Şimdi Ara

OSCAR (Slyvester Stallone)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Slyvester Stallone 'nin 1991 yapımı komedi Suç temalı filminde, babasına verdiği söz üzerine illegal işleri bırakıp dürüst ve onurlu bir iş adamı olaya çalışan bir mafya babasının hikayesinin konu alıdığı filmde keyifli saatler sizleri bekliyor. Oscar bu değişimlerle baş etmek zorunda kalan kahramanımızı aynı zamanda kızını erkeklerden koruma çabası da konu alınarak film komedi sahneleriyle ön plana çıkıyor.

OSCAR (Slyvester Stallone)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38C7E608-754C-4B4B-A9C2-5E5418594086 -- 9 Temmuz 2014; 1:00:24 >

• Uc dort kere izlemistim guzel film

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlemedim izlemem gerek bir an önce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sylvester Stallone olsun Van Damme olsun efendim işte Chuck Norris olsun bu gibi adamların filmlerini hep televizyonda izledik çocukluğumuzda. İnsanın bir daha izleyesi gelmiyor valla, çünkü o zamanki tadı bulamıyorsunuz kesinlikle
  • PSO J318.5-22 kullanıcısına yanıt
    Bir dönemin hatıralarında çok büyük yeri vardır bu oyuncuların.
    Herşey o günlerde daha güzeldi çünkü, ulaşabilme güçlüğü ayrı bir tat katıyordu. Şimdi elimin altındaki imkanlarla günde 3-4 film rahatlıkla izleyebiliyorum. Haliyle her gün pasta yiyen adamın canı pasta çekermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSO J318.5-22

Sylvester Stallone olsun Van Damme olsun efendim işte Chuck Norris olsun bu gibi adamların filmlerini hep televizyonda izledik çocukluğumuzda. İnsanın bir daha izleyesi gelmiyor valla, çünkü o zamanki tadı bulamıyorsunuz kesinlikle

valla bi kaç ay önce sinema paketini açtırmıştım orada denk gelip izlemiştim çok keyifli filmdi. önceden izlemiş olsam yine oturup izlerdim diye düşünüyorum. yanlız şöyle birşey var bu tarz eski filmleri indirip izleyemiyorum, çok az tv seyrederim eğer o aralıkta da önceden izlediğim ya da sevdiğim oyuncuların eski filmleri olursa da sıkılmadan izlerim. biraz acaip bi durum galiba

• Marisa Tomei bu filmde aşırı güzeldir.gerçi kadın halen daha güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GREYHOUND (TOM HANKS)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle. +1
  • Eskiden izledim diye hatırlıyorum. Tekrar izleyeceğim. Konuyu açan arkadaşa tesekkürler.

• Bu adamın kötü filmi yok.
  • Tony Montana havası sezdim sanki.
  • nasıl oluyor da hiç duymamış oluyorum bazı filmleri, hayret!

hem de stallone'un...
  • Çok güzel film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dawinter

Bir dönemin hatıralarında çok büyük yeri vardır bu oyuncuların.
    Herşey o günlerde daha güzeldi çünkü, ulaşabilme güçlüğü ayrı bir tat katıyordu. Şimdi elimin altındaki imkanlarla günde 3-4 film rahatlıkla izleyebiliyorum. Haliyle her gün pasta yiyen adamın canı pasta çekermi?

Cocuk ken video kaset kiralardik mahallemiz de ki kasetciye rambo 3 gelmisti kocaman afisini camina asmisti ne sevinmistik ya hemen aldik eve butun mahhelle de ki cocuklari toplamistim eskiden guzel di ya baska bi havasi vardi

• Bizim komşuda VHS vardı, mahalledeki çocuklar 3-5 harçlığından atardı, hepsini toplayıp gider kaset kiralardık, 10 çocuk oturup film izlerdik. Ertesi gün kaseti geri vermeye gittiğimizde tekrar başka bir film.. Evlere şenlikti küçük küçük veletler toplanıp izlerdik. Sene 89 - 90
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dawinter

Bizim komşuda VHS vardı, mahalledeki çocuklar 3-5 harçlığından atardı, hepsini toplayıp gider kaset kiralardık, 10 çocuk oturup film izlerdik. Ertesi gün kaseti geri vermeye gittiğimizde tekrar başka bir film.. Evlere şenlikti küçük küçük veletler toplanıp izlerdik. Sene 89 - 90

80 liyim aynen uskudar da zeynep kamil de otururduk o zamanlar

• İzleneceklere aldım.Yorumu editlerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.