Şimdi Ara

Oscar Programı X7 Faremi Görmüyor Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oscar Programı X7 Faremi Görmüyor Yardım

Bütün dpi ayarları ve bütün usb girişleri ile denedim her türlü programın farklı versiyonlarını silip kurdum (doğru sürümü seçtiğimden eminim) içinden çıkan cd ile de denedim ama yine de durum bu şekilde. Nasıl çalıştırabilirim?

Ama 4 D tekerlek gibi özelliklerini kullanabiliyorum, ayar yapabiliyorum. (Sağ alttan.)

Modeli:http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/a4-tech-f5-3000-f5-v-track-kablolu-gamer-mouse---siyah/productdetails.aspx?I_ID=63297

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 19 Haziran 2013; 21:37:33 >

• Tak çıkar yapmayı denedin mi ?
  • Ekleme: Başka bilgisayar ile de denedim yine çalışmadı (Xp 32 Bit) benim kullandığım da Windows 7 32 bit şuanda.
  • Eğer yeni aldıysan servisle irtibata geçebilirsin.Darp oldumuş olabilir.Veya yanlış modelin programını yüklemiş olabilirsin.Kendi modelinin programı olduğuna emin ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xen_44

Eğer yeni aldıysan servisle irtibata geçebilirsin.Darp oldumuş olabilir.Veya yanlış modelin programını yüklemiş olabilirsin.Kendi modelinin programı olduğuna emin ol.

Ona eminim ki emin olmasam bile hepsini denedim.
  • O zaman aldığın yerin servisiyle iletişime geçebilirsin.Yeni aldıysan garanti kapsamını bozabilecek birşey denemesen iyi olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xen_44

O zaman aldığın yerin servisiyle iletişime geçebilirsin.Yeni aldıysan garanti kapsamını bozabilecek birşey denemesen iyi olur :)

Hiç uğraşamam ya 50 liralık alet için. Böyle de olur belki de bir şeyleri yanlış yapıyorumdur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.