Şimdi Ara

osman gazi koprusu ve vapur lobisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bencede sorun bu bu vapur lobisi orayi mesken haline getirmis devletimize zarar ettiriyor bence bir an once kaldirilmalilar

http://m.haberler.com/osmangazi-koprusu-devlete-zarar-ettiriyor-8664740-haberi/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende az kalsın araştıracaktım bu vapur lobisi ne iş diye. Güzel iğneleme kardeş ama göz göre göre lades bu köprü işi ama işin kötü tarafı çevremde hard erdoğancı kim var ise bu durumu devletin hayrına görüyor hatta seninle kavga ediyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok hayurli is tabii hatta ve hatta bu zaten mujdelenmis bir hadisee yuce erdogan liderimiz baskomutan bizzat bu hadiseyi gerceklestirdi Allah ondan bin kere razi olsun ama o 40 bin bu vapur lobisi yuzunden iste tutturulamadi yoksa ben eminim butun milletin isinden izin alip kopruyu haftada en az 3 kere gececegini ama olamiyor cunku bu vapurcular orayi mesken tutmus ucuzcu pis kotu adamlar ne guzel zengin gibi 90 tlya gecsene kopruden halkda bi garip

• TRT katkı payı
    Köprü katkı payı
    Saat okuma parası
    ...
    Bla bla bla

Devletin kasası değil oturduğumuz yerde cebimizdeki para eriyor .
  • vapur lobisimi= ) ulan araba körfezi dönse 20 lira yakıyor ben vapurada binmiyorum ki ... İkisi ilede işim olmaz...

Şu bir gerçek köprüden geçeceğimede vapur sefası yaparım hemde dinlenirim... Akıl var mantık var öyle değil mi?... Hemde servis hizmeti veriyorlar...

Bu arada halen bu köprüyü savunan varsa Beyin Lobisi kuracağım oraya gelsinler... Beyin ihtiyacı hat safhada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 1 Ağustos 2016; 18:24:20 >
  • Kahrolsun vapur lobisi , ido nun içindeki fetö yapısı iş başında izin vermeyin arkadaşlar toplanıp vapurları basalım karşıya geçirtmeyelim!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.