Şimdi Ara

ORTALAMADAN KALDIM [ KALMADIM! ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce hesapladım. Girmediğim sınavlar var 2-3 tane. onları ilk sınavlardaki notlarıma yakın aldım. Sözlüleri ilk dönemki sözlülerle aynı verdim. 2.0 dan kalıyorum. 30 ders saati var ama 1 tane çıkar rehberlik olduğundan 29. 2.0 ı 29 ile çarpınca gerekenden 350 kredi aşağıda olduğum açığa çıkıyor. Gereken kredi ne diye sorarsanız geçmek için düz liselerde 2.5 gerekli. Onu 29 ile çarptım ve benimkini çıkardım. Of ya yaza kalacağım şimdi. Ne gerizekalı bir insanım

EDİT: GEÇTİM BEYLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulp.Fiction -- 7 Haziran 2012; 23:50:14 >

• bu ne lan bütün dh çocukları sınıfta kalıyor
  • Çalışsaydın veya en azından kopya çekseydin.
  • ortalayip kalsan daha mi iyiydi takma 1 seneden bisey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

ortalayip kalsan daha mi iyiydi takma 1 seneden bisey olmaz

hocam yazın geçemez miyim ya 1 sene falan demeyin kurban olayım kalbime iniyor
  • Bir kereden birsey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ErenOzata

quote:

calisirsan verirsin kardesim. o kadar da buyutme hocalarindan sinifta kalan yok mu. kendimden ornek vereyim ben 2 sene kaldim sonra acik meslek lisesine girdim. lise bitince 2 yillik myo unu bitirdim dgs sinavi ile bilgisayar muhendisligine gectim 1. sinifim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaryscreen -- 29 Mayıs 2012; 15:52:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kararsız kaldım
    geçen hafta açıldı
    kararsız kaldım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Az önce hesapladım. Girmediğim sınavlar var 2-3 tane. onları ilk sınavlardaki notlarıma yakın aldım. Sözlüleri ilk dönemki sözlülerle aynı verdim. 2.0 dan kalıyorum. 30 ders saati var ama 1 tane çıkar rehberlik olduğundan 29. 2.0 ı 29 ile çarpınca gerekenden 350 kredi aşağıda olduğum açığa çıkıyor. Gereken kredi ne diye sorarsanız geçmek için düz liselerde 2.5 gerekli. Onu 29 ile çarptım ve benimkini çıkardım. Of ya yaza kalacağım şimdi. Ne gerizekalı bir insanım

kopya niye çekmedin bilader
  • ders saatini, 1. ve 2. dönem notlarını yaz bir de biz hesaplayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

ders saatini, 1. ve 2. dönem notlarını yaz bir de biz hesaplayalım.

2. döneme göre değilmiydi ?
    Ortalama nasıl hesaplanıyor ?
  • sansına sokuyım.O HOCALARDA AMMA ÇAKAL YA SANKI MAASI KESILIYO BOSUNA 1 SENE HAMAL GİBİ GİT GEL
  • quote:

+1

• quote:

Dil anlatım. 2 saat. notlarım 32 60. sözlüler belli değil ama ilk dönem 50 45 vermiş.
    Din. haftada 1 saat. ilki 90 ikincisi de 90 gelir heralde sözlüde 90 ortalama 90 yani.
    Felsefe 2 saat. 51 80. ilk dönem notlarım kötüydü 50 vermiş. şimdi bir 60 verdiğini farzedelim.
    Müzik 2 saat 88 düşürmüş ortalamayı.
    Astronomi 1 saat. ilk sınav 80. bugünde sınav olduk bi 90 falan da oradan gelsin. ilk dönem sözlüm 95
    Fizik 2 saat. ilki 37 ikincisini de 37 alalım. ilk dönem sözlüm 70
    Geometri 3 saat. 30 30 40. ilk dönem sözlüm 40 40 mış. 50 50 diyelim şimdi.
    Kimya 2 saat. 30 30. ilk dönem 75 vermiş ama baya abartı. şimdi 60 anca verir.
    Matematik 4 saat. 39 28. son sınavdan da 35 aldım farzedelim. ilk dönem sözlüm 50 50.
    İnkılap 2 saat. 73 70. ilk dönem sözlüm 60 60 ama şimdi 70 70 verdi diye düşünelim çünkü yükselttim.
    Edebiyat 3 saat. 46 32. son sınavdan da 40 alacağımı farz edelim. ilk sözlüm 100 olacak çünkü şiir okudum onun sözünü verdi. 2 tane de ödev verdim hatta bir tanesi fazladan. 85 diyelim ikinci sözlüye de.
    İngilizce 2 saat. ilk sınav 45 ama o sınavda yaparım diye düşünüp oyalandım. Normalde hep 70 falan alırım o yüzden 2. sınavı 70 diye hesaplayalım. sözlüm ilk dönem 100 100 ama fazla uçmayalım şimdi 85 85 diyelim.
    Beden 2 saat. 85 diyelim.
    Biyoloji 2 saat. ilki 49 ikincisine de 55 diyelim. ilk dönem sözlülerim 60 70.

toplam 30 saat ders var ama 1 tanesi rehberlik 29 kalıyor geriye

Edit: ilk dönem yazmadım yazayım isterseniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulp.Fiction -- 29 Mayıs 2012; 16:14:08 >

• quote:

quote:

yazınki sınavlar çok zor olur.. sen 2 üniteden sorulan sınavdan başarılı olamamışsın tüm kitaptan gelecek soruları nasıl yapıcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertokan11

quote:

quote:

yazınki sınavlar çok zor olur.. sen 2 üniteden sorulan sınavdan başarılı olamamışsın tüm kitaptan gelecek soruları nasıl yapıcaksın

matematik ve geometriden sınava girerim sanırım. o ikisini hallederim gece gündüz çalışıp ama çok kötü olacak. bu yaz 9 u zaman kalırsa 10 u tekrar etmeyi düşünüyordum. şimdi şu sınavlarla zaman kaybedip duracağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertokan11

quote:

quote:

matematik ve geometriden sınava girerim sanırım. o ikisini hallederim gece gündüz çalışıp ama çok kötü olacak. bu yaz 9 u zaman kalırsa 10 u tekrar etmeyi düşünüyordum. şimdi şu sınavlarla zaman kaybedip duracağım.

kötü olmuş

• ilk ve ikinci donem 5 uzerinden notlarini ve des saatleri yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: gezegenci

ilk ve ikinci donem 5 uzerinden notlarini ve des saatleri yaz

İlk dönem

Beden 2 saat. 5
    Dil anlatım 2 saat. 2
    Din 1 saat. 4
    Felsefe 2 saat. 2
    Müzik 2 saat. 3
    Astronomi 1 saat. 5
    Biyoloji 2 saat. 3
    Fizik 2 saat. 2
    Geometri 3 saat. 1
    Kimya 2 saat. 2
    Matematik 4 saat. 1
    İnkılap 2 saat. 3
    Edebiyat 3 saat. 3
    İngilizce 2 saat. 5

İkinci dönem ( tüm sınavlarımız bitmedi ve çoğu sözlü daha girilmedi. ilk dönemi baz alarak tahmini notlar verdim ki büyük ihtimalde böyle gelecekler)

Beden 2 saat. 5
    Dil anlatım 2 saat. 2
    Din 1 saat. 5
    Felsefe 2 saat. 3
    Müzik 2 saat. 5
    Astronomi 1 saat. 5
    Biyoloji 2 saat. 3
    Fizik 2 saat. 2
    Geometri 3 saat. 1
    Kimya 2 saat. 1
    Matematik 4 saat. 1
    İnkılap 2 saat. 4
    Edebiyat 3 saat. 3
    İngilizce 2 saat. 3

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

bu ne lan bütün dh çocukları sınıfta kalıyor

Ben 76 ile teşekkür alıyorum yeaa
  • Dostum sen yanlış hesaplamış olabilirsin.Sene sonu geçme - kalma'da 1. ve 2.dönem karnede yazan notlara göre yapılıyor ( 5 üzerinden yani ).

Bunu öğrendiğimde çok fena rahatlamıştım ki Matematiğim 1.dönem 4 2.dönem 1 geliyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.