Bildirim
OS X USB Hazırlama ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
bende tam bunu sorcaktım arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı _____________________________ -
allah senı kahretmesın cevap geldı sandım :) _____________________________ Lras Currently Penryn -
Hazirlarsin :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hazırlayacağın usb yi hackintosh bir bilgisayara kuracasan evet hazırlarsın elimden geldiğincede yardımcı olmaya çalışırım. _____________________________ -
arkadaşlar wirelees ts-9900 var. macBook ta kullananınız var mı? windows 7 de güzel çalışıyor ama bir türlü mac cihazı görmüyur. nasıl yapılacağını bileniniz var mı? acil yardım! _____________________________ -
TransMac adlı programı araştır kardeşim. _____________________________ -
Adımlar şu şekilde olmalı:
1. Windows'a Virtualbox kur.
2. Virtualbox'a mac os x kur.
3. Kurduğun mac os x ile usb boot oluştur.
Transmac adlı programı ben bi deniyim dedim ama pek beceremedim. Daha doğrusu 8gb'lık dvd istediği için vazgeçtim. Zaten kullanacağın flash'ında en az 8gb olması lazım._____________________________ 
Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!
Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir. -
Transmac ın püf noktası YÖNETİCİ olarak çalıştırmak. ben genelde usb ye yazdığım için sorun yaşamıyorum yazmakta. (flash'ında en az 8 gb olması lazım) _____________________________ -
Yönetici olarak çalıştırdım zaten ama nedense yazdırmak istediğimde flash belleği görmedi. _____________________________ 
Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
usb yi ilk önce ---Bilgisayarım kısmında ntfs olarak biçimlendir sonra dene. _____________________________ -
Zamanında deseydin yapardım da şu saatten sonra pek gerek kalmadı hocam. Ama yine de bilgi için sağol bir dahakine denerim artık.
amacim
os x kurmak zaten , pc yenasil kirucam?:)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Lras Currently Penryn -
http://www.technopat.net/2013/07/14/virtualbox-mac-os-x-kurulumu/
Burada anlatılmış._____________________________ 
evt başka bır yolmus bu çok tesekkurler ısıme yarıyacak :) _____________________________ Lras Currently Penryn -
SUSE IMG writer. BURADA... _____________________________
M1 MacBook Air
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt