Şimdi Ara

Ortalama torrent indirme hızı kaç olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
21.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar torrent kullananlar arasında 400 - 500 kb veya 800 kb indirenler var bende şu ana kadar en fazla 100 kb oldu .Bunun sebebi acaba nedir ? internetim ttnet 8 Mbit . Sizce normal olarak ortalama hız kaç olmalıdır ? port açma olayı falan herşeyi yaptım daha fezla nasıl hızlanabilir ? fazla soru sordum biraz şimdiden teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ortalama Torrent İndirme Hızı Kaç Olmalı

Torrent indirme hızınız, çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilir. İnternet bağlantınızın hızı, torrent dosyasının tohum sayısı ve dosyanın popülaritesi gibi hususlar, indirme hızınızı etkiler.

Genel olarak, ortalama bir torrent indirme hızı 1-2 MB/s arasındadır. Ancak bazı durumlarda, 10 MB/s veya daha yüksek hızlara ulaşabilirsiniz. İnternet bağlantınız ne kadar hızlı olursa, torrent indirme hızınız da o kadar yüksek olur.

Torrent dosyasının tohum sayısı da indirme hızını etkileyebilir. Tohumlar, dosyayı zaten indirmiş ve başkalarıyla paylaşan kullanıcılardır. Daha fazla tohum varsa, indirme işleminiz daha hızlı olacaktır.

Dosyanın popülaritesi de indirme hızınızı etkileyebilir. Popüler dosyaların daha fazla tohumu olması muhtemeldir, bu da daha yüksek indirme hızlarına yol açar.

İndirme hızınızı artırmak için aşağıdaki ipuçlarını uygulayabilirsiniz:

• Güvenilir bir torrent istemcisi kullanın.
    • İnternet bağlantınızı iyileştirin.
    • Torrent dosyalarınızı popüler saatlerde indirin.
    • Dosyanın daha fazla tohumu olan sürümlerini arayın.
    • İndirme sırasında bandwidth'ınızı sınırlamayın.

Torrent indirme hızınızla ilgili sorun yaşıyorsanız, yukarıdaki ipuçlarını deneyerek performansı artırmaya çalışabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hattın kaldırmıyordur
    çektiğin site kaliteli değildir
    çektiğin torrentin upload edeni azdır
    tttnet çalışanları uyuzluğuna yapıyor olabilir bunlardan biridir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

hattın kaldırmıyordur
    çektiğin site kaliteli değildir
    çektiğin torrentin upload edeni azdır
    tttnet çalışanları uyuzluğuna yapıyor olabilir bunlardan biridir

çektiğim siteye veya torrente dikkat ediyorum o konuda sıkıntı olacağını sanmıyorum ama hattımın kaldırıp kaldırmadığı konusunda bir fikrim yok .eğer hattımla ilgiliyse birşey yapamam galiba böyle devam edicez
  • Trackera bağlı daha çok.
  • çektiğin torente de başlı, mesela ne indirirken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopelephant

çektiğin torente de başlı, mesela ne indirirken?

genelde flim indiriyorum torrentle ama değişiyor tabi. oyun indirdiğimde oluyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc.brain

quote:

genelde flim indiriyorum torrentle ama değişiyor tabi. oyun indirdiğimde oluyor .

populerliği ile alakalı olarak upload kişi sayısı değişiyor ve buna bağlı olarak da hız değişebiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

arkadaş kafamı bulmuş yoksa benmi yanlış anladım bilmiyorum ama filmle oyunla alakası yok seeder/leecher oranıyla alakalı seederı çok bir torrent indir port açık olsun hala düşükse ya hattın kaldırmıyor yada ttnet çalışanları hattının kaldırmasına müsaade etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

quote:

arkadaş kafamı bulmuş yoksa benmi yanlış anladım bilmiyorum ama filmle oyunla alakası yok seeder/leecher oranıyla alakalı seederı çok bir torrent indir port açık olsun hala düşükse ya hattın kaldırmıyor yada ttnet çalışanları hattının kaldırmasına müsaade etmiyor

ne indirirken diye sormuş . niye sormuş bilmiyorum bir bildiği vadır .belki ben soruyu yanlış anladım .
    neyse seeder / leecher oranına , port açma vs. hepsini yaptım . bunların hepsi zaten forumda daha önce yazılan şeyler.bu durumda galiba tek seçenek hattımla ilgili bir problem vardır .ben daha çok bu durumun sadece bende mi olduğunu merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_scofield -- 8 Ocak 2011; 21:58:26 >

• ya torrentinin seeder ıyla alakalı bi durum var yada baglantın musade etmiyordur arkadasım..ne kadar cok seed okadar hız
  • http://www.speedtest.net/

burda çıkan hızını ne ise,trackerda da yeterli derece de seeder var ise en fazla o hızı görebilirsiniz.
  • benimde torrent yavaşladı.. neden oldu anlamadım paralı siteden torrent indirdiğim halde yavaşladı vALLA
  • seeder sayısına bağlı aslında
  • dostum indireceğin torrenti seçince ****.eu var o siteden seç orda en son yüklenenler oluyor indiren indirme durumunda olan hepsi de yazar ben 2 MB/s nin altına düşmüyorum nerdeyse internetim ttnet . speedtest.com dan testlerinde de genelde 18-20 Mbps arasında bide torrent programını güncelle benimde bi zamanlar öyle oluyodu 300 le falan çekiyodum şimdi çok rahatım tak diye iniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popscorn

dostum indireceğin torrenti seçince ****.eu var o siteden seç orda en son yüklenenler oluyor indiren indirme durumunda olan hepsi de yazar ben 2 MB/s nin altına düşmüyorum nerdeyse internetim ttnet . speedtest.com dan testlerinde de genelde 18-20 Mbps arasında bide torrent programını güncelle benimde bi zamanlar öyle oluyodu 300 le falan çekiyodum şimdi çok rahatım tak diye iniyor.

İnternet bağlantı hızın nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: safakous

quote:

dostum indireceğin torrenti seçince ****.eu var o siteden seç orda en son yüklenenler oluyor indiren indirme durumunda olan hepsi de yazar ben 2 MB/s nin altına düşmüyorum nerdeyse internetim ttnet . speedtest.com dan testlerinde de genelde 18-20 Mbps arasında bide torrent programını güncelle benimde bi zamanlar öyle oluyodu 300 le falan çekiyodum şimdi çok rahatım tak diye iniyor.

ttnet limitsiz 8Mbps yazıyo amahttp://www.speedtest.net/result/2420340937.png sonucum bu şekilde 18 Mbps yazıyo şuanda utorrent a baktım az önce en son indirdiğim tropico 4 üde 1.4 Mb/s ile indirmişim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: safakous

quote:

ttnet limitsiz 8Mbps yazıyo amahttp://www.speedtest.net/result/2420340937.png sonucum bu şekilde 18 Mbps yazıyo şuanda utorrent a baktım az önce en son indirdiğim tropico 4 üde 1.4 Mb/s ile indirmişim

o zaman biz bu torrent işine hiç bulaşmayalım 1 mbps ile

• torrent ın çok değişkeni var bi dene istersen benimde ilk başta az oluyor sonra bi anda atıyor 700 -1000 kb ile çeksende gayet iyi olur
  • torrent işlemine sağ tıkla özellikler de ordaki değerlerin hepsi 0 sa yada yoksa düzgün olması lazım sendeki sorun büyük ihtimalle seedrin azlıgıdır.
  • A.k.k yı geçersende olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.