Şimdi Ara

ÖSS Tercihlerinize Yardımcı Oluyorum !!! (KONU HORTLADI) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
1
Favori
28.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ultraslan_38

Kayseri de yaşıyorum ve burası sanayi şehri olduğundan dolayı makine müh. olunca iş imkanıda geniş olur diye düşünüyorum. Erciyes makine maalesef tutmuyo o yüzden Yozgat yazcam. Güvenebileceğim ve bana iş garantisi veren bi çevrem var yeterki sen diplomayı al diyolar, durum böyle olunca makine banada mantıklı geliyo ama işletmede de yönetici müdür vb. çok iyi yerlere gelme şansı var birazda o yüzden düşünüyorum işletmeyi. Makine müh. olunca ne kadar yükselebilirimki mesela

benden sana bi kıyak.makine mühendisliğini yaz ve kazan.daha sonra ekim ayında açıköğretime başvur ve işletme oku. üniversitede okuyan öğrencilere ve üniversite mezunlarına böyle bir hak tanınıyor. sınavsız başvurabiliyorsun açıköğretime. oldu mu sana 2 tane diploma

• Cidden tebrik ediyorum sizi adeta aklımdan geçenleri okudunuz Açıköğretim işletme yazmayı düşünüyodum fakat ekimde başvurabileceğimi hiç duymamıştım seneye yazarım açıköğretim diyodum. Eğer dediğin gibiyse süpermiş

Orjinalden alıntı: ultraslan_38

Cidden tebrik ediyorum sizi adeta aklımdan geçenleri okudunuz Açıköğretim işletme yazmayı düşünüyodum fakat ekimde başvurabileceğimi hiç duymamıştım seneye yazarım açıköğretim diyodum. Eğer dediğin gibiyse süpermiş

üniversiteli olacağın için o hak otomatikman doğacaktır. sınavsız açıköğretim başvurularıda her sene ekim kasım gibi olur. yani yolun açık olsun. i geceler bende yatayım artık mesaimi bitiriyorum

• teşekkürler
  • kusra bakmayın sölediklerimi ben uydurmadım sonuçta rehhberlik hocasıyla görüştüm öyle yazdım yani şun demek istiyorum ben 121 bininciyim ve 93 bin olan bandırma maliyeyi yazdım sizce rahat girermiyim kafam çok karıştı bi cevaplarsanız sevinicem oraya giremezsem diğerleri daha sakat 90 binlik yerleri yazdım ilk sıraya girerim die

Orjinalden alıntı: aytaç1989

kusra bakmayın sölediklerimi ben uydurmadım sonuçta rehhberlik hocasıyla görüştüm öyle yazdım yani şun demek istiyorum ben 121 bininciyim ve 93 bin olan bandırma maliyeyi yazdım sizce rahat girermiyim kafam çok karıştı bi cevaplarsanız sevinicem oraya giremezsem diğerleri daha sakat 90 binlik yerleri yazdım ilk sıraya girerim die

bende rehber öğretmenim.yani kafamdan uydurmuyorum. karar senin. tercihini gönderdinmi? eğer göndermediysen en azından bana birazcık olsa inan ve son 3 tercihini 121 000 üstü yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genccimbomlu -- 2 Ağustos 2007; 16:28:01 >

Orjinalden alıntı: genccimbomlu

hocam sence nasıl olmuş tercihi teslim ettim nerede girme ihtimali var yada açıkta kalırmııyım ?
    basarı sıram 114117
     ÖSS Tercihlerinize Yardımcı Oluyorum !!! (KONU HORTLADI)

öncelikle hayırlısı olsun demek istiyorum muğla iktisat ikinci öğretimden itibaren gelir gözüküyor. aralığı geniş tutarak iyi bir sıralama yapmışsın tebrik ederim seni

• iyi gunler hocam 78 binde bir arkadasim var da en son 83 bininci kisinin yerlestigi yere girememe ihtimali var midir acaba ? tahminen ne kadardir girme olasiligi ? (say2 alaninda)
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaLiHoRas_song

iyi gunler hocam 78 binde bir arkadasim var da en son 83 bininci kisinin yerlestigi yere girememe ihtimali var midir acaba ? tahminen ne kadardir girme olasiligi ? (say2 alaninda)

normal şartlarda 83 binlik bi yere mutlaka girer ama bunu bir çok kez söyledim o bölüme talep artarsa yani yüksek puanlılar o bölüme tercih ederse 50 000 lerde bile kapatabilir. yada o bölüm kontenjanını azaltırsa mesela 50 iken 20 ye düşürürse yine aynı şey olabilir. o yüzden tercih aralığınızı geniş tutun diye burdan sizi sık sık uyarıyorum.

@trsmach
    sagoldaha ustlerde olma şansı varmı peki?

pamukkale maliye i.ö ve işletme i.ö de gelebilir.bu bir tahmin işi. kesin bişey söyleyemeyiz. belki 120 000 lerde bi yere yerleşebilirsin onu da bilemeyiz. ama normalde 110 000- 120 000 arası bi yer olur.

Orjinalden alıntı: trsmach

quote:

@trsmach
    sagoldaha ustlerde olma şansı varmı peki?

pamukkale maliye i.ö ve işletme i.ö de gelebilir.bu bir tahmin işi. kesin bişey söyleyemeyiz. belki 120 000 lerde bi yere yerleşebilirsin onu da bilemeyiz. ama normalde 110 000- 120 000 arası bi yer olur.

teşekkurler

ben konuyu yeni gördüm. az önce tercih yaptım keşke daha önce sorsaydım. Yine de sorayım.

ea-2 de 343 puan yaparak 2970. oldum. tercihim ise odtü işletme. altına odtü iktisat koyucakdım ama vazgeçtim.

tek tercih yaptım. geçen sene 1100 küsür leri almış işletme kılavuzda ise 1250 civarı idi. olma ihtimali yok degilmi.

ikrisatın ise 1800 lerde klavuzda ise 2100 lerde idi. onunda pek bi olma olsaılıgı yokdu zaten. boşta kalıcam yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xenom

iyi günler,

ben konuyu yeni gördüm. az önce tercih yaptım keşke daha önce sorsaydım. Yine de sorayım.

ea-2 de 343 puan yaparak 2970. oldum. tercihim ise odtü işletme. altına odtü iktisat koyucakdım ama vazgeçtim.

tek tercih yaptım. geçen sene 1100 küsür leri almış işletme kılavuzda ise 1250 civarı idi. olma ihtimali yok degilmi.

ikrisatın ise 1800 lerde klavuzda ise 2100 lerde idi. onunda pek bi olma olsaılıgı yokdu zaten. boşta kalıcam yani

geçen sene 1100 küsürleri almış diyosun kılavuzda da 1250. 1100 ü aldığını nerden biliyosun onu anlamadım?

yüksek puanlı bölümlerde pek fazla oynama olmaz keşke tercih yaparken bana yada başka bir rehberlikçiye sorsaydın.tercihini değiştirme şansında yok. neden tek tercih yaptın?gelmezse seneye tekrar girerim diye mi düşündün?

• geçen sene giren 1100 dü. ama kılavuzda 2007 dönüştürülmüş yalancı puan ve sıralamalar yayınlandı. orada da 1250 fln dı tam hatırlayamıyorum. oda araya ggiren sayısalcılardan oluyo sanırım. bende pek anlıyamadım gerçi

dediğin gibi oynama olmaz bencede. ben şuan zaten universite ögrencisiyim. fazla hazırlanmamıştım. olursa geçerim demiştim. olmayınca başka tercih yazmadım. olurda seneye de girmeye karar verrsem puanım düşmesin diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xenom

geçen sene giren 1100 dü. ama kılavuzda 2007 dönüştürülmüş yalancı puan ve sıralamalar yayınlandı. orada da 1250 fln dı tam hatırlayamıyorum. oda araya ggiren sayısalcılardan oluyo sanırım. bende pek anlıyamadım gerçi

dediğin gibi oynama olmaz bencede. ben şuan zaten universite ögrencisiyim. fazla hazırlanmamıştım. olursa geçerim demiştim. olmayınca başka tercih yazmadım. olurda seneye de girmeye karar verrsem puanım düşmesin diye.

evet dediğin gibi kılavuz uyarlanmış başarı sıralaması vermiş küsüratlı rakamlar hiç yok ama o kadar oynama pek olmaz. hatta hiç olmaz. neyse hayırlısı olsun. peki hangi bölümde okuyosun?

• hocam inşaat mı makina mı? inşaatta tanıdıklar var?kafam çok karıştı nediyorsun bu duruma?makinayıda öve öve bitiremiyorlar ama? kararsızım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***T-MAC*** -- 2 Ağustos 2007; 18:30:57 >

Orjinalden alıntı: ***T-MAC***

hocam inşaat mı makina mı? inşaatta tanıdıklar var?kafam çok karıştı nediyorsun bu duruma?makinayıda öve öve bitiremiyorlar ama? kararsızım...

up^^

Orjinalden alıntı: ***T-MAC***

hocam inşaat mı makina mı? inşaatta tanıdıklar var?kafam çok karıştı nediyorsun bu duruma?makinayıda öve öve bitiremiyorlar ama? kararsızım...

benim tercihimde makina dan yana olur. ama okulda önemli burda. bide senin düşüncen. apayrı bölümler. hangisi sana daha yakın geliyorsa onu seçmen daha önemli. sevdiğin işi yaparsan başarılı olma ihtimalinde o kadar yüksek olur.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.