Şimdi Ara

ÖSS 2008 SORULAR EKLENDİ GENEL KONU, MESAJLAŞMA, YORUMLAR, GÖRÜŞLER (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.508
Cevap
0
Favori
41.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EGE BİLG. 5 paun düşse bana yetecek gibi...
  • Bencede o aralikta puan düsüsü daha fazla olcak. Mesela 9 eylül cevre muh. 2006 da 280 le aldı. fakat 2007 sorular kolay olunca 310 a cıktı taban puanı. 30 paun arttı. ama ege pc muh 18 puan arttı. yüksek paun araliginda daha az puan yükselis-düsüsü oluyo.
    quote:

Orjinalden alıntı: Heghan

Bence yüksek yerlerin puanlarında fazla düşme beklemeyin geçen yıl 340+ puanla öğrenci alan yerlerde en fazla 4-5 puan düşme olur zaten millet sınavım beklediğimden kötü geçti diyor ama puanlar gene 260+ sırf şu konuya baksanız üyelerin %70 260+ puan almış tıpta falan kontenjan açılmış ama o kontenjanında birazını üniversitede okuyan ve daha iyi bölüm isteyen kişiler doldurur.Asıl puan düşmesi geçen yılın puanlarına göre 290--320 arasında olucak bu bölümlerde puanlar 20 ye kadar düşebilir özellikle eşit ağırlık alanında.

• quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

bu yıl 2 yıllık bölümlerde geçen seneye göre açık olurmu ?
  • valla puanlar 2006'daki gibi düşerse dünyalar benim olur
  • Bence düscek dostum. sınav 2006 göre zordu çünkü. hem kontenjanda var baya girmek cidden kolay bu sene. seneye girilmez 4 senelikler bindircek

quote:

Orjinalden alıntı: getlive

valla puanlar 2006'daki gibi düşerse dünyalar benim olur
  • 2006 kadar düşmez(yüksek bölümler). tıp o zamanlar 335+ le aldı bu sefer düşse düşse 345 e düşer ki geçen sene Hatay Tıp 350 ile kapattı sanırım... 5 puan oynar yüksek puanlı bölümlerde. 340 ın altındakiler 15 civarı bence...

Arkadaşlar 2006 kadar düşer diyorsunuz da kendinize sorun bakalım öyle umdugunuz için mi diyorsunuz yoksa veriler bunu mu gösteriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 22 Haziran 2008; 15:48:57 >
  • @lejyonerx son cümlen bana idi sanırım haklısında.

verileri aldıktan sonra ummaya basladım..
  • arkadaşlar 2006'da 275'le kapatan bir yer bu sene kaçla kapatır sizce?????
  • aynı soruyu ben dershane hocama sordum getlive.yaklaşık aynı puanla kapatır dedi çünkü soruların zorluk derecesi birbirine çok yakın olduğundan dedi.
  • teşekkürler içimi rahatlattın valla

quote:

Orjinalden alıntı: genckan05

aynı soruyu ben dershane hocama sordum getlive.yaklaşık aynı puanla kapatır dedi çünkü soruların zorluk derecesi birbirine çok yakın olduğundan dedi.
  • d
    quote:

Orjinalden alıntı: lejyonerx

2006 kadar düşmez(yüksek bölümler). tıp o zamanlar 335+ le aldı bu sefer düşse düşse 345 e düşer ki geçen sene Hatay Tıp 350 ile kapattı sanırım... 5 puan oynar yüksek puanlı bölümlerde. 340 ın altındakiler 15 civarı bence...

Arkadaşlar 2006 kadar düşer diyorsunuz da kendinize sorun bakalım öyle umdugunuz için mi diyorsunuz yoksa veriler bunu mu gösteriyor?

dgru sylysn yksek yerler 5 puan dşer 340 we 340n altndakiler 15 dşer grrsnz mesela 335 le aln yer bu sene 322 falan alır
  • bilgisayar öğretmenligi 20 puan düşse giderim
  • lütfen biri şu cümleyi açıklasın. anadolu üniversitesinin yatay geçiş kurallarında yazıyor.

Kontenjan açığı kalması halinde başvuranların bu programa giriş yılındaki puanı, naklen gelmek istediği programın taban puanından yüksek olması koşuluyla başarı sınırı %50'ye kadar indirilecektir.
  • yukarı
  • quote:

yukarı

Bana inat olsun diye yapıyorsun değil mi?
  • bence cok bır dusus olamycak mesala ben 302 puanlık bı yere gıremem ankarada puanım 280 cıvarı yada ankara unıversıtesı jeolojıye gırebılırmıyım 294 gıremem mantıklı konusalım umutlandırmayalım arkadasları
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

quote:

yukarı

sana inat olsun diye değil kardeşim biz gidiyoruz Ege ye sıkma canını

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

quote:

yukarı

sana inat olsun diye değil kardeşim biz gidiyoruz Ege ye sıkma canını

Her türlü gideceğizde nereye gideriz onu allah bilir.

• yok ya sen diş, ben eczacılık

tam puanın ne bi söyler misin? iptal olması gündemde olan sorulara takılma
  • Ben de bilg. tabi inş. bnm puan yaklaşık 345
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.