Şimdi Ara

Ortalama yükseltme sınavlarına girmessem ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dediğim gibi bu sınavlara girmessem sınıfta kalırmıyım?

• Sınıfı geçmen için girmiyor musun zaten?Sınıfta kalanlara bi şans diye biliyorum..Kalırsın heralde..
  • Ortalamayı düşürüyor diye biliyorum.
  • Sorumluluk sınavlarına girmezsen kaldığın dersi kurtaramazsın.

Ortalama yükseltme sınavları geçtiğin bir dersten varolan ortalamanı daha iyi bir yıl sonu ortalaman olsun diye yükseltmek amacıyla gireceğin sınavlardır. Ancak genelde çok zor olurlar ve düşürürler ortalamayı. Zayıfın yoksa hiçbir dersten girmeni tavsiye etmem.

EDIT: Sorumluluk sınavlarıyla ortalama yükseltme sınavları aynı şey değil bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravenlive -- 23 Haziran 2009; 18:12:34 >
  • Arkadaşlar benim karnemde ortalamayla geçti diyor fakat ortalama yükseltme dilekçesi verdiler okuldan bende gireyim yükseltiyim notlarımı dedim 3 dersten girmem için dilekçe verdim fakat matematikten sınava girmek istemiyorum bi sorun olurmu sizce dilekçe verdiğim halde 1 dersten sınava girmesem?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zkcn

Arkadaşlar benim karnemde ortalamayla geçti diyor fakat ortalama yükseltme dilekçesi verdiler okuldan bende gireyim yükseltiyim notlarımı dedim 3 dersten girmem için dilekçe verdim fakat matematikten sınava girmek istemiyorum bi sorun olurmu sizce dilekçe verdiğim halde 1 dersten sınava girmesem?

Bende ortalamayla geçtim aynı senin durum oldu düzelteyim diye dilekçe verdim yarın matematik sınavı var şimdi ben bundan 1 alsam bişey olurmu zaten 1di notum o not aynen kalırmı yoksa o sınavı illada vermek zorundamıyım sorumluluk gibi?
  • Bildiğim kadarıyla not yukseltmek için giriyorsan girmediğin taktirde notun aynı kalıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.