Bildirim
Ortalama ile geçme nedir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sadece 2. döneme bakılıyor -
peki 2. döneme bakıp nasıl hesaplıyıcaz? -
bende tam bilmiyoruma ama ders sayısıyla notu çarpıyosun 102 ise geçersin anadolu lisesiyse -
ortalaman düz lise ise 2.50 meslek ise 3.00 anadolu veya fen lisesi ise 3.50 üzerinde olmak zorunda
düz lisede karne ortalaman:50-55 ise geçersin
meslek lisesinde ise :55-60 ise geçersin
ana dolu veya fen ise :60-70 arsı geçersin
sanırsam böyleydi kusuruma bakmayın yanlış ise -
quote:
Orijinalden alıntı: sidar62
ortalaman düz lise ise 2.50 meslek ise 3.00 anadolu veya fen lisesi ise 3.50 üzerinde olmak zorunda
düz lisede karne ortalaman:50-55 ise geçersin
meslek lisesinde ise :55-60 ise geçersin
ana dolu veya fen ise :60-70 arsı geçersin
sanırsam böyleydi kusuruma bakmayın yanlış ise
zayıf ders sayısı önemlimi mesela benim 4 zayıfım var ama karne ortalamasını hesaplayınca 60 üzeri geliyor bu durumda zayıfdan dolayı kalıyormuyum yoksa ortalamadan dolayı geçiyormuyum -
Saolun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkankara97 -- 28 Mayıs 2012; 23:06:28 > -
İlk dönem ve ikinci dönem notunun ders saati ile çarp
örnek matematik 4 saat ilk dönem 1 ikinci dönem 1,5 den 2 düşer 2.4=8 böyle hesaplanır -
dostum geçme kalma olayında yıl sonu ortalamasına bakılır okuldan o seneki 9. sınıfların geçmesi için gerekli min. krediyi öğren ondan sonra bütün derslerden gelen kredileri şu şekilde hesapla örn. fizik ilk dönem 1 ikinci dönem 2 ortalaması 1.5 tan 2 dir fizik dersi o sene 2ders se 2.2 =4 o sene sonu fizik dersinden aldığın kredi 4 diğer dersleri de bu şekilde hesaplayıp topla eğer yazılılar bitmemişse ikinci dönem bitmeyen yazılılardan alabileceğin min. notlarla hesaplamanda fayda var yoksa yıl sonu bir sürprizle karşılaşabilirsin Allah kolaylık versin -
quote:
Orijinalden alıntı: berkan8e
sadece 2. döneme bakılıyor
YANLIŞ BİLGİLENDİRME YAPMA -
ORTALAMA İLE GEÇME İÇİN ANADOLU LİSESİNDE 55 ORTALAMA MI GEREKİYOR -
quote:
Orijinalden alıntı: Sodalayn
quote:
Orijinalden alıntı: berkan8e
sadece 2. döneme bakılıyor
YANLIŞ BİLGİLENDİRME YAPMA
pardon ikisinin ortalamasıymış -
ortalamadan geçersin merak etme isterse 5 tane zayıfın olsun ortalaman 55 olsun geçersin -
BEYLER ANADOLU LİSESİNE GİDİYORUM KARNE ORTALAMAM 69 . MATEMATİĞİM 1.DÖNEM 3 BU DÖNEM İSE 1 DÜŞTÜ . BEN MATEMATİKTEN YAZIN SINAVA GİRMEK ZORUNDA MIYIM ? :/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X