Şimdi Ara

Oruç

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi dün akşam niyet etmedim tam olarak,Öyle niyetlenmiştim ama adam gibi dememiştim yani bu sabahta su falan içtim temelli sıçık bi durumdayım

Orucum varmıydı?
    Vardıysa bozuldumu?

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ
  • 1 e kadar dayan çocuk orucu tut. Sana en uygunu bu sanırım.

Niyetli olmak yeter, ağızla dile getirmeye gerek yok. Sahura kalkmak bile bir nevi niyettir. Bu konuda bir sıkıntı yok (hanefiysen).

Suyu oruçlu olduğunu bilerek mi içtin? Eğer unutup da içtiysen, hatırladıktan sonra içmeye devam etmediysen sıkıntı yok. Ama yok ben zaten oruçlu değildim diyip içtiysen, zaten oruçlu değilmişsin, daha neyi bozulacak? Unutup içmeye başladıysan, oruçlu olduğunu farkedip durduysan yine sıkıntı yok.
    Intel i7-6700 | MSI H170A GAMING PRO | Cooler Master Hyper 212 EVO | HyperX FURY 16GB (2x8GB) 2133MHz DDR4 | EVGA GeForce GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | EVGA SuperNOVA 650 G2 | 2 x WD Caviar Blue 1TB |
    Samsung 850 EVO 250GB 2.5-Inch SATA III | Zalman Z11 NEO | 5 x Noctua NF-S12A PWM | DELL U2414H | Logitech G533 | Logitech G710+ | Logitech G900 | Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Extended | Xbox One Wireless Controller
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babthekenk

1 e kadar dayan çocuk orucu tut. Sana en uygunu bu sanırım.

+1
    oruç tutmamak
    9 yıl önce açıldı
    Namaz, aman namaz...
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.