ben şunu sorcam ya şimdi benim 1. tercihlerde tutmadı eski liste vardı , ben yeni liste yapabiliyomuyum , 2 seneliklerde baya boş yer varmış , 4 senelik tutmassa bari 2 senelik yazayım dedim
2 yıllık üniversite okuyacağına sanayide ustanın yanına çırak olarak gir daha iyi.
1 yıl daha çalış 4 yıllık kazan.Hem ileride rahat edersin hem de askerlik felan gibi çoğu şeyde avantaj sağlar.
Elbette var tercih yapma hakkın ama en fazla 8 tane yapabiliyorsun..
quote:
Orjinalden alıntı: Wristcutter
2 yıllık üniversite okuyacağına sanayide ustanın yanına çırak olarak gir daha iyi.
1 yıl daha çalış 4 yıllık kazan.Hem ileride rahat edersin hem de askerlik felan gibi çoğu şeyde avantaj sağlar.
hmm doğru askerlik var askerlik için açıköğretim yazsam bi faydası olurmu askerlikte 4 senelik açıköğretim
4 yıllıklardan ne kadar boş kontenjan kaldı nasıl bakabiliyoruz biliyor musunuz?
2 yıllıklar iyidir bazı yüksek puanlı yerler var oralara girersen iş sorunu olmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: zayef
quote:
Orjinalden alıntı: emere
quote:
Orjinalden alıntı: Wristcutter
hmm doğru askerlik var askerlik için açıköğretim yazsam bi faydası olurmu askerlikte 4 senelik açıköğretim
ya 2yıllık üniye git sonra yatay geçiş yaparsın 2 yılda açıköğretim okursn 4 yıl olur
tabi 1 yıl daha çalış 4 yıllık üniye git yani ben öle yapıcam
DGS çok kolay sanıyosun dimi.
100 kişilik sınıftan 3 kişinin sınava girebileceğini. Her okuldan da 3 kişi alındığını, ve o okulun en az 1000 öğrencisi olduğunu biliyor musun? Bilmiyorsun. Şimdi öğrendin.
bende 2 yillik yazacaktim.ama vazgectim.seneye yani sadece 8 ay daha bekleyip cok iyi calisarak iyi bir yer kazanmaya karar verdim. kendi kendime dedim. bu insanlar tip muhendislik ogretmenlik kazaniyorda neden ben kazanamiyorum.bunun icin yola yeniden basladim.duse kalka yolu bitirecegim.ve 8 ay sonra ohh be yi bende diyecegim.gonul rahatligiyla puanlarin aciklandigi gun puanima bakacagim.cevremdekiler ne yaptin die sorunca simdiki gibi kacamak cevaplar verip yuzum kizarmicack yani kimse yanlis anlamasin.bunlarin hepsini yasadim ve yasiyorum.yine kazanamadi lafini duymak istemiyorum.ilk once kendim icin istiyorum.Allah bize yardim edecek.umidimiz hic bitmeyecek.basaracagiz buna inanmaliyiz ve ben inandim artik. hersey Allah in izniyle cook cook guzel olacak. sabirli olmamiz gerekecek.neden iyi bir yer kazanmayalim. 2009 oss yine ben geldim!!!
quote:
ne DGS si açıköğretim diyorum yatay geçiş yapıcaksın biraz daha dikkatli oku ona göre yorum yap
Yatay geçiş sadece meslek liselerinden MYO lara oluyor. 2 yıllıktan 4 yıllığa geçebilmen için her halükarda DGS'ye girmek zorundasın. İster açık, ister kapalı, ister türbanlı, istersen mayolu eğitim olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
quote:
ne DGS si açıköğretim diyorum yatay geçiş yapıcaksın biraz daha dikkatli oku ona göre yorum yap
Yatay geçiş sadece meslek liselerinden MYO lara oluyor. 2 yıllıktan 4 yıllığa geçebilmen için her halükarda DGS'ye girmek zorundasın. İster açık, ister kapalı, ister türbanlı, istersen mayolu eğitim olsun.
MYO okuyup 3.sınıfa açık öğretimden yatay geçiş yapılır.Örgün okumak dgs girmek gerekiryor.
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme