Şimdi Ara

Osmanlı kıyafeti ile resim çektirmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbulda nerde bulabilirim, yeniçeri üniformasıyla fotoğraf çektirmek ?

Örn; Atatürk resmi;
     Osmanlı kıyafeti ile resim çektirmek ?

• Bunu eleştirmek için girmiştim avmde dakikalarca bunları seyredebilirim komedi gibi.Hele çekenler ailecek geçmişler bu işin başına bir profesyonel kamera sadece denklaşör tuşunu kullanmayı biliyorlar

Edit: olayın Atatürk resmi ile alakası yoktur örnek olarak verilmemesi gerekiyor zaten yeniçeri kostümleri yok padişah var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 22 Eylül 2012; 23:09:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ingiltere kıyafeti arıyorum.

aklıma gelen: osmanlı kelime anlamı olarak kültürüde temsil , arkadaş doğru kullanmış.

istanbulda tarihi mekanlara gidebilirsiniz, ama ne kadar uzman olur bilemem. yer altı sarnacında var. ailecek giyinip çektiriyorlar. ha çok itici, gelen geçen japonların tepkileri komik oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eden Hoover -- 22 Eylül 2012; 23:10:03 >
  • Yeniçeri üniforması yokmu yani hiçbiyerde ?
  • 2 sene evvel ablam ve eniştemin zoruyla çekilmiştik
  • Profesyonel kostüm yapan bir yerden kiralayıp fotoğraf stüdyosuna gidip çektirebilirsiniz.
  • yerebatan da eski osmanlı tipi kıyafetlerle çekiyorlar.Yeniçeri de vardır muhtemelen ama emin değilim.Bir git bak derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

yerebatan da eski osmanlı tipi kıyafetlerle çekiyorlar.Yeniçeri de vardır muhtemelen ama emin değilim.Bir git bak derim

imzana güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

yerebatan da eski osmanlı tipi kıyafetlerle çekiyorlar.Yeniçeri de vardır muhtemelen ama emin değilim.Bir git bak derim

imzana güldüm

o zamanlar öyleymiş işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.