Bildirim
ORUÇ İLE İLGİLİ ??????

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sanırım bozuluyor ve kaza yeterli. Ama sen yine de işin ehline sor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuuryoku -- 28 Ağustos 2010; 1:17:27 > -
Müthiş bilgili değilim.
Ama daha önce bildiğime göre aşı vs orucu bozar tabi 61gün değil sağlık söz konusu olduğu için 1 gün kaza yeter sanırım ama forum dışında da birilerine danışsan iyi olur. -
Aynen bilen birine sor bencede. -
bende sadece kaza yeterli diye biliyorum ama yetkili bi abi gelirse o aydınlatsın ayrıca bi soru da benim var
gece 2 gibi yemeği yedik niyet ettik ve yattık gece 4 gibide wc ihtiyacı için kalktık ve ağzımızın kuruduğunu hissedip su içtik (henüz ezan okunmadı) ve tekrar yatıp uyuduk acaba bi sorun olur mu hani niyeti edip yatmıştık ya -
Çiviyi sen mi batırdın da orucun bozulsun, iğneyide olmak zorundasın bozulmamalı bozulursa çok saçma olur. -
Ameller niyetlere göredir.Sizin yinede daha sağlıklı olması için 1 günlük kaza orucu tutmanızı tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahîpkıran -- 28 Ağustos 2010; 1:24:49 > -
orucun bozulur ama kaza yeterli gibi -
Ahmet hoca herşeye cevap vermeye çalışıyor zamanı yettiğince.
Bakınız imzam.
Bilmediğiniz bir çok şeyi izleyerek öğrenebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sultan Abdülhamid
Ameller niyetlere göredir.Sizin yinede daha sağlıklı olması için 1 günlük kaza orucu tutmanızı tavsiye ederim.
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: biyologg
bende sadece kaza yeterli diye biliyorum ama yetkili bi abi gelirse o aydınlatsın ayrıca bi soru da benim var
gece 2 gibi yemeği yedik niyet ettik ve yattık gece 4 gibide wc ihtiyacı için kalktık ve ağzımızın kuruduğunu hissedip su içtik (henüz ezan okunmadı) ve tekrar yatıp uyuduk acaba bi sorun olur mu hani niyeti edip yatmıştık ya
Yok hocam bozulmaz bir sorun olmaz -
Vücuda dışardan giren her madde orucu bozar.eyleminizde keyfiyet olmadığından birgün kaza orucu tutmanız gerekiyor.(paslı çivi) -
İğne orucu bozar -
quote:
Orijinalden alıntı: biyologg
gece 2 gibi yemeği yedik niyet ettik ve yattık gece 4 gibide wc ihtiyacı için kalktık ve ağzımızın kuruduğunu hissedip su içtik (henüz ezan okunmadı) ve tekrar yatıp uyuduk acaba bi sorun olur mu hani niyeti edip yatmıştık ya
kendime laf sokacam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X