Çizgi filmlerin dısında Kanlı Elmas gercekten hoş ve sürükleyici bir filmdir. Bırakın sevişmeyi bir tane öpüşme sahnesi bile yoktur. Yüzüklerin Efendisi. Leon Forrest Gump Gelecege Dönüş Dumb and Dumber Good Will Hunting My Girl
Not:Arkadaslar hepiniz çizgi film önermişsiniz. Ortaokul cagındaki bi cocuk herhalde gidip cizgi film izlemez. Animasyon sevenler olur izler orası ayrı. Ama hepimiz gectik o yollardan. Bence en mantıklı secim Gelecege Dönüş ya da Leon
Çizgi filmi napsın orta okula giden çocuklar.
Narnia olabilir açık sahne yok.
Hocam şimdi aklıma geldi Harry Potter serisinden birisi olabilir ..
Macera adası.Şu anda çoğu vcd cinin raflarında var.
Madagaskar
wall-e
Pinokyo külkedisi ve 7 cücelerin dramı
Ortaokul çocuğuna böyle filmler dayarsan sıkılır.Tam ergenliğe girme dönemleridir.Animasyon filmleri beğenilmez.
quote:
Orjinalden alıntı: ProtezBacak
Ortaokul çocuğuna böyle filmler dayarsan sıkılır.Tam ergenliğe girme dönemleridir.Animasyon filmleri beğenilmez.
Issız Adam öyleyse
High School Musical Tüm serileri..
Bence düz bir aksiyon filmi iyi gider.Şimdi film adı vermek istemiyorum,her türlü sahne çıkabilir.
A night in the Museum - Müzede Bir Gece
Lise 3 teyim. Tarih öğretmenimiz yeni seyrettirdi. Tarihi bilgiler filan içeriormuş diye. Gayet de eğlendim.
Mustafa'yı izletsinler ?
Harry Potter, Geleceğe Dönüş, Wall-e , Kung fu panda
quote:
Orjinalden alıntı: kaplanmete
Narnia denen vakit kaybini bosverin.
Ben orta okuldayken hic unutmam, hocamiz bizi Gladiator ve The Day After Tomorrow filmlerine goturmustu. Narnia denen film (0-3 arasi). Ogrenciler arasinda popularitenizi kaybetmeyin. Ortaokul cocukluk donemi degil artik !.
vakit kaybı mı? resmen saçmalıyorsun. Ortaokul dönemindeki çocuklar için Narnia bence az değil fazla bile gelecektir emin ol. güldüm burda
quote:
Orjinalden alıntı: the_manyah
quote:
Ben orta okuldayken hic unutmam, hocamiz bizi Gladiator ve The Day After Tomorrow filmlerine goturmustu. Narnia denen film (0-3 arasi). Ogrenciler arasinda popularitenizi kaybetmeyin. Ortaokul cocukluk donemi degil artik !.
vakit kaybı mı? resmen saçmalıyorsun. Ortaokul dönemindeki çocuklar için Narnia bence az değil fazla bile gelecektir emin ol. güldüm burda
Ortaokul dönemini nasıl yaşadın sen?
Dünyanın DUrduğu Gün'ü izlet hem fantastik,hem tek bir öpüşme sahnesi bile yok hemde küresel ısınmaya dikkat çekiyor.
Duvara Karşı yada Russian İnstutue
quote:
Orjinalden alıntı: ProtezBacak
quote:
Orjinalden alıntı: the_manyah
quote:
Ortaokul dönemini nasıl yaşadın sen?
cidden öyle ne demek zaman kaybı ben 22 yaşındayım narniayı izlerken hala zevk alıyorum.zevkler ve renkler tartışılmaz arkadaşım senin için zaman kaybıysa bizim için değil.
bi ayı kardeş vardı orta okulda izlemiştim oda güzeldi sanırsam