Şimdi Ara

Osman gazi koprusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zor gorunuyor ama insallah bol bol kullanilir. Yoksa zarar edilirse aradaki farki da bizim sirtimiza yukleyecekler

3. Hava alani icin de ayni sey gecerli.
    Akp calisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen üsküdardan zor görünüyor keşke daha büyük olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

aynen üsküdardan zor görünüyor keşke daha büyük olsa

Seviyorum seni kanka. Her seye sakayla yaklasiyorsun:)

• Bu ülke daha önce ne hizmetiyle eleştirilen hükümet ne de hizmeti eleştiren vatandaş gördü.

Ne garip düşünceler bunlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

aynen üsküdardan zor görünüyor keşke daha büyük olsa

Seviyorum seni kanka. Her seye sakayla yaklasiyorsun:)

• 90 lira bildiğin soygundur o köprünün en fazla art niyeti ile hakkı 15 tldir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobilist

Bu ülke daha önce ne hizmetiyle eleştirilen hükümet ne de hizmeti eleştiren vatandaş gördü.

Ne garip düşünceler bunlar...

35 euroya hizmet he zarar ederse de onu da biz oduyoruz. Yani o para cepten her turlu cikacak. Gerek yok oyle hizmete. Asil hizmet alim gucunun arttirilmasidir. Ben de bir ton sey getiririm ama o kadar yuksek fiyat koyarim ki anca bakmakla yetinirsin. Simdi sorarim sana bu hizmet midir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hachiko kullanıcısına yanıt
    Ustam proje yap işlet devret usulü olduğu için yapan firma kar etmeye çalışıyor.kaldi ki etrafını dolansan daha fazla yakıt ve zaman kaybı yaşayacagimiz için aslında o kadarda mantıksız değil kullanma.sozlesme bitip devlet alınca bu kadar pahalı olmaz diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: McHero

Ustam proje yap işlet devret usulü olduğu için yapan firma kar etmeye çalışıyor.kaldi ki etrafını dolansan daha fazla yakıt ve zaman kaybı yaşayacagimiz için aslında o kadarda mantıksız değil kullanma.sozlesme bitip devlet alınca bu kadar pahalı olmaz diye düşünüyorum

Tabiki her firma kar yapacak ona birşey diyen yok ama dünyadaki muadilleri ile karşılaştırın demek istediğimi anlarsınız yurtdışında da firmalar kar ediyor bizde yanlış olan ne peki? Şöyle düşün fahiş fiyat yapayım geçen olmadımı zarar etmem nede olsa devlet karşılayacak zararımı böyle bir garantörlük vatana ihanettir..
  • master of darkness kullanıcısına yanıt
    Alım gücünü arttırmak daha büyük bir hizmet olabilir. Ama bu durum yapılan başka bir hizmeti eleştirmek için bi gerekçe olmamalı.

• Şaka mısın dostum sen o köprünün zarar etme imkanı yok . Aşırı fazla kullanılıcak. Mesafeyı baya kısaltıyor. Hem zamandan tasarruf hem paradan
  • Köprüden zarar öyle mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobilist

Alım gücünü arttırmak daha büyük bir hizmet olabilir. Ama bu durum yapılan başka bir hizmeti eleştirmek için bi gerekçe olmamalı.

Neyini eleştirme sayın makarnacı adamlar 1 milyar dolara mal etti senin devletinse 2035e kadar yılda 500 m dolar ödeme garantisi verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Şaka mısın dostum sen o köprünün zarar etme imkanı yok . Aşırı fazla kullanılıcak. Mesafeyı baya kısaltıyor. Hem zamandan tasarruf hem paradan

Köprü zarar etmicek çünkü bize girecrk parası, bayram günü bedava iken 90k anca geçmiş normal günde imkansız 40k

• quote:

Ben İstanbul'dan otomobil ile gidecek olsam ve çok acelem olmasa körfezi dolaşır 90km yol giderim paradan tasarruf ederim. En çok yaksa 25 tl yakar bir otomobil o yolda.

• AynştaynınKayıpÇocuğu A kullanıcısına yanıt
    Eleştirme demedim gerekçe olarak daha mantıklı sebepler göster dedim.

Makarna demek. Peki...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

quote:

Ben İstanbul'dan otomobil ile gidecek olsam ve çok acelem olmasa körfezi dolaşır 90km yol giderim paradan tasarruf ederim. En çok yaksa 25 tl yakar bir otomobil o yolda.

Böyle bir cimrilik görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: AynştaynınKayıpÇocuğu

quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Şaka mısın dostum sen o köprünün zarar etme imkanı yok . Aşırı fazla kullanılıcak. Mesafeyı baya kısaltıyor. Hem zamandan tasarruf hem paradan

Köprü zarar etmicek çünkü bize girecrk parası, bayram günü bedava iken 90k anca geçmiş normal günde imkansız 40k

Bi açıklasana nasıl olacak o dediğin nasıl bize gırecekmıs parası ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanHakim

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

quote:

Böyle bir cimrilik görmedim

Sen ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama bu ülkedeki çoğu insanın o aradaki 70 lira fark için en az 1 gün çalışması gerekiyor. Kimse 1 günde bile kazanamadığı parayı 1 saat erken gitmek işin çarçur etmes. Para gökten mi yağıyor sizin orada?

• Köprü konumu çok iyi ama kazık, yoksa işlevsellik olarak 10 nımara...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.