Şimdi Ara

OSS YE HAZIRLANANLAR Bİ BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene oss ye hazırlanıyorum dks olduk dersanede biyolojiden kotu net cıkardım siz nasıl calısıyorsunuz kafamda kalmıyo bi turlu malum bu sene soru sayısı arttı.......onemide artti..

Kolay ki ezber sadece oku kitap okur gibi, arka arkaya oku bir yerden sonra istemeden de olsa asıl gelicek soru tarzlarının püf noktaları kafanda kalıcaktır. O an canlanıcaktır kafanda.Yada benim yaptığım gibi yap herşeyi birşeylere benzet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birvar.Biryok -- 18 Şubat 2009; 17:35:30 >

Orjinalden alıntı: hakaniko

beni kurtaran fizik

artık fiziği herkes yapıyor Biyoloji çok daha fazla önemli

olmadı ezberlicen.

Orjinalden alıntı: Birvar.Biryok

Beni kurtaran da kimya ile biyoloji. Fizik yerlerde 3 net yapsam öss de yeter bana.
    Kolay ki ezber sadece oku kitap okur gibi, arka arkaya oku bir yerden sonra istemeden de olsa asıl gelicek soru tarzlarının püf noktaları kafanda kalıcaktır. O an canlanıcaktır kafanda.Yada benim yaptığım gibi yap herşeyi birşeylere benzet.

dostum aynı taktikte bi yerden sonra iş :%50bilgi %50 olasılık oluyo genelde de tutmmuyo:(

• Bu sene tekrar gireceğim, estikçe çalışıyorum. Türkçe, tarih, coğrafya güzel, biyoloji, kimya, fizik idare eder, matematik ' '.

Orjinalden alıntı: mariphosa

quote:

Orjinalden alıntı: Birvar.Biryok

Beni kurtaran da kimya ile biyoloji. Fizik yerlerde 3 net yapsam öss de yeter bana.

dostum aynı taktikte bi yerden sonra iş :%50bilgi %50 olasılık oluyo genelde de tutmmuyo:(

Arkadaşım doğru diyorsun da şu açıdan bakarsan da böyle yaparken soruyu çözdün yanlışmı oldu bir daha aynısıyla karşılarşırsan ki karşılaşırsın asla yanlış yapmassın.
    + Sen soru çözmek için soru çözüyorsan hiç birşey yapamassın. Eğer anlayarak çözüyorsan deme keyfine. Ben günde en fazla 30 soru çözerim ama 1 soruyu çözerken tartışırım kendi kendime. Şimdi diceksin ki 1 soruya 1dk ama, tamam 1dk ama evde tartışırsan denemede gözünü kırpmadan işaretlersin.( Benim bu taktiğim bir fizik de yaramıyor işe)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birvar.Biryok -- 18 Şubat 2009; 17:55:35 >

• fizik ap ayrı zaten gercek hayata benzetmeye çalışırsan oturup kaırısın......
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.