Bildirim
Osmanlı kıyafeti ile resim çektirmek ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bunu eleştirmek için girmiştim avmde dakikalarca bunları seyredebilirim komedi gibi.Hele çekenler ailecek geçmişler bu işin başına bir profesyonel kamera sadece denklaşör tuşunu kullanmayı biliyorlar
Edit: olayın Atatürk resmi ile alakası yoktur örnek olarak verilmemesi gerekiyor zaten yeniçeri kostümleri yok padişah var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 22 Eylül 2012; 23:09:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende ingiltere kıyafeti arıyorum.
aklıma gelen: osmanlı kelime anlamı olarak kültürüde temsil , arkadaş doğru kullanmış.
istanbulda tarihi mekanlara gidebilirsiniz, ama ne kadar uzman olur bilemem. yer altı sarnacında var. ailecek giyinip çektiriyorlar. ha çok itici, gelen geçen japonların tepkileri komik oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eden Hoover -- 22 Eylül 2012; 23:10:03 > -
Yeniçeri üniforması yokmu yani hiçbiyerde ? -
2 sene evvel ablam ve eniştemin zoruyla çekilmiştik -
Profesyonel kostüm yapan bir yerden kiralayıp fotoğraf stüdyosuna gidip çektirebilirsiniz. -
yerebatan da eski osmanlı tipi kıyafetlerle çekiyorlar.Yeniçeri de vardır muhtemelen ama emin değilim.Bir git bak derim -
quote:
Orijinalden alıntı: theblackside
yerebatan da eski osmanlı tipi kıyafetlerle çekiyorlar.Yeniçeri de vardır muhtemelen ama emin değilim.Bir git bak derim
imzana güldüm -
quote:
Orijinalden alıntı: Robb_Stark
quote:
Orijinalden alıntı: theblackside
yerebatan da eski osmanlı tipi kıyafetlerle çekiyorlar.Yeniçeri de vardır muhtemelen ama emin değilim.Bir git bak derim
imzana güldüm
o zamanlar öyleymiş işte
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X