garantinin ppflerini almadığınız sürece bir fark olmaz. onların tek farkı da alım satım saat esnekliği olur. seçim sizin |
OrtakApp Günlük %46 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (116. sayfa)
-
-
emir olarak görünür, hesaba 14.30 sonrası yansır. İşlemler tefasa gidip geliyor
-
Çok sağ olsun nkolaydan fonlara geçiş yaptım bende
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
100-100 şeklinde çektim hepsi anında geldi garantiye. Yalnız garanti uygulamasının kullanımı ortağa göre çok kötü yani iyi mi yaptım bilemedim :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
847 k saniyesinde enparaya geçti bu arada
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ppf alanlar hangi fonları seçtiklerini söyleyebilir mi biz de inceleyelim
Yaklaşık 1 saat önce yaptığım para çekme işlemi hala gerçekleşmedi hareketlerde görünüyor ama hesaba geçmedi hala neden acaba…
Ben FSK seçtim ama yatırım tavsiyesi değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Diğer bankalar masraf alabilir.
Prd fonu aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil2302 -- 31 Ocak 2025; 12:42:12 >
Hocam siz hangi fonu kullanıyorsunuz? Paranın tümünü fona yatırıcam.Araştırdım biraz ama zaman çok kısıtlı tam anlayamadım şuan zarar etmeyeceğim faiz üstü kar marjı olan önereceğiniz fonları yazar mısınızquote:
Orijinalden alıntı: victoribarbohocam faize faiz alamadığınız için atıyorum 1. gün 10bin tl'ne faiz alıyorsanız 16. gün bu para 10.100 tl üzerinden nemalanmalıyken (bu getiriyi elde ettiniz ama satmadığınız için faize faiz alamıyorsunuz) hala 10bin tl üzerinden faiz alıyorsunuz. bu yüzden bileşik getiri alan birisi sizle aynı faiz oranını almasa bile aynı kazanıyor. ppfde ise öyle bir durum yok. vergisi değişse bile siz ölene kadar stopajı %10 olarak kalacak onun satmadığınız sürece
bunun ayrıntılı hesaplamasını yapmıştım ancak o mesajı bulmam mümkün değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
öneri değil ama bende cfo, rpp, nrg ve go6 var. çok az miktarda da fsk. genelde getiri kısmında ortada yer alanlardan seçiyorum en üsttekini kovalamaktan ziyade, en son fsk ve go6 ekledim üstte diye
-
Piapiri (ünlü menkul) ppf'yi satmadan hisse alımına izin veriyor (ppf'deki tutarı hisse alırken işlem limiti olarak gösteriyor.) T+2 takas günü ppf'yi kendimiz bozup borcu ödemek gerekiyormuş, yoksa temerrüt faizi vs durumu oluşabiliyormuş. Diğer konuda insanlar mesajların silinmesinden rahatsız olunca yöneticiler şu konuyu açmıştı:https://forum.donanimhaber.com/yatirim-sohbetleri-anlik-muhabbet-kaynasma-selamlasma--158209548-72 konu tutsaydı güzel olurdu. Başta biraz tutar gibi oldu ama sonra arkalara düştü.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sizin durum düzeldi mi
-
Beyler midastan saat 11 gibi fsk ve nrg alım emri vermiştim emir hala bekliyor olarak görünüyor ? ikisininde valörü bugün
-
14:15-14:30 gibi tamamlanmış olur alımlar.
-
Saat 15.00'e kadar yansır.
-
Düzeldi ama çok canımı sıktı yaklaşık 1 milyon lira az değil bana göre.
Son bir haftalık durum
9 Ocak'tan beri durum:
Günlükte durum:
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X