Allah CC zihin açıklığı versin arkadaşlar. Güzel haberlerinizi bekliyoruz
hadi arkadaşlar dh nin gurur kaynağı olun...
profesyonel öss girici bir insan olarak hemen sizleri bilgilendirelim
2 yıllık fakülteler ve aöf gibi bölümlere girmek isteyen gençler sözlerim sizlere sizler sadece 1. bölümü yapacaksınız yani türkçe 1 sosyal 1 mat 1 fen 1
aöf için hatta şöyle birşey var türkçe sosyalin %30unu yaptığınız taktirde giriş yapabileceksiniz. bunun yanında EA-1 SAY-1 SOZ-1 puanları ile öğrenci alan 4 yıllık bölümler mevcut yani boş geçmeyin yapabildiğiniz kadar yapmakta fayda var 1. bölümden.
ayrıca ben SAY-2 Ea-2 SOZ-2 gibi bölümlerden tercih yapacam dien arkaadşlar sakın ola unutmayın 1. bölümü yapmak gerçekten büyük bir gelir sağlıyor sizlere.
bundan sonra türkçe-1 T1 sosyal-1 S1 Mat1 M1 fen1 F1 edebiyat-sosyal 2 ES-2 sosyal-2 S2 Mat2 M2 Fen2 F2 olarak geçicek
EA 4 yıllık isteyenler yani EA2 ile tercih yapacaklar
T1 S1 M1 F1 ES2 M2 yapacaksınız
SAY 4yıllık isteyenler SAY2 İLE TERCİH YAPACAKLAR
T1 S1 M1 F1 M2 F2 YAPACAK
SÖZ2 İLE TERCİH YAPACAKLAR
T1 S1 M1 F1 ES-2 S2 YAPACAKSINIZ
şimdi şöyle bişey sorabilirsiniz ben sözel örencisyim arkadaş mat fen bilmem 1. bölümden yapmassam puanım hesaplanır mı(diğerleri içinde geçerli ea için) evet hesaplanır ama 1-2 tane bile yapsanız puan farkı yaratacaktır gerçekten etkileyecektir.
BEN SAY ÖĞRENCİYİM VE EA TERCİHİ DE YAPMAK İSTİYORUM DİYENLERDENSENİZ öncelikle sizlere başarılar bunun için T1 S1 M1 F1 M2 F2 yapıp üstüne birde ES2 yapmanız gerekmekte yani 210 soru olacak
puanlarınızın hesaplanması için o bölümden en az 0.5 net yapmanız gerekmekte yani SAY öğrencisisiniz 4 yıllık tercih yapcaksınız mat 2 yi full yaptınız ama fen 2 den hiçbirşey yapamadınız. bu durumda SAY2 puanınız hesaplanmayacaktır. aynı durum diğer bölümler içinde geçerlidir.
kesinlikle sınavda korkmayın paniğe kapılmayın takıldığınız soru üzerinde durmayın geri dönersiniz. 1 soruda 10 dk harcadığınızda sonraki soruları 30 saniyede çözecekken süre yetmediği için yapamayabilirsiniz. aman dikkat. ayrıca burada durmayın gidin yatın uyuyun yahu.
bunun yanında arkadaşlar söylentilere kulan asmayın çok zor olacak diye. evet doğru zor olacak eskiden ilköğretim+lise1 soruları vardı şimdi lise 2 ve 3 konuları da var. hayatında türev integral görmemiş birisine soruyu sorarsanız apışıp kalır ve çok zor gelir.
bu arada bende SAY2 tercihi yapıcam. şu ana kadar dersaneden aldığım puanlar fena değil gibiydi ama merakla yarın ki sınavı bekliyoruz. hepinize kolay gelsin ben bir 30 dk daha burdayım sorularınız olursa sorabilirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: first angela
hepimiz istediğimiz yerlere yerleşiriz umarım...benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlarıma başarılar diliyorum..Allah yardımcımız olsun..
teknik olarak biraz zor tabi ama olsun...
Herkese başarılar..
anime,untouchable,hades ve diğer gereksizlere ayrıca başarılar..
giren herkese gönülden başarılar
herkese başarılar dilerim sınavda
allah yardımcınız olsun
sınava girenlere basarılar.
görüm sizi la alın maçı
Allah herkese hakettiği yerleri nasip etsin.
HeRkes istedigi yeri TuturuR insallah
evet öss ciler durum nedir yaw hiç biriniz haber vermediniz...
bnm berbat
Basit di basit...Matematik de baba sorular vardı az biraz zordu....ama diğer bölümler genelde basitti , mantığını yürüten işi çözer cinsinden...ehh az tecrübelendik 3. kere sınava girince böle oldu Kendimi denedim hiç çalışmadan baya baya soru yapmışım şimdi cvplara bakıyom da
Allah alnınızın akı ile çıkmayı nasip etsin arkadaşlar...
türkçe 22.5 sosyal 23.75 mat1 28.75 fen1 26.25 mat2 25 fen2 18.75
bununla ytü elektronik ve haberleşme muhe girebilir miyim acaba
@Ado
tşkler
@mistiq
wallaha bilmiyom ama İNŞALLAH girebiliyosundur...
quote:
Orjinalden alıntı: lordsavage
@Ado
tşkler
@mistiq
inşallah
quote:
Orjinalden alıntı: mistiq
quote:
Orjinalden alıntı: lordsavage
@Ado
tşkler
@mistiq
inşallah
hacu puan hesabı neyim yok mu bu sistemde?
bu arada netlerin kaç soru üzerinden? yeni sistemi hiç bilmiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: mistiq
türkçe 22.5 sosyal 23.75 mat1 28.75 fen1 26.25 mat2 25 fen2 18.75
bununla ytü elektronik ve haberleşme muhe girebilir miyim acaba
Öncelikle geçmiş olsun..
Netlerin gayet iyi gözüküyor..
Bu sene biraz karışık olacak, puanlar nolacak kim ne yapacak pek belli değil ama inşallah o bölüme girersin..