Şimdi Ara

osu! beatmap tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, lol konu dışı olsada osu! 'yu biliyorsunuzdur, oyuna girerken, sıra beklerken vesaire oynayanlarınız da vardır. Beatmap tavsiyeleri ,oynarken eğlendiğiniz beatmap'leri vesaire burada paylaşabiliriz. Ben şöyle başliyim,http://osu.ppy.sh/s/17852

• Yapay Zekanın Yanıtı

Osu! Beatmap Tavsiyeleri: Türkçe Şarkılar ve Haritalar

Rhythm oyun tutkunları için osu!, ritim ve koordinasyon becerilerini geliştirmek için ideal bir platform sunuyor. Özellikle Türkçe müzik sevenler için, oyuna Türkçe şarkılar içeren çok sayıda beatmap eklendi.

Türkçe Beatmap'leri Keşfet

Osu!'da Türkçe beatmap'leri bulmak için oyun içi haritalar bölümüne gidebilir veya çevrimiçi kaynakları kullanabilirsiniz. Türkçe haritalar için özel olarak oluşturulmuş web siteleri ve forumlar mevcuttur.

Popüler Türkçe Şarkılar

Türkçe osu! topluluğu, popüler Türkçe şarkılar için çok sayıda yüksek kaliteli beatmap oluşturdu. Tarkan, Sezen Aksu, Mabel Matiz ve daha birçok sanatçının şarkılarını oyunda bulabilirsiniz.

Türkçe Beatmap Oluşturma

Osu! hayranları, favori Türkçe şarkıları için kendi beatmap'lerini de oluşturabilirler. Beatmap oluşturma aracı, oyun içinde kullanılabilir ve Türkçe şarkıların ritmi ve yapısına uygun haritalar oluşturmanıza olanak tanır.

Türkçe Map Paylaşımı

Oluşturduğunuz Türkçe beatmap'leri osu! topluluğuyla paylaşabilirsiniz. Haritalar bölümünden beatmap'inizi yükleyebilir ve diğer oyuncuların keyif alması için oynamaya sunabilirsiniz.

Sonuç

Osu! Türkçe şarkılar ve beatmap'leriyle dolu bir oyun sunuyor. İster Türkçe müzik hayranı olun ister sadece yeni beatmap'ler keşfetmek isteyin, osu! sizin için mükemmel bir seçenektir. Bu rehberdeki tavsiyeleri kullanarak, oyundaki Türkçe içerikleri en iyi şekilde değerlendirebilir ve keyifli bir osu! deneyimi yaşayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Teşekkürler
  • başaramıyorum şu oyunu arkadaş
  • hep tutorial geliyor diye kaldırmışsın demek bunu indirecekmişim
  • Vayy deniyelim bari ilk defa görüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taharet Musluğu

hep tutorial geliyor diye kaldırmışsın demek bunu indirecekmişim

hahahahaah bende :D:D:D map mi indirmek gerekiyomuş gosh !
  • mesajım bulunsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İndirdim, duruyor pc de ama anlamadım. yuvarlak şeyler geçti,o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

İndirdim, duruyor pc de ama anlamadım. yuvarlak şeyler geçti,o kadar

Bir kez indirince mevcut bulunan tutorial'ı oynarsanız mantığı anlarsınız zaten. üç çeşit olay var, müzik eşliğinde karşınıza gelecek; sadece tıklamalı daireler , bir kere kaydırmalı olanlar ve kaydırıp tekrar başa getirmeniz gerekenler. birde spin diye bir olay var mantığı ne bilmiyorum sadece ekstra score veriyor sanırım ve pek beceremiyorum

125 sayfahttp://osu.ppy.sh/p/beatmaplist?m=-1&r=0&g=0&la=0 beatmap şurada mevcut indirip, indirdiğiniz .osz uzantılı dosyayı oyunun içine sürüklemeniz yeterli olacaktır. otomatik olarak yüklenir. ilk başlarda indirdiğiniz mapleri sürekli easy'de oynayın , daha sonra normal ,hard vs. geçersiniz ama gerçekten zor ve biraz refleks, beceri istiyor o seviyeler.

• nası bişey bu ?
  • Call of Duty zamanlarımda Aim geliştirsin diye oynardım sürekli bunu. Çokda eğlenceli hani. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sepulchure

Selamlar, lol konu dışı olsada osu! 'yu biliyorsunuzdur, oyuna girerken, sıra beklerken vesaire oynayanlarınız da vardır. Beatmap tavsiyeleri ,oynarken eğlendiğiniz beatmap'leri vesaire burada paylaşabiliriz. Ben şöyle başliyim,http://osu.ppy.sh/s/17852

bu beatmap i baya beğendim. varmıı daha güzel beatmap?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.