quote:
Orjinalden alıntı: dijitalman
quote:
Orjinalden alıntı: deadline
tamamdır amd patches seçtim kernel den sleep olanı seçtim. Skip olayını da geçtim Şu an calculating yapıyor beklemedeyim
Yavaş yüklenmesini sebebi hdd veya anakartın çipsetinden kaynaklanıyor olabilir,hiç yüklenmemesinden iyidir.
ek bilgi olarak osx altında sürücü yüklemek için OSx86 Tools Utility ve Kexthelper programları cok kullanışlı
Şu an yaklaşık 3 saat diyo fakat yüklenmesi 1 - 1bçk saat içinde anca tamamlanır. Çünkü sürekli öyle oluyor =) Beklemedeyim...
quote:
Orjinalden alıntı: serkahn
ben tekrar format attım ve baştan kurdum bu sefer yamalardan kernel erkan kartı ve anakart chipseti için seçtim herşey harika.
masaüstüne kadar geldik ancak sadece boş bir mouse çıktı o kadar ve simge veya başka bir menü gelmedi bunun sebebi nedir kurulum tamam ancak arayüz gelmiyor şuan
F8 artı -x (güvenli mod) deneyebilirsin
ok teşekkürler deniycem akşam :)
dayanamayıp sabah denedim yine, ancak bir sorun var. Güvenli modda yani -x ile çalışıyor gel gelelim yine normal modda açmak istediğimde çalışmıyor
quote:
Şu an yaklaşık 3 saat diyo fakat yüklenmesi 1 - 1bçk saat içinde anca tamamlanır. Çünkü sürekli öyle oluyor =) Beklemedeyim...
Var mı bi gelişme :)
quote:
Orjinalden alıntı: Settlers
quote:
Var mı bi gelişme :)
bu sefer yüklemenin bitimine son 3 dakika kala yükleme tamalanmadan bilgisayar restart attı kendine deli oldum Şimdi tekrar deniyorum... Bu denemeler sürekli devam edicek bu arada arkadaşlar Forumu da doldurmak istemiyorum sürekli olmadı şeklinde ama bi sorun olunca burdan yardımlarınızı almaya devam edicem ilginize teşekkür ederim, ben gelişmeleri buraya aktarıcam =)
Olduğu zaman bando eşliğinde duyurucam burda
Hehe, ben aylarıdr uğraştım nihayet bu yakın zamnada uğraştım. Moralini bozmasın bu "aylardır" lafı :) Kurcala elbet zafere ulaşırsın. Azimle şey eden... şey edermiş :) Anladınız siz onu. :) Ben özelden mesaj atarım oldu mu diye :)
* Install Method: Kalyway 10.5.2, AMD patch * Bios F6 * Audio: Realtek ALC889A (works after applying Tauraga patch) * LAN: Realtek RTL8110 GE Ethernet Controller works * SATA: works * IDE: works * Optical Drive: works with SATA and IDE * Onboard video does not work
No Only needed to patch Audio with hdapatcher and the txt file from tauraga
----------------------------------------------
Asrock ALiveXFire-eSATA2 Northbridge: ATI CrossFire Xpress 1600 (RD480)
Southbridge: ATI SB600
* Install Method: Zephyroth AMD 10.5.2 Rev.1 * BIOS Version: 2.60+; Revision: Unknown * BIOS Options: If you want to install on a SATA drive, make sure in the IDE menu, "AHCI" is chosen rather than "Non-Raid" otherwise you may get errors * LAN: Works OOB * SATA & IDE: Works OOB
unknown Audio may need patching
----------------------------------------
M2A-VM VIA SB600 / ATi 690g
* LEO4ALL V3, default kernel in DVD installer - - On AMD 4600+ x2 CPU * Motherboard BIOS version 1501 * Audio, LAN, SATA 100% out of box * SATA DVD install works out of box * IDE DVD-RW (ATA) working with dcat's kext (search Insanelymac.com) * nVidia Geforce 8600 GT 256mb (works fully with NVInject 0.2.0, using this method * Had to switch SATA controller to AHCI in BIOS. Warning: Switch this back to IDE if you installed Windows XP on another drive. * If you use PS/2 Keyboard and Mouse (instead of USB) disable USB legacy support in BIOS Setup.
N/A Everything works 100%, the onboard ATi x1250 card works with Kalyway, probably with LEO4ALL as well.
quote:
Orjinalden alıntı: Settlers
Hehe, ben aylarıdr uğraştım nihayet bu yakın zamnada uğraştım. Moralini bozmasın bu "aylardır" lafı :) Kurcala elbet zafere ulaşırsın. Azimle şey eden... şey edermiş :) Anladınız siz onu. :) Ben özelden mesaj atarım oldu mu diye :)
Sanırım benim sorunum sleep kernel. başarıyla yükleniyor fakar açılışta sorun oluyor yeni bi kernel'le denicem şimdi.
Yüklendikten sonraki ekran görüntüsü;
Daha sonra tekrar açmayı denedim bu ekrandan sonra açılırken de bu sefer kernel sorunu yüzünden açmadı şimdi bşka bi kernel deniyorum.
@dijitalman,
evet benm anakart o =) hatta bios'uda F6 yaptım. Şimdi kernel değiştirp yüklemeye başladım bekliyorum.... 1.5 - 2 saat sonra görüşürüz ... =)
quote:
Daha sonra tekrar açmayı denedim bu ekrandan sonra açılırken de bu sefer kernel sorunu yüzünden açmadı şimdi bşka bi kernel deniyorum.
@dijitalman,
evet benm anakart o =) hatta bios'uda F6 yaptım. Şimdi kernel değiştirp yüklemeye başladım bekliyorum.... 1.5 - 2 saat sonra görüşürüz ... =)
-x denedinmi bende ilk yüklediğimde aynı ekran vardı ama -x le actım gerekli sürücüleri yükleyip normal açabilmiştim
sata hdd de yerin varsa bios tan sata ları ide yapıp sata hdd ya yükleyebilirsin boot sorunu olmaması için yukleyeceğin bölümün birincil ve active olması gerekir.
ya bukadar uğraştıktan sonra şu 10.5.2. dvd yi yavaş bir hızda tekrar yazdır bence o dvd de bi sakatlık var
quote:
quote:
@dijitalman,
-x denedinmi bende ilk yüklediğimde aynı ekran vardı ama -x le actım gerekli sürücüleri yükleyip normal açabilmiştim
hadi ya nese şimdi bi yüklesin o dediğin -x olayını denerim. Bu arada tekrar yazdıramam 2 dvd yazmıştım ayrı. sora da ISO dosyasını sildim tekrar indrmem gerek onun yedeğini aldım diye hatırlıyodum fakat almamışım :(
Bu arada sürücüler derken hangi sürücüleri yüklemiştin ?
quote:
Bu arada sürücüler derken hangi sürücüleri yüklemiştin ?
yedeği yoksa boşver onu iDeneb 10.5.5 i indirirsin yda baska bir sürüm
sürücüler derken ekrankartı ,sata/ide gibi
bu arada onboard haricinde ekran kartın vardır inşallah yoksa o ekran kartı calışmıyor yazılmış yukarıda.
quote:
bu arada onboard haricinde ekran kartın vardır inşallah yoksa o ekran kartı calışmıyor yazılmış yukarıda.
zaten ayrı ekran kartım var HD2600XT PCI olarak monitör de ona bağlı onboard kullanmıyorum. O zmn ben bu arada iDeneb 10.5.5 bulup indirmeye başlıyım.