quote:Orjinalden alıntı: ChaKaL_ RapSoLdiers26 nicki benimdi kaç kişinin eline geçmiş AY SİZ ÖLMEYİN EMİ SON İKİ ÜÇ GÜNDÜR ÇOK GÜZEL GEÇİYO GÜNLER SENİN MESAJ SAYIN MI SİLİNMİŞ
quote:Orjinalden alıntı: ChaKaL_ RapSoLdiers26 nicki benimdi kaç kişinin eline geçmiş öyleydi ama DeViL_FoRcE le takas yaptık df şifresiyle
quote:Orjinalden alıntı: berkuş quote:Orjinalden alıntı: ChaKaL_ RapSoLdiers26 nicki benimdi kaç kişinin eline geçmiş AY SİZ ÖLMEYİN EMİ SON İKİ ÜÇ GÜNDÜR ÇOK GÜZEL GEÇİYO GÜNLER SENİN MESAJ SAYIN MI SİLİNMİŞ yoo silinmedi de espri yapmadım gerçekten
quote:Orjinalden alıntı: ChaKaL_ quote:Orjinalden alıntı: berkuş quote:Orjinalden alıntı: ChaKaL_ RapSoLdiers26 nicki benimdi kaç kişinin eline geçmiş AY SİZ ÖLMEYİN EMİ SON İKİ ÜÇ GÜNDÜR ÇOK GÜZEL GEÇİYO GÜNLER SENİN MESAJ SAYIN MI SİLİNMİŞ yoo silinmedi de espri yapmadım gerçekten yok espri ye gülmedim ya konuya pardon ben yanlış görmüşüm 2365 diye gördüm sandım geçende o yüzden
quote:Orjinalden alıntı: ChaKaL_ RapSoLdiers26 nicki benimdi kaç kişinin eline geçmiş İyi De Sen O Charı ELden Çıkarmamış Mıydın ?? Şimdi Geri Mi İstiyosun ??