Şimdi Ara

Ortalama 60 net ile hayal mi kuruyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MF 4 de ilk 20k hayal mi acaba ? Gercekci seyler söyleyin lütfen

• Ortalama 60 olduğuna göre muhtemelen çok konu eksikliğin vardır eğer bu netler ygs denemesindense MF4 20K zor gibi...
    Ama endişe etme geçen sene bende bu dönemlerde 60 net gibiydim fakat son aylarda 50 net yükselebilmiştim(tabi yine yetmemişti...)eğer epey sıkı çalışırsan başarabilirsin
  • arkadaşım 60 netle 20k gelir mi ya en az 100-110 net arası
  • mezuna kal bence. sözelciler 70 net yapıyor çünkü.
  • kardes demekki konu eksiğin çok ygsde net yükseltmek çok kolay ciddi diyorum bak çünkü konuların öyle bi zorluğu yok sadece biraz gerekli önemi ver sıkı çalış sonra artışı görürsün ve kendine güvenin gelir ama sıkı çalışman lazım daha kaç ay var sınava hiç birşey için geç değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20k çok zor ama 50-100k arasi gelir

• Aynen beyler bnde femin denemelerinden 60-65 arasi yapiyorum ama lys mat iyi odtü inşaat hayalmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.20 ORTALAMA İYİ Mİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende 65-70 arasi yapiyorum femde ve hayal diyenlerin cogu rakip elemeye calisiyor bende bu konuda cok kisiyle konustum, 45ten 130lara cikanlar var ciddi ciddi. O yuzden calisirsan gelir bence

• hayal mayal değil.konu eksiklerine yönel bildiğin şeylere çalışıp durma kısır döngüde kalırsın her konu hakkında bilgin olsun yanlıs yaptıklarını sor dogru yapıp şüpheli oldugun soruları sor ilginç şeyleri ben unuturum dediklerin bilgileri bi yere yaz topla ... aslında bi özel formülü yok bunun,azcık kafası çalışan herkes biliyor bunları çok böyle nasihatlar almıştır çoğu kişi ancak önemli olan çalışmak çalışmak çalışmak ama sistemli ve kendini bilerek bu kadar net. önemli olan bu farkındalığı icraate dökmek ve çalışmak ... en önemlisi ise inanmak ...
  • Konu eksiklerini en ince ayrıntsını öğrenene kadar kapa ve denemeyi önemseme yani demek istediğim denemeyi baştan sav değil denemedeki yanlışlarına bak bu yanlışlar henüz çalışmadığın konudansa sorun yok ama bitirdiğin konudaysa o konuya tekrar bak ve eksiksiz öğren böyle böyle yanlışın azalır ve netlerin yükselir hatta 20k ya bile girebilirsin belki çünkü süre uzun ve disiplinli çalışan kazanıyor
  • Benim bir arkadaş tam normal bir sayısal öğrencisiydi ne aşırı kasan ne de salan onun da hedefi 20k idi 17bin oldu bu dönemlerde o 110 120 yapıyordu yani senin nerdeyse iki katın. Demem o ki şu anlık hayal ama kasarsan neden olmasın? ZOR ama kasacaksın yapacak bir şey yok
  • Millet moral bozmuş başka bir şey yapmamış. Bazı dershanerlerde mezunlar neredeyse geçen hafta derse başladı. Eğer ocağa kadar ki 2 ay var 90-100 nete çıkarsan rahat rahat 20 bin civarını bulursun. Ama burada önemli olan okul puanın. Eğer okul puanın düşükse sıralaman düşecektir.

Yapman gereken tek şey öğrendiğin derslerde sabit kalmayıp diğer dersleri öğrenmek. Ben zaten geoyu anlamıyorum boş ver ya da tamam bu konuyu biliyorum ama sorularını çözmek moral veriyor eğlenceli dersen tabii ki bu iş olmaz. Onun harici yaklaşık 5 ay ygs ye var. Lys ye 7 ay var. Abanıp 3 ay ygs 4 ay lys çalışsan ve az çok dersleri dinlemişsen sorun hallolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhun_ua

Millet moral bozmuş başka bir şey yapmamış. Bazı dershanerlerde mezunlar neredeyse geçen hafta derse başladı. Eğer ocağa kadar ki 2 ay var 90-100 nete çıkarsan rahat rahat 20 bin civarını bulursun. Ama burada önemli olan okul puanın. Eğer okul puanın düşükse sıralaman düşecektir.

Yapman gereken tek şey öğrendiğin derslerde sabit kalmayıp diğer dersleri öğrenmek. Ben zaten geoyu anlamıyorum boş ver ya da tamam bu konuyu biliyorum ama sorularını çözmek moral veriyor eğlenceli dersen tabii ki bu iş olmaz. Onun harici yaklaşık 5 ay ygs ye var. Lys ye 7 ay var. Abanıp 3 ay ygs 4 ay lys çalışsan ve az çok dersleri dinlemişsen sorun hallolur.

Yorumlarin saglam ocaga kadar 3 ay var hocam
    Dediklerine kefilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShineOnYouCrazyDiamond -- 25 Eylül 2013; 18:23:43 >
  • :D Hayal diyenlere inanma sadece her gün düzenli çalış belirli miktarda soru çöz.Hayal diyenler senin rakiplerin bunu unutma onları geçmek hayal olmadığını göstermek senin elinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabancıbilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: orhun_ua

Millet moral bozmuş başka bir şey yapmamış. Bazı dershanerlerde mezunlar neredeyse geçen hafta derse başladı. Eğer ocağa kadar ki 2 ay var 90-100 nete çıkarsan rahat rahat 20 bin civarını bulursun. Ama burada önemli olan okul puanın. Eğer okul puanın düşükse sıralaman düşecektir.

Yorumlarin saglam ocaga kadar 3 ay var hocam
    Dediklerine kefilim

Evet 3 ay var, nereden 2 hesapladıysam.

Benim görüşüm eğer gerçekten biri istiyorsa böyle bir şeyi ve biraz fedakarlık yapmayı kafasına koyarsa bence başarır. Ama bunun için çaba harcaması lazım. benim, sınava hazırlanması gerekirken üniversite aramaktan ve puan hesabı yapmaktan neredeyse hiç çalışamayan arkadaşlarım da oldu.

Sen elinden geleni yap. Şimdiden seneye düşüncesini unut. oldu ulaşamadım 30 bin oldun, işte o zaman seneye kalmayı düşün hedefi de ilk 10 bin yap.

• Bende 40 net ile başladım ama hedefim senin ki kadar yüksek değil ilk 60K hedefliyorum umarım istediğimiz yerlere ulaşırız.
  • Bende şu an 65 70 yapıyorum hedefim odtü eem hatta hedefim değil okuyacağım bölüm. Bu iş sadece düzen ve azme bakar. Şans faktörü hariç tabi ki

• Çok zor. Bazı kişiler açılan bazı konularda cidden rakip eleme amaçlı saçmalıyor olabilirler ama gerçekçilik diye de bir şey var. Kaç kişi 60 netten 120 nete falan çıkabilir? Benim bi arkadaşım çıkmıştı olayı değil ki. Sen oraya gerçekçi olun demişsin arkadaşlar okumamış galiba. Ben şimdi rakip eledim mesela onlara göre kafaya bak ya Her neyse olsa da olmasa da deneyeceksin zaten böyle şeyleri düşünme bence. Mezuna kalacak olsan bile bu yıl en iyisini yapman lazım sonra seneye de 20kya değil 10kya oynarsın.
  • delisakir6 kullanıcısına yanıt
    Kardeş calısman gerek zamanını ıyı degerlendır senınle aynı durumdayım hatta bıraz daha kötü ama hayallerimden vazgecmeyecem ve calısacam sonunda kazanan olucagıma ınanıyorum
  • Temelin vardı da çalışmadan mı bu netle başladın yoksa 3 yıl yatıpta mı bu netle başladın? İlkiyse olur. İkincisiyse çok zor, olmaz değil ama çok zor. O çalışma temposunuda 3 yıl çalışmayan biri kaldırabilir mi bilinmez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.