Şimdi Ara

--ÖSS'ye Girenler İçin Bölüm ve ÜNİ. Tanıtımları-- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Malzeme Bilimi Ve Mühensdisliği bölümünü yazacağım,bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • Ben GYTE fizik bölümünde okuyorum 2.sınıfdayım (2005 girişli) girdiğimde 55.000 le girdim tercihleri kendim yapmayınca mecburen okumak zorunda kaldım.bu sene tekrar sınava girdim 63 bininci oldum ama kader işte bölümümü değiştircem kütahya makine yazmayı düşünüyorum 1.öğretimi olmazsa 2.öğretimini yazcam.GYTE yi soran olursa gerçekten okumaya gidecem diyorsanız bir numaralı yer sosyal olarak birşey bulamazsınız çünkü öğrenci yok okuldaki hocalar öğrencilerden çoktur.Zaten açılma sebebi yüksek lisans ve doktara için,Yök baskı yapıyor lisans bölümü açın diye bunlarda açıyorlar o yüzden okulda lisanssanız fazla ilgi görmeyebilirsiniz ama master için onu diyemem.Okul küçük bir yer.Ulaşım derdiniz olmaz çünkü tam tren istasyonunun yanında Gebze-FATİH İSTASYONU-Haydarpaşa Arası yani okuldan çıkıp Kadıköye gitmeniz 1.5 saat .malzeme bilimi mühendisliği güzel bir bölüm.okulda Yurt yoktur gelecek arkadaşlara duyuralım.Cemaat evlerinde ilk aylarınızı geçirebilirsiniz.okula yeni gelen öğrencilerin %65i cemaate uğrar bi ondan sonra eve çıkar.Benden bu kadar varsa sorusu olan cevaplayabilirim ...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.