Şimdi Ara

Ortaöğretim KPSS Atamaları Hakkında Konuşalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar KPSS açıklandı. iyi kötü sonuçlarımızı aldık ama aklımızda sorular var.
    atamalar ne zaman olacak?
    tercih klavuzu ne zaman çıkar?
    kaç bin kişi atanacak?
    bizler punlarımızda atanabilirmiyiz?
    örneğin; ben anadolu lisesi mezunuyum.
    TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
    Genel Yetenek Genel Kültür
    Doğru Yanlış Doğru Yanlış
    48 12 34 21

KPSSP94 79,827
    Başarı Sırası 91616
    Aday Sayısı 1604090

bu sıralama ile atanabilirmiyim?

birbirimize yardımcı olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buFF00n -- 29 Aralık 2010; 22:09:59 >

• hangi tür liseden mezun olduğunuzu ve daha da önemlisi bölümünüzü yazın.Meslek lisesi elektrik ya da sağlık meslek diş protez gibi.Atanma durumu bölüme göre çok farkeder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 29 Aralık 2010; 22:05:34 >
  • TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
    53 6 39 21
    KPSSP94 84,715
    Başarı Sırası 27785
    Aday Sayısı 1604090

Öğretmen lisesi ortaöğretim mezunu olacağım. Atanma durumum nasıl olur atanabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

hangi tür liseden mezun olduğunuzu ve daha da önemlisi bölümünüzü yazın.Meslek lisesi elektrik ya da sağlık meslek diş protez gibi.Atanma durumu bölüme göre çok farkeder.

yukarıyada ekledim. anadolu lisesi mezunuyum. hiçbir bilgimiz yok atanma ile ilgili.
    bilgili olan varsa yardımcı olsun biraz.
  • okul biteli 11 yıl olmuş. Haliyle iş yüzünden çalışma fırsatımız da olmadı ancak bu kadar puan alabildik.
    69.321
    ticaret lisesi muhasebe mezunuyum bi işe yarar mı bu puan?
  •  Ortaöğretim KPSS Atamaları Hakkında Konuşalım

Anadolu Teknik Lisesi, Elektrik-Elektronik alanıyım. Atanma şansım çok düşüktür heralde, belki de sıfırdır ama sorayım yine. Atanabilir miyim sizce?
  • Yine 83 aldım!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kpss hakkında
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Yine 83 aldım!!

geçen 83 aldığında kaçıncı sıradaydın ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: buFF00n

arkadaşlar KPSS açıklandı. iyi kötü sonuçlarımızı aldık ama aklımızda sorular var.
    kaç bin kişi atanacak?
    48 12 34 21

KPSSP94 79,827
    Başarı Sırası 91616
    Aday Sayısı 1604090

ben sana yardımcı oluyum anadolu lisesi olman fark etmez düz lise olarak geçiyor bu puanla çok zor çünküü düz liselere kontenjan çok az veriliyor ve çoğunda ek şeyler isteniyor mesela bilgisayar işletmenliği sertifikası, ehliyet gibi. Bunun dışında şunuda düşün önünde 91615 kişi var bunların kafadan en iyi ihtimal 80 binini ki okadar olamaazda mesela diyelim düz liseli saymayalım senin önünde gene 10 bin kişi olcak devlet hiç bir zaman bu kadar düz liseliyi istihtam etmedi. Benim tavsiyem açılan her atamaya başvurun ama ümitlenmeyin çünkü %95 olmaz sizin illa memur olmak istiyorsanız yapacağınız en iyi şey puanınız 70 üzeri olduğu için açıktan yapılan atamları takip etmeniz onlarda genelde 70 üzeri puanı olanlar başvursun denir belki oralardan bir imkan doğa bilir ama sonuç olarak diyeceğim bu işe pek mesai harcamayın daha olabilir olan şeylere yönelin.

• quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

quote:

Orijinalden alıntı: buFF00n

arkadaşlar KPSS açıklandı. iyi kötü sonuçlarımızı aldık ama aklımızda sorular var.
    kaç bin kişi atanacak?
    48 12 34 21

KPSSP94 79,827
    Başarı Sırası 91616
    Aday Sayısı 1604090

ben sana yardımcı oluyum anadolu lisesi olman fark etmez düz lise olarak geçiyor bu puanla çok zor çünküü düz liselere kontenjan çok az veriliyor ve çoğunda ek şeyler isteniyor mesela bilgisayar işletmenliği sertifikası, ehliyet gibi. Bunun dışında şunuda düşün önünde 91615 kişi var bunların kafadan en iyi ihtimal 80 binini ki okadar olamaazda mesela diyelim düz liseli saymayalım senin önünde gene 10 bin kişi olcak devlet hiç bir zaman bu kadar düz liseliyi istihtam etmedi. Benim tavsiyem açılan her atamaya başvurun ama ümitlenmeyin çünkü %95 olmaz sizin illa memur olmak istiyorsanız yapacağınız en iyi şey puanınız 70 üzeri olduğu için açıktan yapılan atamları takip etmeniz onlarda genelde 70 üzeri puanı olanlar başvursun denir belki oralardan bir imkan doğa bilir ama sonuç olarak diyeceğim bu işe pek mesai harcamayın daha olabilir olan şeylere yönelin.

yorumun için teşekkür ederim. ama açıktan yapılan atamalar derken neyi kastettin? ve bunlar nereden takip edilir.

• açıktan yapılan atamalar işte mesela belediye ilan ediyor personel alınacak diye onlara ayrı başvuru yapıyorsun osym atamıyor yani kuruluşlar alıyor
  • devlet memuru ve sözleşmelilerde hiçbir kuruluş kpss dışında alım yapamazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: haziranyagmuru

açıktan yapılan atamalar işte mesela belediye ilan ediyor personel alınacak diye onlara ayrı başvuru yapıyorsun osym atamıyor yani kuruluşlar alıyor

yani bu durumda bölgenizden başvuru yapanlara göre değerlendirilmeye alınıyor. yani o zaman barajı geçmiş herkesin sansi var memurluk konusunda.
  • benimde umudum açıktan yapılan atamalar 73 puan aldım bi yere yerleşmem imkansız bş yere yerleşmek için en kötü 90 üzeri almak gerekiyor

ben meselk lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum fazla bi iş olanağıda olcağını sanmıyorum bilgisayarla ilgili gerçi
  • atamalar ne zaman başlıyor???24 ocak diye duydum doğruluk payı varmı
  • 24 Ocak - 2 Şubat arası tercih dönemi.
  • lise den elektrik mezunları ilk atamada olmasa da 2 yıl içinde 70 puanı görürler.

düz liseler ve anadolu liseleri bu puanları hayal bile etmesinler.
  • Yani şimdi düz lise mezunu sayılan birinin 85 ile ataması çok mu zor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ixir1516

Yani şimdi düz lise mezunu sayılan birinin 85 ile ataması çok mu zor ?

Ne yazık ki hocam. Eğer ki 5 senedir E sınıfı ehliyete sahipseniz veya kalorifercilik sertifikanız var ise şansınız bir nebze daha da artıyor ama sadece lise mezunu iseniz, sertifika falan yok ise 90-91 altı çok ama çok zor. Herkes için hayırlısının olması dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytacikinci -- 3 Ocak 2011; 8:28:34 >
  • slm arkadaşlar

bölüm : Mobilya dekarasyon End.mes.lis
    ehliyet : E, G ++

KPSS94 : 76,432

Sizce Atanma sansım nekadar
    Kamu işçisi olarakta degerlendirmeyi düşünüyorum puanım biraz düşük ama bakalım hayırlısı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.