arkadaşlar öss netlerimizi birbirimizle paylaşalım ve acaba olurmu die görüşlerde bulunalım ör: benim netlerim türkçe:25 sosyal 1:23 mat:8 edebiyat-sosyal:23 sosyal2:19 acaba bi yere girebilir miyim görüşlerinizi bekliorum
tr----27,5 sos1----26,25 mat1----15,25 ed-sos----27,5 sos2----25 263 puan geliyor inşallah a.ö.l. çıkışlıyım inşallah GAZİ Türkçe öğretmenliği olacak
quote:Orjinalden alıntı: Alpertunga sonuçlar aciklandimi yea ? yok 12 temmuz saat 10 dan sonra açıklanacakmış
nolacak paylaşınca iyi paylaşalım madem bu kadar yardım seversin sen netlerin yarısını bana ver böylece paylaşmız oluruz..
quote:Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté beyler tercihler nezamn acelee bencede biri tercihleri sölese puan önemli deil tercihte bi üniv tutturmak mesele
quote:Orjinalden alıntı: NGabbyNGaGe quote:Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté beyler tercihler nezamn acelee bencede biri tercihleri sölese puan önemli deil tercihte bi üniv tutturmak mesele 1.yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanıyor ???
quote:Orjinalden alıntı: faceonbody mat:26 türkçe:30 sos1:27.5 mat2:29 fen1:25 fen2:28.5 açıkta kalacağım heralde arkadaş kafamı buluyorsun milletle
tr-bakmadım mat-26-0 sos bakmadım fen 0 mat2 13-7 edeb 15-7 süpriz olsun die tr sos bakmadım heycan olmadan olmuyo ama demi bide bu sene 2. bölüm hiç çalışmamıştım hadi hayırlısı kafamı sokacagım bi üni arıyorum acaba barajı geçermiyim