Şimdi Ara

Osurmanın Faydaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
4.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayal gücünüz muazzam çalışıyor umarım evliliğinizde her sabah 7 pencere açmak zorunda kalmazsın.
  • Osurmak bir sanattır sanatını konuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Hayal gücünüz muazzam çalışıyor umarım evliliğinizde her sabah 7 pencere açmak zorunda kalmazsın.
    Evlenmek istemiyorum hocam ama zaten iyi bir osurgan değilim yüksel desibelli ve harmonili osuramiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçinde tutup kanser olacağına dışarı sal da konser olsun diye boşuna demiyoruz

• Faydasını bilmem de sünger yastığın içine sessizce osuruğu salmak gibisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bu mesaj silindi.
    Salvador Dali'nin bu konuda hazırladığı bir kitapçık vardır. Bakire kızlardan bazı hanımefendilere kadar (başkaları da var) osurmanın nefis tariflerini bulabilirsiniz.
  • Çocukken tam otobüs durağının orda salardım yoluma devam ederdim, köşeyi dönünce de bakardım duraktaki insanlar ne yapıyorlar diye

• Koy vermezseniz çok kötü sancı çekersiniz.

Osurmak doğal bir şeydir ayıp değildir.

Başkasının yanında veya toplum içinde osurmak saygısızlıktır.

• Almanya'da ayıp değildir

• aklıma üniversite de okurken ara ara düşündüğüm; bazı kızlar pembe ossuruyormuş doğru mu la? hikayesi geldi. ve sonra hayallerimin yıkılışı

üniversitedeyken finallere çalışmaya bizim eve 2 kız gelmişti, içlerinden bir tanesi tuvalete gitti, bizim evde de o zaman 2 tuvalet vardı biri normal banyo diğeri de ufak alaturka tuvalet ama wc matik'li.. bilenler bilir.

şöyle bi şey işte;

Osurmanın Faydaları

wc matik ev ahalisinin psikolojik olarak koruyordu, o delikten fare çıkar, anaconda felan çıkar diye triplere giriyoduk gittik matik aldık rahatladık, wc matik'e çelik kapı muamelesi yapmıştık. zaten o tuvalet büyülüydü eci, kimse tercih etmiyordu ama finallere çalışmaya gelen o masum kız orayı tercih etti, basur sıkıntısı mı vardı yoksa erkek banyosunda sakal traşı yapan erkek malzemesi görünce ıslanacağından mı korktu bilinmez ama bizim wc matik'li alaturka'ya girmişti.

wc matik

Osurmanın Faydaları

zaten daracık, 1 m2 felan neyse kız girdi bu tuvalete, bende 1-2 dakika sonra odamdan bişey almaya giderken tabi tuvaletin önünden geçiyom abovvv o nası bi ses bizim wc matik tak tak tak tak tak diye nası seri vuruyo, finallere evime gelen masum kız taramalı şekilde seri atıyor arada sssss sessiz osuruklarla beraber patır patır çatır çutur o wc matikli tuvaletimizin hakkını vererek hacet gideriyor...
    hiç unutamıyorum o anı.
    kilitlenip kalmıştım kapının önünde.
    O seriliğin, wc matik'in kapağının çıkardığı sesin kölesi olmuştum fakat yıllardır süren hayalimin kızların pembe osuruyor efsanesinin gerçek olmadığını anlamıştım ve üzülmüştüm aynı anda.
    çünkü bu seriliğe ve wc matik'ten bu sesleri çıkarabilen o masum kız pembe osuramazdı, bildiğin senin benim gibi adeta beygir gibi yardırarak kakalıyordu evimi.
    en sonunda kendimi şöyle bir silkeledim ve kapının önünden ayrılıp, odama doğru yöneldim yüzümde hafif bir tebessümle.

evet, artık hiç bir kızın pembe osuramayacağını biliyordum ve yeni bir hedefim vardı.
    wc matik'ten o sesleri çıkartmak.
    10 sene geçti o günden beri, hala o sesin yakınına bile gelemedim.

• uyandığımda karın ağrısı ile pat küt salınca hoş bi mutluluk oluşmuyor değil

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fıs osuruk pis osuruk

• kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Klozete oturduğunda kıçın onun kıçıyla temas edecek sence kız bunu ister mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EditörünSeçimi

bizim bi arkadaş,osuruğu gelince devamlı tutuyordu,bir akşam hastaneye kaldırdılar,gazı kalbine kadar çıkmış,doktor oğlum sen neden gazını tutyorsun,geldiğin sal gitsin demiş,yani tutmanın zararları fazla,siz siz olun ossuruğunuz tutmayın salın gitsin
    bu olay eminim yaşanmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

aklıma üniversite de okurken ara ara düşündüğüm; bazı kızlar pembe ossuruyormuş doğru mu la? hikayesi geldi. ve sonra hayallerimin yıkılışı

üniversitedeyken finallere çalışmaya bizim eve 2 kız gelmişti, içlerinden bir tanesi tuvalete gitti, bizim evde de o zaman 2 tuvalet vardı biri normal banyo diğeri de ufak alaturka tuvalet ama wc matik'li.. bilenler bilir.

şöyle bi şey işte;

wc matik ev ahalisinin psikolojik olarak koruyordu, o delikten fare çıkar, anaconda felan çıkar diye triplere giriyoduk gittik matik aldık rahatladık, wc matik'e çelik kapı muamelesi yapmıştık. zaten o tuvalet büyülüydü eci, kimse tercih etmiyordu ama finallere çalışmaya gelen o masum kız orayı tercih etti, basur sıkıntısı mı vardı yoksa erkek banyosunda sakal traşı yapan erkek malzemesi görünce ıslanacağından mı korktu bilinmez ama bizim wc matik'li alaturka'ya girmişti.

wc matik

zaten daracık, 1 m2 felan neyse kız girdi bu tuvalete, bende 1-2 dakika sonra odamdan bişey almaya giderken tabi tuvaletin önünden geçiyom abovvv o nası bi ses bizim wc matik tak tak tak tak tak diye nası seri vuruyo, finallere evime gelen masum kız taramalı şekilde seri atıyor arada sssss sessiz osuruklarla beraber patır patır çatır çutur o wc matikli tuvaletimizin hakkını vererek hacet gideriyor...
    hiç unutamıyorum o anı.
    kilitlenip kalmıştım kapının önünde.
    O seriliğin, wc matik'in kapağının çıkardığı sesin kölesi olmuştum fakat yıllardır süren hayalimin kızların pembe osuruyor efsanesinin gerçek olmadığını anlamıştım ve üzülmüştüm aynı anda.
    çünkü bu seriliğe ve wc matik'ten bu sesleri çıkarabilen o masum kız pembe osuramazdı, bildiğin senin benim gibi adeta beygir gibi yardırarak kakalıyordu evimi.
    en sonunda kendimi şöyle bir silkeledim ve kapının önünden ayrılıp, odama doğru yöneldim yüzümde hafif bir tebessümle.

evet, artık hiç bir kızın pembe osuramayacağını biliyordum ve yeni bir hedefim vardı.
    wc matik'ten o sesleri çıkartmak.
    10 sene geçti o günden beri, hala o sesin yakınına bile gelemedim.
    Allah senden razı olsun. Okurken gülmekten gözümden yaş geldi. Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün.
    Ünide bir kız arkadaşım yanımda devamlı cart curt osururdu ve cidden çok komik olurdu,eğlenceli bir şey. Osurun ossurtturuunn

• Osurmak iyidir de orta sonda sınava hazırlanmak için kaldığımız yurtta arkadaşım yüzüme patlatmıştı bir tane, kafamı arabanın camından çıkarmışcasına feci bir hava akımı ile perfect çekti.

Nasıl oldu diye sormayın akşam aldıkları meyveleri birbirine fırlatıp odanın duvarlarını portakala bulayan, çoraplarını birleştirip futbol topu yapan kişilerin kendi yatağında takla atması gayet doğal. Benim gibi şanssızın o sırada kendi dolabına yönelmesi de öyle.

İyi gülmüştük ama,

kötüydü be.

• Rahmetli dedem bi osuruk on doktora bedel derdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Salvador Dali'nin bu konuda hazırladığı bir kitapçık vardır. Bakire kızlardan bazı hanımefendilere kadar (başkaları da var) osurmanın nefis tariflerini bulabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Allah 'ım yarabbim neleri okuyor yaa bu mu senin sosyoloji anlayışın, oralara kadar indin yani. :) Püüüüüüü. :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.