Şimdi Ara

Ortaokul öğrencilerine film (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
18.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çizgi filmlerin dısında Kanlı Elmas gercekten hoş ve sürükleyici bir filmdir. Bırakın sevişmeyi bir tane öpüşme sahnesi bile yoktur.
    Yüzüklerin Efendisi.
    Leon
    Forrest Gump
    Gelecege Dönüş
    Dumb and Dumber
    Good Will Hunting
    My Girl

Not:Arkadaslar hepiniz çizgi film önermişsiniz. Ortaokul cagındaki bi cocuk herhalde gidip cizgi film izlemez. Animasyon sevenler olur izler orası ayrı. Ama hepimiz gectik o yollardan. Bence en mantıklı secim Gelecege Dönüş ya da Leon

Ortaokul öğrencilerine film

• Çizgi filmi napsın orta okula giden çocuklar.

Narnia olabilir açık sahne yok.
  • Hocam şimdi aklıma geldi Harry Potter serisinden birisi olabilir ..
  • Macera adası.Şu anda çoğu vcd cinin raflarında var.
  • Madagaskar
  • wall-e
  • Pinokyo külkedisi ve 7 cücelerin dramı
  • Ortaokul çocuğuna böyle filmler dayarsan sıkılır.Tam ergenliğe girme dönemleridir.Animasyon filmleri beğenilmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

Ortaokul çocuğuna böyle filmler dayarsan sıkılır.Tam ergenliğe girme dönemleridir.Animasyon filmleri beğenilmez.

Issız Adam öyleyse
  • High School Musical Tüm serileri..
  • Bence düz bir aksiyon filmi iyi gider.Şimdi film adı vermek istemiyorum,her türlü sahne çıkabilir.
  • A night in the Museum - Müzede Bir Gece

Lise 3 teyim. Tarih öğretmenimiz yeni seyrettirdi. Tarihi bilgiler filan içeriormuş diye. Gayet de eğlendim.
  • Mustafa'yı izletsinler ?
  • Harry Potter, Geleceğe Dönüş, Wall-e , Kung fu panda
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaplanmete

Narnia denen vakit kaybini bosverin.

Ben orta okuldayken hic unutmam, hocamiz bizi Gladiator ve The Day After Tomorrow filmlerine goturmustu. Narnia denen film (0-3 arasi). Ogrenciler arasinda popularitenizi kaybetmeyin. Ortaokul cocukluk donemi degil artik !.

vakit kaybı mı? resmen saçmalıyorsun. Ortaokul dönemindeki çocuklar için Narnia bence az değil fazla bile gelecektir emin ol. güldüm burda
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_manyah

quote:

Ben orta okuldayken hic unutmam, hocamiz bizi Gladiator ve The Day After Tomorrow filmlerine goturmustu. Narnia denen film (0-3 arasi). Ogrenciler arasinda popularitenizi kaybetmeyin. Ortaokul cocukluk donemi degil artik !.

vakit kaybı mı? resmen saçmalıyorsun. Ortaokul dönemindeki çocuklar için Narnia bence az değil fazla bile gelecektir emin ol. güldüm burda

Ortaokul dönemini nasıl yaşadın sen?

• Dünyanın DUrduğu Gün'ü izlet hem fantastik,hem tek bir öpüşme sahnesi bile yok hemde küresel ısınmaya dikkat çekiyor.

Ortaokul öğrencilerine film
  • Duvara Karşı yada Russian İnstutue
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

quote:

Orjinalden alıntı: the_manyah

quote:

Ortaokul dönemini nasıl yaşadın sen?

cidden öyle ne demek zaman kaybı ben 22 yaşındayım narniayı izlerken hala zevk alıyorum.zevkler ve renkler tartışılmaz arkadaşım senin için zaman kaybıysa bizim için değil.

• bi ayı kardeş vardı orta okulda izlemiştim oda güzeldi sanırsam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.