İstanbul Balat'ta Ortodoks Kilisesine gittim. Giriş ücreti olarak 5 Tl istediler. Hiç kilise güvenliği gibi tipleri yoktu. Parayı verdim ve içeriye girdim. 2,3 insan vardı ve ilahi söyleniyordu. 30 dakika kadar ayak'ta ilahiyi dinliyordum ki arkama biri dokundu. Arkamı döndüğümde 60'lı yaşlarda yaşlı bir kadın bana dil çıkardı. Ruslara benziyordu. Napıyorsun abla falan dedim, rusça konuşmaya başladı. Ne dediğini de anlamıyordum. Sonra birden kadın çığlık atmaya başladı, ilahi yarıda kesildi rusça bir şeyler söyledi ve birden ilahi söyleyenler ile onları dinleyenler üzerime atlamaya çalıştı. Can havliyle kendimi dışarıya attım ve Eyübe kadar koştum. Kimseye anlatamadım size anlatayım istedim. |
Ortodoks Kilisesinde Tacize Uğradım

-
-
Nerede zebani nene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz1907
Nerede zebani neneNe zebanisi?
-
Ortodoks kilisesine gitmeseydiniz keşke. Konu troll gibi ama değilmiş gibi cevap vereceğim. Protestan kilisesine gitmeniz kat kat daha iyi olur. Ortodokslar muhafazakar, gelenekçidir. Sonradan ortodoks olmak vs işi sakat. Protestan kiliselerde Türkçe konuşurlar gördüğüm kadarıyla hepsi öyleydi çok kötü Türkçesi olan bile Türkçe konuşur. Orada sıkıntı yaratmazlar size. Keşke o adamlara para vermeseydiniz. Kiliselerde para alınmıyor. İnsanları kandırmak için gelmiş 2 serseri olabilir onlar. Eğer cidden kilisenin elemanlarıysalar yaşatmazlardı onları zaten bizim halk. Masum kiliselere saldırıp para göz kiliselere saldırmıyorlar. Gerçi ben ne diyorum ya bizim halktan bir halt olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meola147of -- 2 Şubat 2021; 3:34:58 > -
Ooooo cisis crayz
-
Ameno
-
Katolikler mi Ortodokslar mi daha iyidir ? -
quote:
Orijinalden alıntı: NeyzenEfendi
Katolikler mi Ortodokslar mi daha iyidir ?ordotoks katoliğe bin koyar
-
Yıllar önce CSB'ler CSB olduğu için değil, orijinal olduğu için komikti. CSB yazmanın bir orijinalliği kalmadı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisiordotoks katoliğe bin koyar
Alıntıları GösterBak yakışıklı bu şarkı 500 yıldır Katolik Kiliselerinde söylenmektedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FB5351A6 -- 2 Şubat 2021; 18:59:31 >
-
Dostum hiç inandırıcı değilsin
yani?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Peter Jonesyani?
Katolik Kiliseleri Ortodoks Kiliselerini yener.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Looksmaxer
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterEdward'dan önce ben vardım bu diyarda :D Nisan 2007'deydi üyeliğim, sonra kendimi çızdırmıştım :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: mumuşEdward'dan önce ben vardım bu diyarda :D Nisan 2007'deydi üyeliğim, sonra kendimi çızdırmıştım :D
Alıntıları GösterEdward reis dedesiyle minibüs te takılan şahıs değil miydi? Dedesi minibüs te tükürüyordu falan
-
Bir dede hatırlıyorum da olaylar nasıl cereyan ediyordu bilemedim şimdi
Profil fotosu Makaseller'di
-
quote:
Orijinalden alıntı: mumuşBir dede hatırlıyorum da olaylar nasıl cereyan ediyordu bilemedim şimdi
Profil fotosu Makaseller'di
-
Hocam ben çok ossıruyorum
Ortodoks ilahileri daha iyi.
Hatta Osmanlı saray müziği ve ilahiler Doğu Roma'dan(Bizans'tan)alınmıştır.
Adoration of the Crossyoutube
Byzantine chant: Lament for Constantinople: Ο Θεός ήλθοσαν έθνη/ O Lord the heathen are comehttps://www.youtube.com/watch?v=HGvMXgIr6js&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeyzenEfendi -- 2 Şubat 2021; 23:5:4 >
En Beğenilen Yanıtlar

Nerede zebani nene
|
Benzer içerikler
- izmir'de 7 24 açık yerler
- monodoks içtikten sonra neden yatılmaz
- havuz bonesi nerede satılır
- ekze-mant kullananların yorumları
- yedikule gögüs hastaliklari hastanesi
- sodyum iyon batarya
- dc açıldı mı
- prompt mühendisliği
- dünyanın en büyük vinci
- en ilginç rekorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X