Şimdi Ara

ÖSS Tercihlerinize Yardımcı Oluyorum !!! (KONU HORTLADI) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
1
Favori
28.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: trsmach

quote:

Orjinalden alıntı: ***T-MAC***

hocam inşaat mı makina mı? inşaatta tanıdıklar var?kafam çok karıştı nediyorsun bu duruma?makinayıda öve öve bitiremiyorlar ama? kararsızım...

benim tercihimde makina dan yana olur. ama okulda önemli burda. bide senin düşüncen. apayrı bölümler. hangisi sana daha yakın geliyorsa onu seçmen daha önemli. sevdiğin işi yaparsan başarılı olma ihtimalinde o kadar yüksek olur.

ikiside aynı okulda ama neden makinayı daha uygun buluyorsun hocam neye göre kriter belirledin?

quote:

quote:

hocam inşaat mı makina mı? inşaatta tanıdıklar var?kafam çok karıştı nediyorsun bu duruma?makinayıda öve öve bitiremiyorlar ama? kararsızım...

benim tercihimde makina dan yana olur. ama okulda önemli burda. bide senin düşüncen. apayrı bölümler. hangisi sana daha yakın geliyorsa onu seçmen daha önemli. sevdiğin işi yaparsan başarılı olma ihtimalinde o kadar yüksek olur.

ikiside aynı okulda ama neden makinayı daha uygun buluyorsun hocam neye göre kriter belirledin?

ben şu açıdan baktım makine biraz daha parlak bi alan. sanayi alanındaki her makine makine mühendislerinin elinden çıkar.sanayi alanında da gelişme göstereceğimizi düşünüyorum(zaten bir gelişme var ama daha iyi bir noktaya gelcez tahminimce) ama burda önemli olan senin hangi alana yatkın olduğun. yani inşaat okuyup çok başarılı bir mühendiste olabilirsin aynı parlamayı inşaat alanında da yapabilrisn.

• sağol hocam çok yardımcı oldun verdiğin bilgilerle tekrar sağol...
  • hocam ben 93 binlik yeri ilk sıraya yazdım 5 . sırada 99 binlik bi yer ve 10 . sırada da 93 binlik yerin 2, öğretimi var ve son sırada da 2 yıllık var yani desenize 2 yıllığa talim edicez sanırım dersaneler yanılttı beni çünkü ilk sıraya girersin demişlerdi bende öle bi tercih yaptım keşke daha önce tanışsaydık :( ve tercihlerimi verdim vedeeee artık açıktayım anladığım o sizin konuşmalrınızdan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banban10,5 -- 2 Ağustos 2007; 19:40:21 >
     ÖSS Tercihlerinize Yardımcı Oluyorum !!! (KONU HORTLADI)

İkinci olarak 15. tercihim samsun gıda muh. kılavuzda 55000 ile kpatmış diyo benm buraya girebilme şansm nedir??

sizce tercihlerimde en kötü ihtimalle 60000 yere girermiyim kesin olarak şimdiden teşekkürler***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmunG -- 2 Ağustos 2007; 23:08:16 >

Orjinalden alıntı: aytaç1989

hocam ben 93 binlik yeri ilk sıraya yazdım 5 . sırada 99 binlik bi yer ve 10 . sırada da 93 binlik yerin 2, öğretimi var ve son sırada da 2 yıllık var yani desenize 2 yıllığa talim edicez sanırım dersaneler yanılttı beni çünkü ilk sıraya girersin demişlerdi bende öle bi tercih yaptım keşke daha önce tanışsaydık :( ve tercihlerimi verdim vedeeee artık açıktayım anladığım o sizin konuşmalrınızdan...

senle daha yeni tanışmıyoruz ki daha öncede cevap yazmıştım sana o zmanda aralığını geniş tut demiştim. içimden inşallah ben yanılıyorumda sen girersin demek geliyor ama biraz zor işte. işin kötüsü 2 yıllık kazanrsan seneye puanın düşecek. umarım laf olsun diye yazmamışsındır 2 yıllık tercihini. 2 yıllığın gelmeme ihtimalide var. hangi bölümü yazdın 2 yıllıkta. üniversitesinide söyle bi bakayım.

• quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Öss sonuç belgesi hala gelmedi !! herkese geldi mi ? Yarın bir postahaneye gideyim bari.

sonuç belgesi gelmeden de tercih yapabilirsin.

Orjinalden alıntı: pizzza

Arkadaslar say 2 de 56378.yim tercihlerime 35 - 70 bin arasında yapıp bugün werdim.inşaat makine ve gıda muh. sizce tercihlerim nasıl ??
     ÖSS Tercihlerinize Yardımcı Oluyorum !!! (KONU HORTLADI)

İkinci olarak 15. tercihim samsun gıda muh. kılavuzda 55000 ile kpatmış diyo benm buraya girebilme şansm nedir??

sizce tercihlerimde en kötü ihtimalle 60000 yere girermiyim kesin olarak şimdiden teşekkürler***

aldığın başarı sırasına yakın bi yere girersin. tercih işi biraz tahmin işidir o yüzden net bişey söyleyemeyiz. tercih aralığını geniş tutmakla iyi yapmışsın.gönlüne göre bi yer gelir inşallah.

• biliyorum hocam da ben sizle tanıştığımda zaten tercihleri yapmıştım dediğm gibi dersaneler yanılttı beni 2 yıllık olarak da balıkesir erdek meslek yüksek okulu turizm ve otelcilik yazdım isteyerek napalım hayırlısı olsun hocam böle demek düştü bizede......
  • Say2 de 270.000 sıradayım.... geçen sene boş kontenjan kalan ege su ürünleri birinci ve ikinci öğretimi ve ziraat mühendisliğini yazdım...bunlar tutarmı girebilirmiyim?? garanti biyere girmek içinde altına Özel Ekonomi Üniversitesini yazdım. bilgisayar mühendisliği-yazılım mühendisliği-mimarlık.... Benim durumum nolur Pm atarsanız sevinirim fazla giremiorum nete...

Başarı sıram;

Söz 1 0,3'lü: 235,008

EA 1 0,3'lü; 521,251

Aşağıdaki bölümleri yazdım.Sizce herhangi biri olurmu ?(Genel Lise sözel çıkışlıyım)

1 1347499 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ KOCAELİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU TIBBİ DOKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK (İKİNCİ ÖĞRETİM)
    2 1455876 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SAKARYA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU TIBBİ DOKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK
    3 1345402 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İZMİT MESLEK YÜKSEKOKULU YEREL YÖNETİMLER
    4 1345382 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ KANDIRA MESLEK YÜKSEKOKULU HALKLA İLİŞKİLER
    5 1405075 NİĞDE ÜNİVERSİTESİ NİĞDE MESLEK YÜKSEKOKULU RADYO VE TELEVİZYON PROGRAMCILIĞI
    6 1405083 NİĞDE ÜNİVERSİTESİ NİĞDE MESLEK YÜKSEKOKULU RADYO VE TELEVİZYON YAYINCILIĞI
    7 1795342 BİLECİK ÜNİVERSİTESİ SÖĞÜT MESLEK YÜKSEKOKULU SERİGRAFİ
    8 1335328 KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ KESKİN MESLEK YÜKSEKOKULU HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK
    9 1335311 KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ KIRIKKALE MESLEK YÜKSEKOKULU GRAFİK TASARIMI
    10 1347975 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ALİ RIZA VEZİROĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU EMLAK VE EMLAK YÖNETİMİ (İKİNCİ ÖĞRETİM)
    11 1455672 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ GEYVE MESLEK YÜKSEKOKULU EMLAK VE EMLAK YÖNETİMİ
    12 1495942 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA) YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU PEYZAJ VE SÜS BİTKİLERİ
    13 1527022 ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ ZONGULDAK MESLEK YÜKSEKOKULU MUHASEBE (İKİNCİ ÖĞRETİM)
    14 1466526 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA) BEYŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU TURİZM VE SEYAHAT İŞLETMECİLİĞİ
    15 1165268 DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ (KÜTAHYA) GEDİZ MESLEK YÜKSEKOKULU MUHASEBE
    16 1085572 BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ HAVRAN MESLEK YÜKSEKOKULU PAZARLAMA
    17 1795326 BİLECİK ÜNİVERSİTESİ SÖĞÜT MESLEK YÜKSEKOKULU MUHASEBE
    18 1485799 TRAKYA ÜNİVERSİTESİ (EDİRNE) UZUNKÖPRÜ MESLEK YÜKSEKOKULU PAZARLAMA
    19 1105361 CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ (MANİSA) ALAŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU PEYZAJ VE SÜS BİTKİLERİ
    20 1795196 BİLECİK ÜNİVERSİTESİ GÖLPAZARI MESLEK YÜKSEKOKULU PAZARLAMA
    21 1815209 KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ VİZE MESLEK YÜKSEKOKULU EMLAK VE EMLAK YÖNETİMİ
    22 1457577 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ GEYVE MESLEK YÜKSEKOKULU EMLAK VE EMLAK YÖNETİMİ (İKİNCİ ÖĞRETİM)
    23 1415072 ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ (SAMSUN) SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU MİMARİ DEKORATİF SANATLAR
    24 1055218 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR) İKTİSAT FAKÜLTESİ KAMU YÖNETİMİ (AÇIKÖĞRETİM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 3 Ağustos 2007; 7:38:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aytaç1989

biliyorum hocam da ben sizle tanıştığımda zaten tercihleri yapmıştım dediğm gibi dersaneler yanılttı beni 2 yıllık olarak da balıkesir erdek meslek yüksek okulu turizm ve otelcilik yazdım isteyerek napalım hayırlısı olsun hocam böle demek düştü bizede......

ümitsizliğe kapılma hemen. 99 000 de yazdım diyodun.oranın gelme ihtimali var çok olmasada. turizm otelcilik tercihine baktım puanla almış. özellikle sordum yanlış tercih mi yaptın diye ama 2 yıllık tercihin doğru. 0.3 lü puanın 256 civarı ise orası gelir.

Orjinalden alıntı: metintekin

Say2 de 270.000 sıradayım.... geçen sene boş kontenjan kalan ege su ürünleri birinci ve ikinci öğretimi ve ziraat mühendisliğini yazdım...bunlar tutarmı girebilirmiyim?? garanti biyere girmek içinde altına Özel Ekonomi Üniversitesini yazdım. bilgisayar mühendisliği-yazılım mühendisliği-mimarlık.... Benim durumum nolur Pm atarsanız sevinirim fazla giremiorum nete...

normalde pm den cevap yazmamaya çalışıyorum ama sana bi kıyak geçeyim

Orjinalden alıntı: tatbkath

Hocam benimde listem şöyle;

Başarı sıram;

EA 1 0,3'lü; 521,251

Aşağıdaki bölümleri yazdım.Sizce herhangi biri olurmu ?(Genel Lise sözel çıkışlıyım)

1 1347499 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ KOCAELİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU TIBBİ DOKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK (İKİNCİ ÖĞRETİM)
    2 1455876 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SAKARYA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU TIBBİ DOKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK
    5 1405075 NİĞDE ÜNİVERSİTESİ NİĞDE MESLEK YÜKSEKOKULU RADYO VE TELEVİZYON PROGRAMCILIĞI
    6 1405083 NİĞDE ÜNİVERSİTESİ NİĞDE MESLEK YÜKSEKOKULU RADYO VE TELEVİZYON YAYINCILIĞI
    8 1335328 KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ KESKİN MESLEK YÜKSEKOKULU HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK
    10 1347975 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ALİ RIZA VEZİROĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU EMLAK VE EMLAK YÖNETİMİ (İKİNCİ ÖĞRETİM)
    11 1455672 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ GEYVE MESLEK YÜKSEKOKULU EMLAK VE EMLAK YÖNETİMİ
    12 1495942 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA) YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU PEYZAJ VE SÜS BİTKİLERİ
    13 1527022 ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ ZONGULDAK MESLEK YÜKSEKOKULU MUHASEBE (İKİNCİ ÖĞRETİM)
    14 1466526 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA) BEYŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU TURİZM VE SEYAHAT İŞLETMECİLİĞİ
    19 1105361 CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ (MANİSA) ALAŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU PEYZAJ VE SÜS BİTKİLERİ
    21 1815209 KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ VİZE MESLEK YÜKSEKOKULU EMLAK VE EMLAK YÖNETİMİ
    22 1457577 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ GEYVE MESLEK YÜKSEKOKULU EMLAK VE EMLAK YÖNETİMİ (İKİNCİ ÖĞRETİM)
    23 1415072 ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ (SAMSUN) SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU MİMARİ DEKORATİF SANATLAR
    24 1055218 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR) İKTİSAT FAKÜLTESİ KAMU YÖNETİMİ (AÇIKÖĞRETİM)

keşke 0,3 lü puanınıda söyleseydin.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Öss sonuç belgesi hala gelmedi !! herkese geldi mi ? Yarın bir postahaneye gideyim bari.

sonuç belgesi gelmeden de tercih yapabilirsin.

Biliyorum ama gelse iyi olur..Zaten tercih yapmayacağım ama yetenek s. ları önkayıt içinlazım

quote:

Orjinalden alıntı: tatbkath

Hocam benimde listem şöyle;

Başarı sıram;

EA 1 0,3'lü; 521,251

keşke 0,3 lü puanınıda söyleseydin.

Söyleyeyim hemen;

Söz-1 0,3lü; 264.240
    EA-1 0,3lü; 231.144

• http://img504.imageshack.us/img504/8181/ssgb9.jpg

Söz -2 0,3 Puanı ve Başarı sırası neden hesaplanmamış?

http://resim.donanimhaber.com/m_15157387/mpage_1/key_//tm.htm#15164931
    ben ilk tercihimi havran mYo büro yönetimi ve yönetici asistanlığı yaptım geçen yıl 251 den almışlar en son 19 tercih yaptım tercihimin son sırasında ısparta yalvaç büro yönetimi ve sekreterlik var geçen yıl 236 dan almış aradaki puanlarda benim benim puanımda 3 yüksek 3 az sizce yerleşme olaslığım nedir ?şimdiden teşekkürler
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.