Şimdi Ara

ORTAÖĞRETİM KPSS VİDEO ANLATIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAĞLIK MESLEK HEMŞİRELİK MEZUNU OLACAĞIM ARKADAŞLAR KURS BAŞLAMADI DAHA VARMI ÖYLE GÜZEL YENİ BİR VİDEOLU ANLATIM

• UP
  • up
  • lise için değilde genel olarak bir eğitim seti var.Yani lisans,lise,önlisans diye belirtilmemiş.Toplam 80 gb ve ben 1mbit netle yaklaşık 10günde indirdim.İstersen pmden ulaşabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeightLesS

SAĞLIK MESLEK HEMŞİRELİK MEZUNU OLACAĞIM ARKADAŞLAR KURS BAŞLAMADI DAHA VARMI ÖYLE GÜZEL YENİ BİR VİDEOLU ANLATIM

matematik olarak doğan ulu derim. dua edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner282828

quote:

Orijinalden alıntı: WeightLesS

SAĞLIK MESLEK HEMŞİRELİK MEZUNU OLACAĞIM ARKADAŞLAR KURS BAŞLAMADI DAHA VARMI ÖYLE GÜZEL YENİ BİR VİDEOLU ANLATIM

matematik olarak doğan ulu derim. dua edersin

inşallah bakacagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

lise için değilde genel olarak bir eğitim seti var.Yani lisans,lise,önlisans diye belirtilmemiş.Toplam 80 gb ve ben 1mbit netle yaklaşık 10günde indirdim.İstersen pmden ulaşabilirsin.

hocam dvd deki işlenen matematiği bi araştır derim.kpss önlisans a hazırlık diye gazeteden modüler set aldım ortaöğretim matematiği çıktı şimdi başka çözümler arıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KPSS Türkçe
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dejavu1985 -- 10 Temmuz 2012; 10:58:05 >
  • caner282828 C kullanıcısına yanıt
    Yotube de Şenol hoca var güzel bir anlatımı var matematikte Buradan bakabilirsiniz.
  • Konuyu acan arkadas atandi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekleGeliyorum kullanıcısına yanıt
    O zaman hayırlı olsun diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Konuyu acan arkadas atandi

darısı başına canısı

@kayakci32 teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weightless -- 29 Mart 2014; 20:15:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.