Şimdi Ara

Osis Dax yada başka jöle kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
13.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler dün osis mess up aldım 27 milyona hiç güzel degil ya forumda arastırdım okadarda begeneni var

saclarım ınce duz surdum dikiyo sacları ama onlerı arkaları kaldırıyom ben yatıyo hemen bazıları yıkadım sacı kuruttum sekıl verdım ondan sonra surdum yane anlasılcagı gıbı 27 mılyonum bosuna gitti ve hatta sacdan bıraz zor cıktı jole

sımdı dax yada baska markalara yoneldım benım ıstedıgım arkaları onlerı kaldıracak jole surmus hıssını cok vermicek elle suruldugu zaman cok sert olcak yumusak olmucak yumusakların hıcbırı kaldırmıyo sacımı

yorum yazarsanız sevınırım cıkıyom sımdı gelınce okucam yorumları

• bende öyle istiyorum ama malesef öyle olmuyor kırmızı kutulu daxlardan kullnıyorum sertliği veriyor süper de dikiyor ama mat göstermiyor mat wax diye bi şey görmüştüm geçenlerde 7 ytl ydi fiyatı dax var diye almadım

belkide osisi kullanamıyosundur saçlarıunı yıka fön çek sonra osisi sür sonrada sprey sür biraz tam istediğin gibi olacaktır
  • dax fln kullandım ama asla normal jole keyfini vermedi. Alıcaksın normal bi jole yapıcaksın istediklerini. Fonex fln al bi marka işte.
  • Osis Mess Up kötü değildir. Kullanımını yanlış yapıyorsunuz herhalde. Jole gibi direk saça sürmeniz yanlış olacaktır, önce fön çekmeniz gerekir. Can alıcı noktası fön zaten.
  • ya osis mess upda dediklerinin aynısını yaptım saten ama ıslak jöle gibi oldu önleri flan istedigim gibi kalkmıyo

baska jole kullanan yokmu tavsiye etcegi bir marka yada daxın hangisini almalıyım yukarıda yazdıgım gıbı ozellıkde varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -300 SpArTaNs- -- 18 Mart 2008; 15:37:01 >
  • cvp yokmu yaw dax alacam ama hangisini almalıyım bide sacı yaglı yapıyomus
  • bende berber arkadaşımdan bunu aldım clay wax aynı macun gibi hoş kokusu var

saçları kuru ve mat gösteriyo ismi clay wax
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wax mı Saç Spreyi mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saol karasoyka biraz alacam bir jöle bunada bakacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -300 SpArTaNs- -- 18 Mart 2008; 16:31:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: -300 SpArTaNs-

saol karasoyka biraz alacam bir jöle bunada bakacam

Konuyla alakası yok ama senin Ikariam adlı oyunla alakan var mı?
  • daxın kırmızı veya yeşilini öneririm ama mat göstermez jole gibi saçalrı ıslak ve az da göstermez sert ve koyu gösterir
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

quote:

Orjinalden alıntı: -300 SpArTaNs-

saol karasoyka biraz alacam bir jöle bunada bakacam

Konuyla alakası yok ama senin Ikariam adlı oyunla alakan var mı?

hayır
  • dax forevır
  • sacım dalgalı ve normal joleyle düzeltemiyorum bu dax saclarımı düz yapmamda bayaa bi etkiili olur mu
  •  Osis Dax yada başka jöle kullananlar
    arkdaşlar bu avonun durulanmayan saç bakımkremini kullanan varmı ?
    Son derece parlak, sağlıklı görünümlü saçlar için performans arttırıcı Fitantriol içerir. Çok kuru ve yıpranmış saçlardaki nem seviyesini yeniler. Güneşin zararlı ışınları karşısında koruma sağlamak için güneş koruyucular ibulunmaktadır. Formülündeki kreatin ile saçları onarır ve güçlendirir.

Saçlardaki elektriklenmeyi azaltır. Sık kullanım için uygundur. Saçları yumuşak, ipeksi, pürüzsüz ve parlak bırakır. Islak ve kuru saçı, kolayca taranacak ve şekil alacak biçimde bırakır. Durulanmayan özelliği ile saçlarınızın parlak görünmesini sağlar.

• Kısa saça tam olarak fön ne şekil nasıl çekiyorsunuz anlamadım. Direk saç yanıyor yani...
  • osıs ı beyenmedıysen ben alabılırım benım bıttı
  • İyide sen saça fön çekmeden nasıl dik duracak?

Alalala
  • daxı saça fönle şekil vermeden kullanmanın bir anlamı yok, şekil falan da yapamazsın zaten.

Fönle saçına vermek istediğin şekle en yakın hale getireceksin, sonra parmağının sadece ucuyla alıp, fön tutup biraz eritip saçına çok hafiften süreceksin.

( Erkekler kullanana kadar dax ın asıl kullanım amacı bayanların fönden sonra elektriklenmeyi almak için kullanıldığını duymuştum )

Edit:Geçenlerde ablam bi dax almış bana, bildiğin gress yağıyla vazelin karışımı bişey gibi ya
    Kokusu da iğrenç ama iyi iş görüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 13 Haziran 2008; 1:35:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tam35

arkdaşlar bu avonun durulanmayan saç bakımkremini kullanan varmı ?
    Son derece parlak, sağlıklı görünümlü saçlar için performans arttırıcı Fitantriol içerir. Çok kuru ve yıpranmış saçlardaki nem seviyesini yeniler. Güneşin zararlı ışınları karşısında koruma sağlamak için güneş koruyucular ibulunmaktadır. Formülündeki kreatin ile saçları onarır ve güçlendirir.

Saçlardaki elektriklenmeyi azaltır. Sık kullanım için uygundur. Saçları yumuşak, ipeksi, pürüzsüz ve parlak bırakır. Islak ve kuru saçı, kolayca taranacak ve şekil alacak biçimde bırakır. Durulanmayan özelliği ile saçlarınızın parlak görünmesini sağlar.

Yarın ilk işim gidip bundan almak..fiyatı ne kadar acaba..?

• ben osis mess up kullanıyorum fön falanda çekmiyorum işe yarıyor saçı falan dikmiyorum dağınık bırakıyorum saçı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.