Şimdi Ara

ÖSS KAYNAKLARINDAN ANLAYANLAR Bİ ZAHMET...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben yaprak test alcam ama çok farklı yayınlar var.

beyin fırtınası yayınları

denklem yayınları

bir yayınları

a yayınları

metod yayınları

çözüm yayınları(bunu biliom)

arkadaşlar bu yayınlardan en iyisi hangisi?
    (galiba bazıları final,güvender,fem gibi kaynakların sorularını kullanıo.bunlar hakkında bi bilgisi olan varsa da bi zahmet yardım etsin)

• ilk yazdıkların hakkında hiç bir fikrim yok ama
    final
    fem
    güvender in çok harika soruları var.Bunlardan daha iyisi "şamda kayısı yayınları"
    ben bunlara bir de pi yayınlarını ekleyebilirim.
  • ya dostum o yayınlardan bende tonla var.ben yaprak test olarak soruorum.güvenderin femin pi nin falan yaprak testleri yok ki.
  • sen o saydıklarının kitaplarını bitirdiysen sınava hazırlanmayı bitirebilirsin
    sınav günü gelir sınava girersin
    finalin kaç tane kitabı var sende bilmiyorum ama en az 5-6 tane kaliteli matematik kitabı var adamların
    bu yayınlardan şaşma derim ben sana
  • Walla ben öss zamanımda femle güvenderle hazırlanmıstım.Simdilerde pi,birey,final yayınları iyi diyolar:)İyi calıs kaynak cok önemli degil....
  • arkadaşlar ben sürekli yanımda soru bankası t-taşımak istemiom.mesela okula,dershaneye falan filan gittigimde soru bankalaları çok ağırlık yapıo.o yüzden yaprak test daa pratik geldi.hem taşıması kolay,hem kullanıp atıorum,birikmemiş oluo.size yazdığım o yayınlardan hangisinin yaprak testi ii die soruorum
  • Yaw o deilde bende Final Mat2 aldım daha ne alsam ben şöyle karnemi düzelteyim bi yeter

MAT
    KİMYA
    FİZİK

ÖNERİLERİNİZİ BEKLEMEKTEYİM.

Yaprak test konusuna gelince walla ben bil ıq seti war onda birsürü var ben pek kullanmıyom ama güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fizik -final yayınları al.fdd deil.final yayınları.final yayınlarının iki tane fizik var.mor renklisi süper.onu al
    kimya güvender
    mat-birey eğitim yayınları al dostum.
    bunların hepsi yeni sistem ve çok güzel kitaplar.ben kullanıom.çok memnunum

ayrıca bil iq nun testleri gerçekten güzel mi dostum.ben de alıyım güzelse
  • EyvallahSağolasın
  • valla bizim zamanımızda guvender , final en iyileriydi .. yeni cıkan varsa bilmem
  • Zafer, Birey(geometri-kimya) Fen Bilimleri(Biyoloji) Mef(mat)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.