Şimdi Ara

Osurmanın Faydaları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
1
Favori
4.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Salvador Dali’nin “bir dahinin güncesi” adlı yapıtının sonunda bu tür bir ek bölüm var. Bu bir olgu. Bilgi yahu.

Yellenme ile ilgili hadisler de var peygambere de mi laf söylüyorsun sen bakeym?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 17 Ocak 2019; 9:13:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir osuruk iki doktora bedeldir.
  • Yanımda osurmayan adamın samimiyetine güvenmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

bu olay eminim yaşanmıştır

Alıntıları Göster
    Hocam inanınki yasandı,isterseniz bir dahiliye doktoruna sorun,oda size böyle bir şeyin olma ihtimalini söylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Salvador Dali’nin “bir dahinin güncesi” adlı yapıtının sonunda bu tür bir ek bölüm var. Bu bir olgu. Bilgi yahu.

Yellenme ile ilgili hadisler de var peygambere de mi laf söylüyorsun sen bakeym?
    Tövbe haşa, ben uzak kalayım bu işlerden beni bozmasın sonra kötü osururum mosururum. :)
  • Osurmaz da içinizde tutarsanız eğer içinizdeki gaz birikir birikir en sonunda patlarsiniz.

Bu sebepten dolayı ki

Osurmak güzeldir

Osurun osurtturun

İyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi yorumlara bak ya harikalar yaratmışlar adeta konus osuruk osuruk pırt yapıyorsunuz bitiyor milisaniye bile değil ışık hızı 3.10 üzeri 8 ışık hızında bir hadise.
  • Bir hikaye de benden gelsin 😁yaklaşık 10sene önce feci şekilde motoru bozmuşum öyle böyle değil. Neyse o zamanlar ev sobalı tabi bende üşüttüğümden sobanın yanın yer yatağı yapılmış orda yatıyorum.evde dedemler var . Neyse benim fena şekilde ossurmam geldi dedim m.k salona hiç gidemem buz gibidir şimdi . Neyse dedim salayım yorganın içine herhalde dışarı çıkmaz. Bi saldım böyle hafifden fıssssss uzun uzadıya ama içimden diyorum acaba siştuk mu ne ettik.neyse 1 2 dk koku yok kafayı içeri atarken yorgan açılmasın mı öffff herkes ayağı kalktı böyle iğğğğ diyerek bu neeee diye o kış günü bütün pencereleri açtılar .tabi ben utançdan yorgan içine girmiş ölü taklidi yapıyorum . Taklidi geçtim içerde bayılmıştım 😂

• Güzel bir şey olmasa hiç "osuruktan tayyare selam söyle o yare" derler miydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabah saatlerinde ranzanın üstünde yatan abimden zoort diye bir ses geldi bu konu aklıma geldi hala gözleri kapalı uyuyor mu yoksa kendi osuruk kokusundan öldü mü acaba ?
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    ''abovvv o nası bi ses bizim wc matik tak tak tak tak tak diye nası seri vuruyo, finallere evime gelen masum kız taramalı şekilde seri atıyor arada sssss sessiz osuruklarla beraber patır patır çatır çutur ''

Bu kısımda bi kahkaha patlattım bütün bina duydu bana küfrettilerse sorumluluk hikayeyi anlatana aittir.

Kızlar dikkat ettiyseniz günlük hayatta hiç osurmazlar ve sıcmazlar sıcsalarda ses çıkmaz. Biriktirip böyle patlatıyor olabilirler. Yada ters ilişki bilemiyorum.
  • konuya bak !! ne bu şimdi komik mi?

sömestir tatiline girdiğimiz forumda açılan konulardan anlaşılmaya başladı.

ossuruğa gülenin ossuruk kadar aklı yoktur.
  • dermeister01 kullanıcısına yanıt
    Evet geldiğine göre sömestr da başlamış anlaşılan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    Merak edenler için söyleyeyim kitapçık bir dahinin güncesi kitabının içinde
  • Herkes osurur bir gün ama zart ama fısss...... Hidrojen sülfürünüz bol olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 18 Ocak 2019; 23:29:2 >
  • Aynen öyle, bu sayfanın en üst mesajında yazmıştım onu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.