Şimdi Ara

Ortalamayı gereksiz yere arşa çıkarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim fakukteye özgü bir seymi çok merak ediyorum
    Sinifin çoğunluğu sınavı fullemek 100 almak için giriyor
    Geçiş yapma ortalama kasma gibi dertleride yok derece yapıcak düzeyde çalışıyorlar 73 le bute kaldım arkadaş
    Basit boş beleş derslerde degil

• üniversitede çok fazla ders çalışıyorlar
  • Calis kardesim karı kizi birak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 73 le büta kalmak nedir
  • Bizim fakültede de bi hoca var adamı anlamak mümkün değil. Herkes dersine gelsin,sınıf full olsun istiyor. Yahu burası lise değil ki? Bırak öğrenmek isteyen gelsin,ben derslere gelmeden geçerim diyen adam da gelmesin. Bi yandan okuyorum bi yandan çalışıyorum,okula düzenli gidemiyorum maalesef. Adam sırf derse katılıma yani devamsızlık yapmayana %20 not oranı ayırmış. Yani vize %35 final %45 geri kalan %20 de derse katılım. Millet gidip arkalarda uyuyor. Vize notu benden düşük adam sırf derse gidip uyuyor diye finalde düşük puan alıp geçebiliyor. Benim geçebilmem için 75-80 falan almam lazım şuan ve imkansız yani. Kaldım galiba.
  • Mühendislik değil galiba.73le hiç bir mühendislik dersinden büte kalmazsın, hatta çoğundan AAyla geçersin.
  • ne okuyosun la sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Bizim fakültede de bi hoca var adamı anlamak mümkün değil. Herkes dersine gelsin,sınıf full olsun istiyor. Yahu burası lise değil ki? Bırak öğrenmek isteyen gelsin,ben derslere gelmeden geçerim diyen adam da gelmesin. Bi yandan okuyorum bi yandan çalışıyorum,okula düzenli gidemiyorum maalesef. Adam sırf derse katılıma yani devamsızlık yapmayana %20 not oranı ayırmış. Yani vize %35 final %45 geri kalan %20 de derse katılım. Millet gidip arkalarda uyuyor. Vize notu benden düşük adam sırf derse gidip uyuyor diye finalde düşük puan alıp geçebiliyor. Benim geçebilmem için 75-80 falan almam lazım şuan ve imkansız yani. Kaldım galiba.

lol get rekt you should've gone to the lectures

• Jamiryo
  • Hangi bölümmüş o 73le büte kalıyosun
  • Bir şey sorcm arkdşlar ilk sınav 70 finalden 30 aldım şimdi büte gircem bütten ne alırsam o mu gelecek pek bilgim yok açıkcası zaten çok sallamıyorum
  • Heyea kullanıcısına yanıt
    Bosver hocam kendilerini kandırıyorlar sen konuları öğrenmeye bak
  • Final sınavında 94 aldığım halde büte kaldım kardeş. Sen yine iyisin
  • 55 üstü daima geçiyor, csb.
  • Hangi bölüm?
  • 73le Büte kaldın vay be

Ben şuan herhangi bir dersten 73 ortalama yapsam biri hariç en düşük BB alırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.